Oktay Mahmuti

Bazı arkadaşların ciddi ciddi idrak yolları tıkalı. Mesele Oktay Mahmudi meselesi değil 3 yıllık planlama denilip ikinci yılında vazgeçilmesi. 1 ay önce 2+2 anlaşma yeniledik diye açıklama yapıp üstüne bu yapılanlar. Belki seneye daha başarılı oluruz peki bu Galatasaray'ın şu son 1 ayda yaptıklarını üstünü örter mi?
 
Allah Aşkına Obrodovic Euroleague'e katılması belli bile olmayan kulübe gelir mi bırakın bu yalan haberleri.. Galatasaray'a Oktay Mahmuti ayarında kimse gelmez hedefi büyük olan. Eurocup için Erman hoca gelebilir. onun dışında alternatif yok.. Erman kunter hayırlı olsun lisemize..
 
Erman Kunter'in zaafı kendisinden daha güçlü takımlara karşı ortaya çıkıyor. yani alt sıralardaki takımları rahat yeniyor ama üst sıra takımları ile oynayınca dağılıyor. Ergin Ataman'da böyle bir durum yok. Bu sene hem Efes'i hem ülker'i hem bizi geçerek şampiyonluğa ulaştı. Yani kendinden daha güçlü takımlara karşı nasıl oynatması gerektiğini biliyor. İnşallah doğru seçim yapılır.
 
Bilen bilir tribünlerde bile küfürlü tezahüratlara katılmam ama buraya sadece küfürden oluşan bir post dayamak istiyorum aslında,muhattapları belli.
 
Yenilmez Armada'nın gemisi bir lostromonun gidişi ile batmaz. Bu takımı başında Koray Mincinozlu varken de izledim, Halil Üner varken de. hatta Fehmi Sadıkoğlu varken dahi izledim. Takımın başına isterlerse Tarık Akan'ı getirsinler yine de izlemeye devam edeceğim. Baki olan Yenilmez Armada'dır, kişiler gelir geçer.
Kaldı ki Erman Kunter harika bir koçtur, gelirse ve önümüzdeki sezon bizi şampiyon yaparsa o vakit görürüm hakkında atıp tutanları.

Bana göre bu mantıkla devam ettiğimiz sürece başarı değil kendimizi tekrar ederiz. Başka da bir sonuç çıkmaz. Bütünlük yok, istikrar yok, kenetlenme yok, takım yok. Benim için başarı şampiyonluk olmamıştır ve olmayacaktırda. İstikrarı hepsinde önde tutarım.

Kulübü geçtim ülkede basketbol kültürü yok denecek kadar az. Bu durum gerçekten oldukça sinir bozucu.
 
Kısa bir süre konuyu kapatıyorum. Uzun sürmeyecek. Okunması gereken şeyler var.

1- Burası Galatasaray forumu ve her zaman Galatasaray basketbolunun menfaatlerini düşünür. Ne Oktay Mahmuti ne de yönetim lehine taraflı bir duruş sergilemez.

2- Burada kimse Oktay Mahmuti'ye karşı gösterilen sevgi ve sonrasında yönetime duyulan nefret paralelinde kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın. Buradaki çoğu arkadaşımızın Galatasaray için neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz.

3- Burası her zaman saygın bir forum olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Her ne kadar aynı şeyleri düşünsem de forum içerisinde küfür ve hakarete varan mesajlara izin veremeyiz, yazmayın. Sakin.

4- Herkes kullandığı üsluba dikkat etsin. Lütfen.
 
Ünal Aysal:Oktay Mahmuti ile olan sözleşmemiz Sportif Direktörlük olarak.Konuşulan konu koç olarak devam edip etmeyeceği yönünde.

Baskanın son dakika acıklaması
 
başkan mahmuti ile 2+2 sözleşmemiz var ama +2 si teknik menajer olarak gibi bir açıklama yaptı şu açıklama resmi siteden de yapılsa da bitse artık şu dedikodular kesin olarak oktay hoca kalsa süper olur...
 
Oktay hoca olmazsa Obradovic gelsin ondan aşağısını kabul etmiyorum. Hem Obradovic Pao'dan ayrıldı bizim başkanında yunanlılarla sırplarla arası iyi. Ya Mahmudi ya Obradovic...
 
Başkanımız ortada anlaşma var diyor.TV kanalları yollar ayrıldı diye alt yazı geçiyor .Bu durumda neden yalanlama açıklaması yapılmıyor hemen .İşin etik kısmı bir yana bir süreç bu kadar mu kötü yönetilir.
 
Başkanımız ortada anlaşma var diyor.TV kanalları yollar ayrıldı diye alt yazı geçiyor .Bu durumda neden yalanlama açıklaması yapılmıyor hemen .İşin etik kısmı bir yana bir süreç bu kadar mu kötü yönetilir.

Benimde dikkatimi çekti 2+2 uygulaması. Şimdi Oktay Mahmuti ile ilk geldiğinde yapılan anlaşma ilk 2 yıl koç olarak daha sonraki 2 yıl ise CEO olarak devem edilmesi yönündeydi sanırım. Şimdi ilk 2 yıl bitti koç olarak +2 CEO başlangıcını iptal ettiler , yine koç ile önceki 2 yıl gibi koç kalması yönünde bir istekleri var sanırım benim anladığım bu...
 
Play-off'a doğru Halil Üner şeref tribününde maçları izlemeye başlasın.Hatrım kalır yoksa,çok darılırım.
Kapatalım gitsin Gsbasket'i.İnsanlara yalancı umutlar aşılamanın manası yok.Bu zihniyet var olduğu sürece bu takımlardan,bu şubeden bir bok olmayacak.Mesele sahada kazanmak kaybetmek olsa keşke.İki yıllık doğruları eş dost ilişkileri sebebiyle silebilen,her şeyin çıkara dayalı olduğu ortamda neyi kazanabilirsiniz yahu,neyi?
Yazgısı tam olarak budur Galatasaray basketbolunun,son 1 aylık süreçtir.
 
Benimde dikkatimi çekti 2+2 uygulaması. Şimdi Oktay Mahmuti ile ilk geldiğinde yapılan anlaşma ilk 2 yıl koç olarak daha sonraki 2 yıl ise CEO olarak devem edilmesi yönündeydi sanırım. Şimdi ilk 2 yıl bitti koç olarak +2 CEO başlangıcını iptal ettiler , yine koç ile önceki 2 yıl gibi koç kalması yönünde bir istekleri var sanırım benim anladığım bu...

Baskan'in ne dedigini anlayabilen var mi emin degilim kendi kendine birseyler geveledi hepsi bu..Besiktas'a playoffta uc mac ustuste yenilmek olmamismis gerekli tedbirler alinacakmis.. Son macta Terim fenere yenilip sampiyonlugu versek playoffta basarisiz oldugu icin onu da tartisacaktik heralde, neyse allahtan liseli teknik adam yok.. Ne oldu ne bitti durum nedir bi bilgi yok gorusuyoruz hepsi bu.. ayiptir..
 
vay bee..

MAHMUTİ: HEDEFİMİZ GELENEK SAHİBİ OLMAK
Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın yeni antrenörü Oktay Mahmuti, ana hedeflerinin ''günü kurtarmak değil, uygun bir program elde etmek ve takımı kimlik, gelenek sahibi bir ekip haline getirmek'' olduğunu söyledi.

Mahmuti, Galatasaray TV'ye açıklamasında, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı birkaç görüşmenin ardından ortak bir fikre sahip olduklarını belirterek, ''Bir yapılanma sürecindeyiz. Şu an net olarak hedef söylememiz mümkün değil ancak hoş basketbol oynayan ve sürekli mücadele eden bir takım olmak istiyoruz. Ana hedefimiz, Galatasaray Cafe Crown'ı kimlik, gelenek sahibi bir takım haline getirmek'' dedi.

Yabancı oyuncu tercihi konusunda ayrım yapamayacağını dile getiren Mahmuti, şunları kaydetti:
''Sonuçta bir kimyadan bahsediyoruz. Bu kimyayı, sinerjiyi nasıl üst seviyelere getirebiliriz, onların çalışmasını yapacağız. Sahaya çıkan her oyuncu, Galatasaray formasını taşıyacak ve Galatasaray'ı temsil edecek. Biz de bu bilince sahip oyuncularla beraber olacağız.''

Antrenörlük kariyerinin büyük bölümünde Aydın Örs ve Ergin Ataman ile çalıştığını, bu nedenle onları sadece ''meslektaş değil bir arkadaş, ağabey'' gibi gördüğünü anlatan Oktay Mahmuti, hedefleri konusunda da ''Her zaman bir hedefiniz olur, onu gerçekleştirmek için çalışırsınız. Ben şanslıydım, hedefimi gerçekleştirdim. Avrupa'nın en üst seviye antrenörleri arasında yer aldım. Oralarda kalabilmek, yaptığınız işlerdeki içeriğin dolu olduğunu gösterebilmek önemli'' şeklinde konuştu.

Mahmuti, yeni sezonda öncelikle yerli rotasyonunu oluşturmanın önemine değinirken, kadroyu, birbirlerini tamamlayıcı unsurlar taşıyan oyunculardan oluşturmak istediğini sözlerine ekledi.
 
Eger bu haber dogru ise allah bu yonetimi bildigi gibi yapsin.. capsizligin bu kadari olmaz..

http://spor.bugun.com.tr/gsaray-yen...spx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Oktay Mahmudi'nin gidiş sürecinde yaşananları herkes eleştirebilir ki eleştirilmelidir de ama Erman Kunter gibi bir ismi takımın başına getirmek kesinlikle çapsızlık olamaz. Erman Kunter en az Oktay Mahmudi kadar iyi bir coachtur, hatta yabancı tercihleri daha iyi de olabilir.
 
Bu haber ne o zaman arkadaş? Bu yönetimin elinde kaç seçenek var? Önce yıldız isimlerle çekecekleri tepkiyi dağıtıp sonra orta sınıf bir isim getirip işten sıyrılmak mı istiyorlar?

http://haber.gazetevatan.com/cimbom-fenere-yilin-calimini-atti/457593/1/SosyalMedya

Aynen oyle olacak yoksa Pana'dan 13 milyon euroluk butceyi kabul etmeyen Obradovic, Euroleague'e kalip kalmayacagi bile beli olmayan takima gelecek degil ya! Oktay Hoca ile gorusuyoruz deyip mirin kirin edip net bir sekilde bunlari yalanlamamak veya ayrildik dememek o arada bizans oyunlari yapmak.. Ne diyeyim boyle yonetime..
 

Üst