Futbol ile diğer sporların gelirleri bir birinden bağımsız değil mi? Gidecekler Ozan Korkut'a hiç gücenmeyecekler ve yardım isteyecekler. Ozan Korkut'un basketbol için olan planını uygulayacaklar. Lakin egolar Galatasaray'ın önüne geçiyor.
Futbol ile diğer sporların gelirleri bir birinden bağımsız değil mi? Gidecekler Ozan Korkut'a hiç gücenmeyecekler ve yardım isteyecekler. Ozan Korkut'un basketbol için olan planını uygulayacaklar. Lakin egolar Galatasaray'ın önüne geçiyor.
Tahminimce yönetim UEFA'nın yeniden görüşme kararıyla çok zora girdi. Olur da men filan çıkarsa amatör branşlarda altyapıyı oynatsalar şaşırmam. Muhtemelen yine bekliyor yönetim ama basketbolda tren kaçıverir. En azından ucuza alınabilecek iki tane filan yabancı aldırsalar hocaya ve yanında olduklarını hissettirseler bu tatsızlıklar yaşanmazdı diye tahmin ediyorum.
Hangi Ozan Korkut? Seçim devam ederken yenileceğini anlayıp başkanı tebrik etmeyip kaçan Korkut mu?
Daha öncede yazdığım gibi Gs,Fb,Bjk gibi kulüplerin yönetimleri ceplerinden kulübe para vermek zorundadırlar.Çünkü bu kulüplerde başkan ve yönetici oluyorsan bedavadan reklamın oluyor,normalde adını kimseler bilmezken milyonlarca kişi seni tanıyor,böyle bir reklamın karşılığı milyon dolarlardır.Sonuç olarak madem sponsor bulamıyorsun ( bulamamak ayrı bir skandal ) bu şubeyi rezil etmemek için cebinden para koyacaksın,koyamıyorsan,küçülmeye gidiyorsan tez zamanda kongre gelir ve gidersin
Ne gibi plânı vardı Ozan Korkut'un Murat Bey ?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum art niyetli olarak değil yanlış anlamayın lütfen...
Adamın başkanı tebrik ettiği görüntüleri gözlerimle görmesem inanacağım.Hangi Ozan Korkut? Seçim devam ederken yenileceğini anlayıp başkanı tebrik etmeyip kaçan Korkut mu?
Adamın başkanı tebrik ettiği görüntüleri gözlerimle görmesem inanacağım.
Ayrıca Ozan Korkut üzerinden Mustafa Cengiz aklamaya çalışmamak lazım. Çok daha iyi yönetirlerdi ama Galatasarayda seçimleri daha iyi olanlar daha layık olanlar kazanmıyor her zaman. Öyle olsaydı eğer Dursun Özbek Mustafa Cengiz filan kulübün kapısının önünden geçemezdi.
Çıktığı programlarda 3 yıllık bir plan dahilinde Euroleauge A lisansı alacaklarını iddia etmişti. Gidecek ve yardım isteyecek bu zor olmamalı.
Görüntüleri var mı bilmiyorum ama twitter'da yazılanlara göre başkanı sadece Ali Fatinoğlu tebrik etmiş. Diğerleri kaçmış deniliyordu. Çok daha iyi yönetirlerdi büyük iddia. Zira Mustafa Cengiz Ocak ayında kimse taşın altına elini koymamışken aday oldu ve kazandı. Şampiyonluk da onun döneminde geldi. Futbol dahil hiçbir branşta oyuncuların maaşı ödemiyordu onun döneminde ödendi. En azından bir dönem daha yönetmeyi haketti her şeyden önemlisi taşın altına elini koyarak. Ama şampiyon olmuş takım sonrası aday olmak "hazırcılık ve fırsatçılık"tır kimse kusura bakmasın. Ozan Korkut madem başkan olmaya hevesliydi Ocak'ta çıkıp aday olabilirdi. Adam bugüne kadar hiçbir şekilde duyulmadı, sürekli ben Liseliyim diyerek Liselilerden oy kazanmaya çalıştı. Neo-Statükocu bir adamdır kendisi. Basketbolla ilgili projeleri olabilir ama futbol namına hiçbir projesini duyamadık ayrıca Adnan Öztürk gibi fosilleri ve kolpacıları listesine alarak neyi amaçladığını biliyoruz. Abdürrahim Albayrak gibi winner, futbolcularla ve hocayla yakın olan bir isim Mustafa Cengiz'in listesindeydi unutmayalım. Şu an için basketbolda başarıdan çok daha önemli şeyler var. Hala maddi sıkıntılar çekiyor kulüp, Şampiyonlar Ligi oynayacağız ama men yeme tehlikesi altındayız hala, çift kulvarda oynayacak bir takım kurulamıyor ekonomik sıkıntı nedeniyle. Burada kalkıp ee niye yatırım yapmıyorsun, niye sponsor bulmuyorsun demek komik ve ütopik. Siz başkan olsanız futbol ve amatör branşlar can çekişiyor öncelikle hangisini kurtarırdınız? Oyuncularla sürekli davalık olan bir kulübüz, transfer yasakları var hangi şirket bize niye sponsor olsun? Önceki yönetimlerin yaptığı hatalardan dolayı gidip Mustafa Cengiz'e sallamayın. Bu şubeyi ekonomik çıkmaza sokan Ünal Aysal ve Dursun Özbek yönetimleridir.
Şampiyonluk Dursun Özbek yönetiminin kurduğu kadroyla geldi, yine Dursun Özbek'in getirdiği Fatih Terim ile kazanıldı. Maaşların nasıl ödendiği ortada, N'diaye'nin satışından kazanılan parayla ödendi. N'diaye'nin satışınıda Dursun Özbek yönetimi gerçekleştirmiş, Mustafa Cengiz yönetimi biz gelmeden anlaşılmıştı dediğine göre. Yani ortada kendi yaptıkları tek bir icraat yok. Dursun Özbek rezil bir yönetim sergiledi, buda en çok Mustafa Cengiz'e yaradı. Hiç bir şey yapmadan başkan oldu.
Tamamen önceki yönetimin eseri olan futbol takımının şampiyonluğu için Mustafa Cengiz'i övüyorsun, daha dün Cavanda'nın satışından bu yönetimi övüyorsun, Cavanda'yı kiralayanda, satış opsiyonunu belirleyende önceki yönetim. Ortada önceki yönetimin yaptıklarıyla eleştirilen bir başkan yok, önceki yönetimin rezilliğinden körü körüne savunulan bir başkan var.
Yorum yapmayacaktım çünkü daha önce birçok kez yazdım, bu son olsun.
Şampiyonluk Dursun Özbek'in sayesinde kazanılmadı, gelmeden önce 3 kupayı alan takımı sırasıyla 6. ve 4. yaptırttı, UEFA'dan men yedirtti, Östersunds denen köy takımına elendirtti. Yabancı sınırı kalkmasına rağmen hala yerli çöpler alınmaya devam edildi. Maaşlar ödenmedi. Yapılan transferler büyük paralara yapıldı. Belhanda ve Feghouli'nin 1 yıllık maaşına bak anlarsın. Riva ve Florya arazilerinden minimum kazanç elde edildi, o paralar da çar çur edildi. Podolski gibi bir oyuncudan 2.6 kazandık, Sneijder'i bedavaya gönderdik. Basketbolda tarihin en büyük sponsorunu getireceğiz dedi Odeabank ile komik bir rakama anlaşıldı. Ergin hoca'yı gönderdi sırf liseli diye Erman hocayı getirdi. Daha sayayım mı?
Ndiaye'ye teklif Dursun Özbek zamanında yapıldı ama satılmadı. Mustafa Cengiz geldikten 11 gün sonra satıldı. İstese satılmayabilirdi. Ayrıca Ndiaye'yi 8 milyon'a değil 10 milyon'a aldığımız ortaya çıktı. Goldenboy ödülüne aday gösterilen Barış Zeren, Ndiaye transferine karşılık bedavaya Osmanlıspor'a gönderildi. Daha sayayım mı?
Senin anlayışına göre 14/15 sezonu şampiyonluğunu da Duygun Yarsuvat değil Ünal Aysal kazandırdı?
Evet 2015'ten beri yaptıkları birkaç olumlu şey Cavanda transferiydi. İyi paraya gönderdik eyvallah da Ts'nin yaka paça gönderdiği adamı bedavaya almak varken Ts zorda diye para verip almadık mı? Al bir de burdan yak.
Edit: Ndiaye 10 milyona değil 12 milyona alınmış bu daha vahim.
Yorumda Dursun Özbek'in rezillikleri derken bahsettiğim bölümü buraya yazarak yine Mustafa Cengiz'i aklama çabasındasın. Zaten bu rezillikler yüzünden Mustafa Cengiz gibi bakkala çırak olmayacak adam Galatasaray Başkanı oldu! Eninde sonunda Mustafa Cengiz'de Dursun abisi gibi defolup gidecek.
Şampiyonluk konusunda Mustafa Cengiz'in emeği var diyen boş adamlara zaten diyecek söz bulamıyorum. Fenerbahçe Doğuş'u da Ali Koç yönetimi şampiyon yaptı zaten