Oktay Mahmuti

Öncelikle Oktay Mahmuti'ye yaşatmış olduğu güzellikler için sonsuz teşekkürler...

Bu kararla birlikte sponsor ve yapılanma hakkında da radikal kararlar çıkması olası. Ben açıkçası tam gerekçeli kararı , detayları bilmeden yönetime giydirenleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Ergin Ataman - Erman Kunter - Cem Akdağ benim aklıma ilk gelen camianın hemen benimseyeceği isimler...
 
Böyle yönetimi Allah bildiği gibi yapsın, burada hala savunsunlar bu karaktersiz liseli dinazorların egemenliği altına gelen, çiftlik haline gelen yönetimi. Yok artık uğraşmak bu basketbol için, giderim karşıda önde, kombine peşkeş çekilenlerle izlerim maçımı, tüm heyecanımızı bitirdiler, şubeye vizyon getirdi bu adam, Euroleague getirdi, o heyecan her şeye bedel zaten. Sürekli basına haber veren Refik Arkan, Murat Bereket'i yanına çağırıp ona ısmarlama haber yaptıran Ünal Aysal, hepinize yazıklar olsun.
 
Beyler yavas gelin sakin olun.Küfür ettiginiz adamlar beddua ettiniz adamlar yöneticilik felan filan gecin coluk cocuk sahibi insanlar kendinize gelin
 
İsterse Phill Jackson gelsin yinede fikrim değişmeyecek yönetime sallamaya devam edicem.Son yaşanan olaylardan sonra Ünal Aysal ve ekibi için Vefanın sadece bir semt ismi olduğunu anladım.yarın öbür gün aynı olaylar Fatih hocanında başınada gelirse şaşırmam.
 
sayın Ünal Aysal sana çok güvendik ve güvenmek istiyoruz. Ama biran önce delikanlı gibi çıkıp şu şu sebepten dolayı yollar ayrıldı diye açıklama yapmaz isen yerine sözcülerini gönderirsen açıklamaya, bir çok şey kopacak içimizden.

şimdiden kopmadı dersem yalan olur
 
OktaY Mahmuti meselesi can sıkıcı.Bakalım işin aslı nasıl olsa ortaya çıkar.Biraz Sakin olmak lazım bu aşamada.Sonuçta yönetimde Galatasaray ın Memfaatlerini düşünüyordur ve bizim bilmediğimiz şeyleri biliyordur.
Ama 2+2 sözleşme yenileyip sonra bu kararı almaları ilginç.Ben beklemekten yanayım.Şu anda konuşacak kadar bir şey bilmiyorum.Sonuçta Galatasaraylıyız.Hayırlısı.....
 
Alkışlıyorum, bu işte emeği geçen herkesi..

El birliği ile takımın içine etmek için müthiş bir hamle yaptılar ve Galatasaray'da başarının, düzenin, doğru işlerin cezasız kalamayacağını bir kez daha gösterdiler. Helal olsun..
 
Yeter artık biz bıkmadıkmı başarılı olanı kovmaktan veya göndermekten yeter artık Oktay hoca subeyi sıfırdan aldı nerelere getirdi .Tamam hocaya saygınız yok ama biraz bu taraftara saygınız olsun gidin simdi getirin sevgili Erman Kunter inizi ama sunu unutmayın o salon alınan her başarısızlıkta Oktay Mahmuti diye inliyecektir.Sadece Allah belenı versin yönetim diyorum .Bir kere Galatasaray yakışanı yapın bir kere başarılı olan birini niye gönderirsin seni Allaha havale ediyorum yönetim seni bildiği gibi yapsın.
 
Lisecilerin çıkarları birkez daha Galatasarayın çıkarlarının önüne geçmiştir, Galatasaray Basketbolunu elbirliği ile sabote etme planları maalesef tutmuştur, Bülent Tulun denen ....... el attığı her alanda olduğu gibi Basketbol şubesininde içine etmeye devam etmektedir, ikinci bir Adnan Sezginimiz oldu camiamıza hayırlı olsun..
 
Doru diyorsun senı hala burda yazı yazdıran GSforum yönetimine yazıklar olsun bu kadar küfür hakaretten sora GSBASKET YÖNETİMİ UYUMA oktay hocayamı sevdalıyız GALATASARAYAMI

Oooooo kimse Galatasaray'dan büyük değildiri ilk kim yazacak diyordum çıktı o kişi karşıma, biz Galatasaray'a sevdalıyız kaypak yöneticilerine değil! Onlar da kendi çıkarları için başarılı giden işlere çomak sokuyolarsa desteklemeyiz, karşılarında bulurlar bu taraftarı! Madem kimse büyük değil, Refik Arkan da Ünal Aysal da Bülent Tuluın da büyük değil Galatasaray'dan, siz de onları savunmayın!
 
2 sene ceyhun hocayla baş et şimdi de bunlar kardeşim bunlar bilerek mi yapıyorlar bu ne terbiyesizlik bunlar afedersiniz ne tarz bir yöneticiler nasıl bir mantık bu nasıl insanlık yazıklar olsun be hepsine sadece yazıklar olsun işim olmaz daha bunlarla benim.Adamlar ceyhun hocayı gönderemediler gönderdikleri adama bak yazıklar olsun lan.yazıklar olsun!
 

Üst