Oktay Mahmuti

Ne tribüne giderim ne kombine alırım. mal yerine koyulduk resmen. Yönetim hedefi küçülttü ee tabi hedefi Euroleague olmayan bir takımın hocası Oktay Mahmuti olamaz eurocup hedefleyen kulübün hocası Erman Kunter ayarında bir hoca olmalı...
 
Yenilmez Armada büyük başarıyla batırılmıştır. En başından beri yaşanan süreç Galatasaray'lılık duruşumudur? Eğer gerçekten böyleyse utançımdan yerin dibine girerim. Başarıyı kupalarla mı ölçüyoruz? Şampiyon olsaydık aynı karar alınacak mıydı?

2 sezondur adım adım atılan ve bahsedilen 3 yıllık planlama başarı değil miydi? Başarı olarak neyi algılıyoruz bilmiyorum ama şu yaptığımız başarı değil rezalettir. Şu bir gerçek ki şubeden tamamen soğudum. Yaşanan süreç en fazla bu kadar çirkin olabilirdi. Onuda başardık...
 
Galatasaray Divan Kurulu'nda konuşan Başkan Ünal Aysal, gündeme ilişkin konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Aysal, "Futbolda yepyeni bir takım kurduk. Play-off ile birlikte 2 kez şampiyon olduk. Bu bizi gururlandırıyor. Ancak Florya'nın idare şekli bizi daha çok mutlu ediyor. Başta Fatih Terim olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Basketbol şubesi hakkında da açıklamalarda bulunan Aysal, "Basketbolda finale giderken üç kez üst üste Beşiktaş'a yenilmemiz tadımızı kaçırdı. Özellikle erkek basketbolda bu sezon gereken tedbirleri alacağız" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ÖNEMLİ ADIMLAR ATMIŞ OLACAĞIZ"
Aysal, "Bugün hedeflerimizin ilk aşamasını tamamladık. Bundan sonra borçlarda azalma olacak. 2013 yılının sonunda sanırım borçlar 3'te 1'e inecek.Önümüzdeki hafta önemli adımlar atmış olacağız. UEFA kriterlerine en çabuk uyum sağlayacak kulüp olmanın sözünü verebilirim" şeklinde konuştu.

"VEFANIN BİR SEMT ADI OLMADIĞINI HATIRLATTIK"
Aysal, "Taraftarlarımızı aktif hale getirebilmek için yurt dışındaki taraftarlarla buluştuk. Türkiye'nin en büyük kulübü olarak taraftar karı projesini geliştirmemiz gerekiyor. Efsaneler projesiyle vefanın sadece bir semt adı olmadığını hatırladık" dedi.

Sosyal medyada dünyanın en büyük 6. kulübü olduklarını belirten Aysal, "Kulüp merkezini Mecidiyeköy'den Türk Telekom Arena'ya taşıdık. Galatasaray'ı çok güzel günler bekliyor. En büyük görev bizlere düşüyor" diye konuştu.

Konuştuklarına bak neymiş vefa sadece bir semt adı değilmiş vefasızlıkda üstünüze yok...
 
Basketbolu bitirmek icin ugrassin yonetim bakalim burda hala obradovic diyenler var hala anlamadiniz bu yonetimin vizyonunu futbolda ne isimler telavuz ettiler kimleri aldilar.fatih hoca olmasa fiyasko olurdu o takim. simdi de obradovic derler halil uneri getirirler
 
Gereken tedbir Oktay Mahmuti'nin gönderilmesi mi Aysal? Siz seneye 3 mil dolarlık takım kurmazsanız ben de hiç bir şey bilmiyorum. Umarım ilk dörde gireriz en azından bir yarı final görürüz KURUMSAL bAŞKAN..
 
Cem Akdağ ve Oktay Mahmuti rezillikleri, Ceyhun Yıldızoğluna tanınan tahammül, dünya yıldızı kadın basketbolcuların elde tutulamaması, nerden tutsak elimizde kalıyor, Basketbola Mehmet Cibara ve ekibi gibi birileri lazım..
 
Sezon içinde 2 kez istifa etme noktasına gelen Fatih Terim, Galatasaray'ın çıkarlarını düşünmeyip görevi bıraksaydı eğer görürdüm ben burada yönetimin kalkanlığını yapan insanları. Şimdi tabi herşey çok güzel, Kadıköy Hatırası tişörtleriniz üzerinizde boğa heykelinin orada dolaşıp pis pis sırıtıyorsunuz. Ama farkında mısınız, bu sene Fatih Terim çekip gitseydi -ki haklı sebepleri vardı- futbolda yaşanabilecek hüsrandan sonra eminim ki basketbol şubesinde olanlara en çok yaygara koparacaklar yine bugün yönetimin kalkanlığını yapanlar olacaktı. Tenekelerin gözleri boyadığını biliyordum ama bu derece olduğunu daha yeni anlamış oldum..
 
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. Bu takımı başında Koray Mincinozlu varken de izledim, Halil Üner varken de. hatta Fehmi Sadıkoğlu varken dahi izledim. Takımın başına isterlerse Tarık Akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. Baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.
 
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. Bu takımı başında Koray Mincinozlu varken de izledim, Halil Üner varken de. hatta Fehmi Sadıkoğlu varken dahi izledim. Takımın başına isterlerse Tarık Akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. Baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.

Sorun Erman Hocanın gelip gelmemesi değil. Sorun taraftarın bu kadar sevdiği bir insanın sırf Polat yönetiminin izleri silinsin diye harcanması. Önce Üstünberk sonra Mahmuti. Kusura bakmasınlar da bu takımı sıfırdan aldı bir yere getirdi tam kaymağını yiyecek adam başarılar gelecek derken. Hadi by by biz liseli koç getiroyoruz oldu olay..
 
Çağlar abinin yazdığına göre Atamana teklifi iletmişiz.Gerçekleşirse Oktay Hocanın gidişine üzülmem açıkçası.Gönderiliş şekli çok kötü oldu ama bunu kabul etmek lazım.Aklında başka bir plan varsa ne diye resmi siteden anlaşıldı haberi yaparsın ki
 
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. bu takımı başında koray mincinozlu varken de izledim, halil üner varken de. hatta fehmi sadıkoğlu varken dahi izledim. takımın başına isterlerse tarık akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.


Saydığın şeylerin hiçbirisi yapılan ayıbı temizlemez
koç 2 sezondur yaptıklarıyla bu şekilde ayrılmayı haketmedi hatta ne kadar başarısız olursa olsun bu şekilde gönderilmeyi kimse haketmez
 
Mihtat abi güzel hos diyorsun ben biliyodum gelicek olanı görünce nediceksiniz diyorsun.

Kesin anlasma yapıldıysa aksam üstüne dogru acıklasın ,2 3 gün beklemenin anlamı yok görelim neymis bu sasıracagımız isim.

OBRADOVİC YA DA İVKOVİC DISINDA KİMSEYE EYVALLAH DEMEM
 

Üst