Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Dursun'dan beteri gelmez dedik beteri geldi. Donk'a yapılan saçma sözleşmeyi savunuyorlar.

Sponsorluk açıklamaları ise ayrı bir rezalet. Adam sana para verecek ama ayağına gelecek ha. Yuh...

Millet de sıraya girmiş bekliyor; Mustafa Cengiz'in ayağına gitsem, para versem, sponsor olsam diye.

Bu neyin kafası? Ayıp yahu.

Neden az konuştukları belli oldu. Demekki basketbol için bütün senaryo Ünal Aysal üzerine. Şimdi daha iyi anlıyoruz Oktay Hoca'ya neden mobbing uyguladıklarını. Mustafa Cengiz maalesef rahmetli Özhan Canaydın'ın bile daha kötü bir versiyonudur. Şu açıkki değil basketbol hiçbir spor branşı ile ilgili bir vizyona, hedefe veya plana sahip değildir. Derhal istifa etmeli ve bu işi yol yakınken bırakmalıdır.

Herkes başkanın niye para ödemediğini söylüyor da Dursun Özbek denen şahsın Oktay Mahmuti ile 1,25 m €'a anlaştığını konuşmuyor. Oktay Mahmuti'nin göstermiş olduğu tavır bence daha skandal. Ne demek ya ben Galatasaraylı değilim paramda indirime gitmem. Biz de seni Adam bilmiştik. Ergin hoca bedavaya çalıştırırım derken Erman Kunter ve Oktay Mahmuti fiyaskolarını yaşadık eski yönetim sayesinde.

Herkes başkanın niye para ödemediğini söylüyor da Dursun Özbek denen şahsın Oktay Mahmuti ile 1,25 m €'a anlaştığını konuşmuyor. Oktay Mahmuti'nin göstermiş olduğu tavır bence daha skandal. Ne demek ya ben Galatasaraylı değilim paramda indirime gitmem. Biz de seni Adam bilmiştik. Ergin hoca bedavaya çalıştırırım derken Erman Kunter ve Oktay Mahmuti fiyaskolarını yaşadık eski yönetim sayesinde.

Adam indirime gitmek zorunda mı? İkincisi yalancı Mustafa Cengiz'in söylediklerine neden inananalım?

Ataman da kesin çalışırdı parasız. Şöyle popülist söylemlere inanmayı ne çok seviyorsunuz.

Israrla 22M diye meblağı büyütmeye çalışıyor. Senin 22M diye ağlaya ağlaya bittiğin borçların bütün toplamı 4M dolar gibi bir rakam. Sen pişkin pişkin “30M futbol için ödedik” diyip koca Galatasaray basketbol kültürünü rezil, üvey bırakıyorsan defolup gideceksin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz: "Benim hiçbir vaadim olmadı."

?Eyüp Yıldız (Radyospor): Başkanım ses kaydınız var. Basketbol ve voleybolda sponsor ve başarı sözünüze dair kayıt ortada.

?Mustafa Cengiz: "Bulamadık işte. Ne yapacağız? Bırakayım istersen görevi?"

Allah aşkına biri şu diyaloğun doğru olmadığını söylesin.

Adam indirime gitmek zorunda mı? İkincisi yalancı Mustafa Cengiz'in söylediklerine neden inananalım?

Ataman da kesin çalışırdı parasız. Şöyle popülist söylemlere inanmayı ne çok seviyorsunuz.

Tabii ki zorunda değil. Ama hocadan bir incelik yapmasını beklerdim. Mustafa Cengiz 500 bin dolara bile okeyiz dedi, 500 bin ile 800 bin ile arasında 300 bin dolar fark var bu da 1,5 m TL demek. Şimdi 3 m dolar'lık takım kuruyorsun bunun önemli bir bölümü hocaya gidecek. Ha yeni yönetim yapsa bu sözleşmeyi dersin ki yönetim anlaşmayı niye bozuyor. O zaman sonuna kadar haklısın ama eski yönetim yapmış bu sözleşmeyi ve bizim gibi kulüpler için oldukça fahiş bir fiyat bu. Kulüp de zorda en azından ufak bir indirime gitmesini beklerdim.

İkinci soruna gelirsek, Mustafa Cengiz tüm samimiyetimle söylüyorum dedi. Eğer yalansa Oktay hoca bugün-yarın yalanlar. Adam çıkıp belgelerle konuşuyor isterseniz basınla paylaşırım dedi. Şu ana kadar da bir yalan söylediğini duymadım. Dursun Özbek'i hatırlayın daha gelir gelmez "Salı günü transfer bombaları patlayacak" demişti o Salı bir türlü gelmemişti. Uçaklar inecek demişti 2017'deki döneme kadar inmemişti. Elbette ki kıstas eski yönetim olmamalı ama gerçekler de bu şimdi konuşmayalım mı? Yeni yönetim de biliyor eski yönetimin kulübün içine ettiğini ama söylettirmedi bugünkü toplantıda. Kendi yaptığı olumlu hamleleri de mütevazı bir şekilde anlatıyor.

Ataman'ın parasız çalışırım demecinden sonra o şekilde çalışmazsa sözünün eri olmadığını gösterirdi. Ergin hocayı da pek sevmem ama sırf onu göndermek ve yerine GS Liseli Erman Kunter'i getirmek için hocanın kuyusunu kazdılar net biçimde. Çünkü adamla nezaketen bile görüşülmedi, direkt biz seninle yollarımızı ayırdık dediler.

Son düzenleme:
Tabii ki zorunda değil. Ama hocadan bir incelik yapmasını beklerdim. Mustafa Cengiz 500 bin dolara bile okeyiz dedi, 500 bin ile 800 bin ile arasında 300 bin dolar fark var bu da 1,5 m TL demek. Şimdi 3 m dolar'lık takım kuruyorsun bunun önemli bir bölümü hocaya gidecek. Ha yeni yönetim yapsa bu sözleşmeyi dersin ki yönetim anlaşmayı niye bozuyor. O zaman sonuna kadar haklısın ama eski yönetim yapmış bu sözleşmeyi ve bizim gibi kulüpler için oldukça fahiş bir fiyat bu.

İkinci soruna gelirsek, Mustafa Cengiz tüm samimiyetimle söylüyorum dedi. Eğer yalansa Oktay hoca bugün-yarın yalanlar. Adam çıkıp belgelerle konuşuyor isterseniz basınla paylaşırım dedi. Şu ana kadar da bir yalan söylediğini duymadım. Dursun Özbek'i hatırlayın daha gelir gelmez "Salı günü transfer bombaları patlayacak" demişti o Salı bir türlü gelmemişti. Uçaklar inecek demişti 2017'deki döneme kadar inmemişti. Elbette ki kıstas eski yönetim olmamalı ama gerçekler de bu şimdi konuşmayalım mı? Yeni yönetim de biliyor eski yönetimin kulübün içine ettiğini ama söylettirmedi bugünkü toplantıda. Kendi yaptığı olumlu hamleleri de mütevazı bir şekilde anlatıyor.

Ataman'ın parasız çalışırım demecinden sonra o şekilde çalışmazsa sözünün eri olmadığını gösterirdi. Ergin hocayı da pek sevmem ama sırf onu göndermek yerine GS Liseli Erman Kunter'i getirmek için hocanın kuyusunu kazdılar net biçimde. Çünkü adamla nezaketen bile görüşülmedi, direkt biz seninle yollarımızı ayırdık dediler.

Bakın Ocak ayındaki seçim sonrası yaptıklarına zerre ses etmedim. Çünkü kulübün içini yeniden tanıma dönemiydi lakin verdiği sözleri ben söz vermedim diye çarpıtmaya başladı.

Ayağına sponsor bekliyor bu adam. Bundan da hayır gelmez. Görev süresini bitirebileceğini de düşünmüyorum.

Tabii ki zorunda değil. Ama hocadan bir incelik yapmasını beklerdim. Mustafa Cengiz 500 bin dolara bile okeyiz dedi, 500 bin ile 800 bin ile arasında 300 bin dolar fark var bu da 1,5 m TL demek. Şimdi 3 m dolar'lık takım kuruyorsun bunun önemli bir bölümü hocaya gidecek. Ha yeni yönetim yapsa bu sözleşmeyi dersin ki yönetim anlaşmayı niye bozuyor. O zaman sonuna kadar haklısın ama eski yönetim yapmış bu sözleşmeyi ve bizim gibi kulüpler için oldukça fahiş bir fiyat bu. Kulüp de zorda en azından ufak bir indirime gitmesini beklerdim.

Ataman'ın parasız çalışırım demecinden sonra o şekilde çalışmazsa sözünün eri olmadığını gösterirdi. Ergin hocayı da pek sevmem ama sırf onu göndermek için GS Liseli Erman Kunter'i getirmek için hocanın kuyusunu kazdılar net biçimde. Çünkü adamla nezaketen bile görüşülmedi, direkt biz seninle yollarımızı ayırdık dediler.

Önceki posta bakarsan yalan görebilirsin.
"Hiçbir vaadim olmadı"

Muhtemelen bu utanç verici süreç küme düşmemizle sonuçlanacak.

Tek müsebbibi bugünkü basın toplantısında dahi "sponsor benim ayağıma gelsin" zihniyetindeki Mustafa Cengiz yönetimi olacak.

Bakın Ocak ayındaki seçim sonrası yaptıklarına zerre ses etmedim. Çünkü kulübün içini yeniden tanıma dönemiydi lakin verdiği sözleri ben söz vermedim diye çarpıtmaya başladı.

Ayağına sponsor bekliyor bu adam. Bundan da hayır gelmez. Görev süresini bitirebileceğini de düşünmüyorum.

Ayağına sponsor bekliyor derken? Hangi kulüp sponsorun ayağına gider bize sponsor olun diye? Adam kendisi açıkladı siz teklifi yapın biz size şubeyi devredelim basketbol olur voleybol olur diye. Çıkıp sponsorların kapısında yalvarsın mı koskoca kulüp? Ülke ekonomik sıkıntıdayken, döviz olmuş bilmem kaç lira TL iken, size sponsor olursak rakipler bize tepki gösterir diyen şirketler varken ne bekliyorsunuz acaba?

Ünal Aysal'ın da hataları oldu ama ne çıkıp böyle ağladı, ne de yalan söyledi. Kadın erkek basketbolda da en büyük başarılar onun döneminde gelmişti zaten. Ona sayıp sövenlerin Dursun ve Mustafa'ya aynı tepkiyi gösterememesi ilginç.

Ünal Aysal'ın da hataları oldu ama ne çıkıp böyle ağladı, ne de yalan söyledi. Kadın erkek basketbolda da en büyük başarılar onun döneminde gelmişti zaten. Ona sayıp sövenlerin Dursun ve Mustafa'ya aynı tepkiyi gösterememesi ilginç.

Kulübü bu hale sürükleyen Ünal Aysal'dı zaten niye ağlasın ki? Ne çabuk unuttunuz 14/15 sezonunda verilmeyen maaşları, kaçan oyuncuları, 7 kişiyle tamamladığımız maçları?

Kulübün borçları bitene kadar basketbolda bir kupa daha görebileceğimizi sanmıyorum. Geçmiş olsun.

"Galatasaray'da biri size günaydın diyorsa, gün olup olmadığına bakmanız gerekiyor." Dursun Özbek'i Eurocup finalinde ıslıkladık diye E.A. bize provakatör demişti. E.A.'nın parasız takım çalıştıracağını düşünmek güzel hikayeymiş :)

Kulübü bu hale sürükleyen Ünal Aysal'dı zaten niye ağlasın ki? Ne çabuk unuttunuz 14/15 sezonunda verilmeyen maaşları, kaçan oyuncuları, 7 kişiyle tamamladığımız maçları?

7 kişiyle maç tamamlamışsak iyi şimdi 1 oyuncu var.

Siz de başarıları çabuk unutmuşsunuz. Aysal geldiğinde kulüp milyarderdi her şeyi Aysal batırdı evet.

7 kişiyle maç tamamlamışsak iyi şimdi 1 oyuncu var.

Siz de başarıları çabuk unutmuşsunuz. Aysal geldiğinde kulüp milyarderdi her şeyi Aysal batırdı evet.

İşte o sezonlardan dolayı kadroda 3 kişi var şu an. O sezonlar olmasaydı bu halde olmazdık. Ünal Aysal Galatasaray'ın parasının bol olduğu dönemde sefasını sürmüştür, kendisi milyarder olmasına rağmen 1 kuruş vermemiştir bu kulübe. Hatta almış olabilir.

Ayrıca Ergin Hocayı sevmem özellikle taraftar konusunda haksızdır ama adamın 1 sezon bedava çalışacağını söylemesini her yerden duyduk yahu twitter'da bile açıkladı kendisi.

"Galatasaraylı değilim o yüzden indirim mindirim yok" lafı da güzel icatmış...

Türk milletine ver acitasyonu ver ucuz galeyanı sonra sen dalgana bakmaya devam et...