Miami Heat

Mike Biby beni yanıltmıyor, çok iyi bir performans koyuyor ortaya. Lakers'ın ardından gayet güzel bir galibiyet oldu Memphis karşılaşması.

Mike Biby beni yanıltmıyor, çok iyi bir performans koyuyor ortaya. Lakers'ın ardından gayet güzel bir galibiyet oldu Memphis karşılaşması.

Bu takıma Arroyo'dan çok daha iyi katkı vereceğini biliyordukta Arca adam bugün aşmış 5 te 5 üçlük nedir yahu:D

M.Bibby üstü erken çizilmiş bir oyuncu en iyi zamanları geçti doğrudur ama kazanmayı alışkanlık haline getirmiş bir takımda çok iyi işler yapacaktır,günü geldiğinde tek başına maçı getirecektir Bibby.Biraz daha takıma oturması,fiziğini toplaması ve kazanmayı alışkanlık haline getirmesi lazım o güveni yaşadıktan sonra Bibby bizim için çok çok daha akılcı bir hamle olacaktır.

kimi vermişler bir hiç karşılığı ?

isim isim kimler gelmiş , kimler gitmiş yaz bizde bilelim.. dolu atıp boş kalmasın diğer iddalarınız gibi..

SAS'ı rencide etmişiz, big three 80 sayı yollamış, 110-80. W3 oldu, Lakers - Memphis - Spurs. Yalnız dünkü maçta, mücadelenin dibi varmış. Hele ki bir pozisyonda ilk önce Bosh bloku yapıyor, Wade topu getiriyor ve LBJ balyozu vuruyor, muazzam bir an.. herkes izlemeli..

Takım kendine güvenenleri yanıltmayacak, buna inanıyorum.

Dünkü maç aslında play-off vitesi için tam bir denemeydi Miami için.Resmen bıçak gibi kesmişiz SAS'ı.

Benimde dehşetle izlediğim Wade'ın Duncan'ın beynine vurduğu bir blok varki öhhhh dedirtiyor insana:D

tenis dünyasının manyaklarından janko tipsarevic de hasta bir miami taraftarı.. bir sırbın basketbol sevmediği gün kıyamet kopar zaten.. sporun her şeyine aşık adamlar.. bu yüzden sutopu maçında bile kavga çıkarma yeteneklerine sahipler.. twitter'a geçen gittiği maçtan alttaki fotoyu koymuş. her yere go heat falan yazıyor.. bildiğin deli..

http://yfrog.com/gzo0kulj

http://cache.daylife.com/imageserve/08j3gUFbwo1pO/610x.jpg

şu günlerde tenis dünyasının zirvesi, miami'de sony ericsson open için toplanmış durumda... tipsarevic, heat maçına gidince chris bosh iade-i ziyarette bulunmuş.. tabii sharpova varken koca kafalı tipsarevic'in maçına gitmemiş.. linkteki resim sharapova'nın ilk tur maçından.. kendisi nba camiasının müstakbel gelini olduğundan herhalde chris kravat takıp gitmiş maça.. vujacic'e saygısından olmalı.. nerde bir antika var, hepsi nba'e toplanmış.

Wade ne yapmış öyle:39 sayı, 11 ribaund, 8 asist, 5 blok ve 3 top çalma. Bu performansla sene sonuna kadar devam ederse Miami çok rahat şampiyon olur.

Son 9 maçta gelen 8 galibiyet, doğu ikinciliği için öne çıkan Miami Heat..

Bu gece Cleveland ile oynuyoruz, sahne LBJ'nin, durdurulamaz bir performans daha izleyeceğiz gibi geliyor.

02:00 @ Nba Tv

Bu arada Emre abi, ben son üç takıma baktığım da sıralama da, Sixers'ı istiyorum vallahi ne yalan söyleyeyim. İndiana'nın yarattığı hava çok iyi, o seriden çok yoruluruz gibi. NYK'da her ne kadar aşı tutmamış gibi gözükse de, önemli yıldızlara sahipler hiç belli olmaz. Bu sezon da 3 maç, 3 galibiyet sizin karşınızda. Dilerim isteğim bir şekilde gerçekleşir.