Tabii ki zorunda değil. Ama hocadan bir incelik yapmasını beklerdim. Mustafa Cengiz 500 bin dolara bile okeyiz dedi, 500 bin ile 800 bin ile arasında 300 bin dolar fark var bu da 1,5 m TL demek. Şimdi 3 m dolar'lık takım kuruyorsun bunun önemli bir bölümü hocaya gidecek. Ha yeni yönetim yapsa bu sözleşmeyi dersin ki yönetim anlaşmayı niye bozuyor. O zaman sonuna kadar haklısın ama eski yönetim yapmış bu sözleşmeyi ve bizim gibi kulüpler için oldukça fahiş bir fiyat bu. Kulüp de zorda en azından ufak bir indirime gitmesini beklerdim.
İkinci soruna gelirsek, Mustafa Cengiz tüm samimiyetimle söylüyorum dedi. Eğer yalansa Oktay hoca bugün-yarın yalanlar. Adam çıkıp belgelerle konuşuyor isterseniz basınla paylaşırım dedi. Şu ana kadar da bir yalan söylediğini duymadım. Dursun Özbek'i hatırlayın daha gelir gelmez "Salı günü transfer bombaları patlayacak" demişti o Salı bir türlü gelmemişti. Uçaklar inecek demişti 2017'deki döneme kadar inmemişti. Elbette ki kıstas eski yönetim olmamalı ama gerçekler de bu şimdi konuşmayalım mı? Yeni yönetim de biliyor eski yönetimin kulübün içine ettiğini ama söylettirmedi bugünkü toplantıda. Kendi yaptığı olumlu hamleleri de mütevazı bir şekilde anlatıyor.
Ataman'ın parasız çalışırım demecinden sonra o şekilde çalışmazsa sözünün eri olmadığını gösterirdi. Ergin hocayı da pek sevmem ama sırf onu göndermek için GS Liseli Erman Kunter'i getirmek için hocanın kuyusunu kazdılar net biçimde. Çünkü adamla nezaketen bile görüşülmedi, direkt biz seninle yollarımızı ayırdık dediler.