Bynum'u bende sevmem ama Dampier-Ilgauskas senin gözünde hangi sınıfa giriyorlar Emre abi?Ya da fazla süre alamayan Joel Anthony.
Bynum'u bende sevmem ama Dampier-Ilgauskas senin gözünde hangi sınıfa giriyorlar Emre abi?Ya da fazla süre alamayan Joel Anthony.
Tamam Tugay tamam sakin ol kardeşim alış bunlara, geçtiye mazi derler sen hala 1 yıl öncesini açıp mı geçiştiriyorsun bu yenilgileri
Gelecek de bizim abi hepiniz biliyorsunuz bunu, boşa çırpınışlar bunlar..
Evet evet Bynum var daha gelecek sizin hakkaten Kobe'de pardon 'tecavüzcü' de gelmiş 32 yaşına çok sürmez 2 yıla onuda harcarsınız birinin uğruna
Kobe'nin adı tecavüzcüye çıkmışsa malum olaylardan dolayı değil kıyaslandığı herkesi teker teker elden geçirmesindendir belki de
Kobe'nin adı tecavüzcüye çıkmışsa malum olaylardan dolayı değil kıyaslandığı herkesi teker teker elden geçirmesindendir belki de
Kimin kimi elden geçirmesine girecek,konuyu derinleştireceksek eyvallah.Sıfat takarken Lakers tarafı ne kadar seviyesiz davranıyorsa elimizden geldiğinde o seviyeye inmek için uğraşırız.Onun dışın kimi ne zaman elden geçirmiş arkadaş.Bu sene oynanan iki maçtada görüyoruz elden mi geçiriyor elmi geçiyor ona.
Kobe Gasol öncesinde ne halt yemişki Cavs'taki Lebron'u elden geçirmiş sayılıyor.Bu sene haricindeki hiç bir şey benim için kıyas değildir.
İki başlığa da yazıyorum..Bu yancı / tecavüzcü tartışmaları sürecekse , ben bu kelimeleri gördüğüm tüm mesajları sileceğim.. Bırakın abi bunları.. NBA finali Lakers-Miami olursa doya doya çatışırsınız..