Oktay Mahmuti

olaylar nedir,yönetim hata yapmışmıdır yapmamışmıdır,oktay mahmuti hata yapmışmıdır yapmamışmıdır bilemem.Bildiğin tek bişey var arkadaş:EĞER OKTAY MAHMUTİ FENERBAHÇELİYSE GİTSİN TABİKİ.ZATEN GELMESİ HATADIR BENİM GÖZÜMDE.O KUTSAL ARMANIN İÇİNDE FENERBAHÇE SEMPAZTİZANI OLAN SPORCULARA TEKNİK ADAMLARA TAHAMMÜL EDEMİYORUM!!!
 
Halim Bey,

Bu site futbol taraftarlarıyla dolu bir Galatasaray sitesi değil. Burada çoğu kişi sizin kadar takip ediyor basketbolu, hiçbir maçı kaçırmıyor yetmiyor deplasman organizasyonlarına gidiyor. Bazı arkadaşlarımız altyapı maçları için şehir şehir dolaşıyor. Siz hala kimsenin basketbolu takip etmediği yıllarda kalmışsınız biz o yıllarda değiliz.

Yazının bazı kısımlarını Halil Üner'i bile Oktay Mahmuti'nin önüne koyduğunuz an hafızamda sildim gitti. Sizin hakettiğiniz koç ancak Halil Üner olur. Oktay Mahmuti size fazla.

Dorsey konusu ise tamamen ortalığı bulandırmak isteyen kişilerin ama Avrupa basketbolunu Final Four dışında takip etmeyen isimlerin abartısı. Dorsey Caja Laboral'de forma bulamazken de Dorsey şöyle büyük oyuncu falan yazdınız mı? Oly'nin efsane mücadelesiyle ve Ivkovic farkıyla ve ona rağmen feci derecede vasat istatistiklere imza atmış biri. Mücadelesi ve savunması dışında öyle ekstrem bir oyuncu değil. Kendisini çok beğenmediğim bir Andric'in yarısı bile değil.
 
bu yıl bana göre pek parlak geçmeyen ve bir iki önemli takımı yenmemiz haricinde sonuç alamadığımız eurolig performansı sayesinde basketbola aşina olan neslin idolü olan antrenördür.

neymiş efendim bundan iki yıl önce küme düşüyormuşuz da, takımın başına oktay mahmuti gelince şaha kalkmışız da falan filan.
iddia ediyorum bundan iki yıl evvel, eğer ki o hatırlanmak istenmeyen forma değiştirme olayı patlak vermeseydi, okan çevik önderliğinde bu takım yine final oynayacaktı. o denli iyi basketbol oynuyorduk. cem akdağ ile de bu iyi basketbol sürüp gitti, niyeyse balık hafızalı fanboylar bu olup biteni hiç hatırlamadılar.

yahu bu takımı kendimi bildim bileli takip ediyorum, kimseler basketbol izlemezken dahi cine 5 lerde, süpersport kanallarında iki elim kanda olsa dahi hiçbir maçını kaçırmadan hem de. aksilik çıkıp da izleyemedeğim maçların istatistiklerini ve yorumlarını fanatik basket'ten öğrendiğim zamanları hatırlıyorum. o zamanlar galatasaray hakkında kimseler analiz yazmazdı gazetede ancak ben umutla her hafta alırdım, olur da basketbol takımımızı yorumlayan biri çıkar diye.

demem o ki ne kadar iyi antrenörler gördüm. nur germen'in efes serilerinden galip çıkarak bizi şampiyon yapışından tutun da aydan siyavuş'un bu takıma türkiye kupasını aldırdığı o müthiş ülkerspor maçını, murat didin'in oynattığı o güzelim basketbolu. erman kunter'in kısıtlı imkanlarla jason robert koch önderliğinde oynattığı yarı finalleri gördüm. koray mincinozlu ve halil üner gibi içimizden birilerinin yönettiği maçları heyecanla seyrettim ancak bu denli ateşli savunulan ve bu denli oyuna etkisi az, oyuncu seçimleri yanlış, dediğim dedik, çaldığım düdük olan, üstüne üstlük de profesyonelliği ön planda tutan bir antrenöre rastlamadım şimdiye kadar.

gayrı resmi bir bilgi olmakla birlikte şu anektodu paylaşmak istiyorum hedefi büyük olan galatasaraylılar ile; olympiakos'ta oynayan joey dorsey'i istanbul'a getiriyor galatasaray yönetimi devre arasında, ancak oktay mahmuti, benim pivota ihtiyacım yok diyerek istemiyor. o dorsey gidip olympiakos'un eurolig şampiyonluğunda önemli bir rol oynuyor. aldığı ücret aylık 20 bin dolardan 5 ay için 100 bin eder ki bu gayet makul bir ücrettir basketbol için. oktay mahmuti ise gidip boris savovic'i getiriyor ve sonuç ortada işte.

gel de çık işin içinden şimdi.

Iste bi tarafta senin "iddia ediyorum ki" diye yazdiklarin var diger tarafta realite bu kadar basit.. Bu takim en son ne zaman iki yil ustuste sampiyonluga oynadi? En son ne zaman sampiyonlugun en buyuk adayi olarak goruldu?
Profesyonelligi on planda tutmak ne zaman sorun oldu yoksa sen calistigin is yerine gonulden mi baglisin?
Dorsey Oktay Mahmuti'nin oyun planina uygun bir oyuncu degilse ne yapsin Dorsey'i??
 
olaylar nedir,yönetim hata yapmışmıdır yapmamışmıdır,oktay mahmuti hata yapmışmıdır yapmamışmıdır bilemem.Bildiğin tek bişey var arkadaş:EĞER OKTAY MAHMUTİ FENERBAHÇELİYSE GİTSİN TABİKİ.ZATEN GELMESİ HATADIR BENİM GÖZÜMDE.O KUTSAL ARMANIN İÇİNDE FENERBAHÇE SEMPAZTİZANI OLAN SPORCULARA TEKNİK ADAMLARA TAHAMMÜL EDEMİYORUM!!!

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye buna denir.. Adama bir fenerbahceli diye bok atilmadiydi zaten.. Adam KIZILYILDIZ taraftari turkiye'de takim tutmuyor.. Asagida da linki var, taraftara yaranmaya calisan kisiliksiz biri olsa GS'liyim derdi.. ayiptir ya bilmeden etmeden bi tarafinizdan sallamayin..

http://www.ligtv.com.tr/haber/basketbola-adanmis-bir-hayat
 
Oktay Mahmuti'ye yapılan en iyi ifadeyle terbiyesizliktir.2 senedir yaptıkları karşısında bu yapılan saygısızlıktır.Bülent Tulun denen adam hangi basketbol bilgisiyle şubenin başına getirilmiştir.Bahsettiğimiz kulüp koskoca Galatasaray Spor Kulübü'dür.Daha önce Cem Akdağ'a yapılan saygısızlık bugünde Mahmuti'ye yapılmıştır.Bugün bazı yarım akıllı arkadaşlar rakiplerimize gitme ihtimalini düşünüp koça sallamaya başlamış.Bunun adına pişkinlik ve yüzsüzlük denir.Kendisine yapılan bu saygısızlıktan sonra dilerim rakiplerimize gider ve çok başarılı olur.Olur şüphe yok da bunun hesabını yönetime sorabilen olabilir mi? Şu saatten sonra takımın başına Obradovic, Messina, Erman Kunter hepsini geçtim Phill Jacson getirilse geçen seneki kurduğumuz gönül bağı asla kurulamayacaktır...
 
Arkadaslar Erman Kunter takımıyla 1 sene daha uzatmış.İşte şimdi Refik Arkan ve bülent Tulun bize ucuz ama 1.sınıf koç bulsun.Onlar herkeseten daha çok bu işi biliyorya.Biz Oktay Mahmuti hayranı degiliz:Biz Galatasaray erkek Basketbolunun layık oldugu yerde ve bir kimlik kazanması için Oktay Hocanın Uzun yıllar takımda kalması gerektiğine inanan insanlardık.Yazıkki dün aksam saat 19 itibariyle bu sansımızı kaybettik.
 
Oktay Mahmuti'nin koçluğuna laf edenlere kendisinin final 4 oynamış bir koç olduunu hatırlatır Galatasaray gibi Avrupa Basketbolu'nda adı duyulmamış bir kulübe sınıf atlattığını hatırlatırım.Kusura bakmayın.Liseci küçük olsun benim olsun zihniyetiyle takımın başına Okan Çevik,Koray Mincinozlu'yu getirirsiniz.Ama takımın akıl seviyesi hazırlık maçında duygularımıza yenik düştük gaza geldik cezalı oyuncu oynattık seviyesine gelir.Bu takım lise takımı değil.Anlayın artık!
 
Canımsın :)

Bu site kurulduğundan beridir kimsenin avukatlığını yapmadı ama bildiğim kadarıyla Murat Bereket' de bu iddaa ları soyunma odasında bulunan birkaç kişiden doğrulatmış.

Bu konuya daha fazla takılınması da anlamsız, Oktay Mahmuti' yi bir gazete haberi yerinden etmedi herhalde? Tepki vermemiz gereken merciye tepki vermeliyiz.

Tek sorun Mahmuti'nin yerinden olması olmadığı asıl sorun Mahmuti'yi itibarsızlaştırma çabaları olduğu için bu itibarsızlaştırma politikasında rol alan herkese tepki verilebilir bana kalırsada .Hani Murat Bereket'de az çok tahmin ediyor olmalı haftalar önce olduğu iddaa edilen bir olay durduk yere haftalar sonra kendisine sızdırılmadı.Bu sızdırmanın neyin parçası olduğunu idrak edecek kadar da kafası çalışıyordur.Sonuç olarak bu itibarıszlaştırma kampanyasının bir parçası oldu mu oldu ? İnsanlar da izin verin istedikleri kişilere tepki versinler
 
Arkadaslar Erman Kunter takımıyla 1 sene daha uzatmış.İşte şimdi Refik Arkan ve bülent Tulun bize ucuz ama 1.sınıf koç bulsun.Onlar herkeseten daha çok bu işi biliyorya.Biz Oktay Mahmuti hayranı degiliz:Biz Galatasaray erkek Basketbolunun layık oldugu yerde ve bir kimlik kazanması için Oktay Hocanın Uzun yıllar takımda kalması gerektiğine inanan insanlardık.Yazıkki dün aksam saat 19 itibariyle bu sansımızı kaybettik.

Benim okuduklarımdan anladığım 1 senelik sözleşmesi daha zaten varmış. Şimdilik ayrılmayacağım diyor ama Cholet başkanı da Pazartesi netleşir diyor. Görüşmeler sürüyor gibi algıladım ben.
 
Oktay hocanin menajeri Misko Twitterda yazdi; Now, 30 min ago, story of Galatasaray and Oktay Mahmuti is finally over and signed. I apologize that I couldn't answer questions last days

Anlayamadim bitmis mi yoksa imzalanmis m

Turkcesi: 30 dakika once Galatasaray ve Oktay Mahmuti arasindaki konu kapandi ve imzalar atildi. Son birkac gundeki sorulara cevap veremedigim icin ozur dilerim

Konu kapandıdan çok GS-Mahmuti hikayesi sona erdi demiş.İmzalar da atıldı dediğine göre aslında ortada bir anlaşmada varmış demek ki (resmiyete dökülmüş) fesh edilmiş olmalı.Yani menejer bacak bacak üste attığı,Oktay hoca küfür ettiği!!,çok para istedği halde anlaşma yapılmış herşey bitmiş sonra yönetim caymış.Bu arada sebep BJK serisi olamaz İsmail ŞenolUn açıklamasına göre Oktay Hoca o seriden sonra yönetimle tekrar anlaşmış bazı değişiklikler olmuş.Tüm bunlardan sonra yönetim tekrar caymış.Sonuç olarak sebep BJK serisi yada Oktay Hocanın istediği ücret olamaz zaten bunlardan sonra anlaşma yapılmış.Benim doğruluğuna inanmadığım bacak bacak üzerine atma yada küfür hadisesi de olamaz bunlar da anlaşmadan önce olmuştu.
 
Allah rızası için "yetkili" ve bu işin perde arkasındaki kişi veya kişiler çıksın, şu şu oldu desin. Biz bundan bundan dolayı koçu gönderdik desin, gerekirse yalandan bir iki şey gevelesin. Ama hiç bir şey olmamış gibi, bizleri aptal yerine koyarak susmasınlar! Kaç gündür sıkıntıdan öldük lan! Yeter yahu!
 
Dilerim Allahtan iyi kötü tüm koçlardan red cevabı alırlar ve Allah Oktay Hocamızın kuyusunu kazanları tekrar Otay Hocamızın kapısına düşürür ve Oktay Hocamızdan onların ona yaptıgının aynısını yapmayı nasip ettirir.Son yıllarda biz bir Fatih Hocamıza İmprator dedik.Birde Oktay Hocamıza.Oktay Hocamıza veda organizasyonu yapılırsa lütfen sitelerde duyurulsun ve ona layık bir veda yapalım.Belki o zaman Oktay Hoca düşmanları(karşıtları degil.)düşmanları Oktay Hocamızı ne kadar sevdiğimizi ve onu ne kadar benimsediğimiz görür ve utanır.Gerçi onlarda vicdan olsa taraftarın bu kadar tepkisine rahmen Oktay Hocamız bizden koparmazlardı.Aslonan Galatasaraydır.Ama asıl olanda Galatasarayda olan VEFA'dır.Metin Oktay bile dememişmi en azından GALATSARAY SENDEN DAHA VEFALI.Gerçekten vefalımıyız?
 
Yahu menajeri nasıl bir açıklama yapmış öyle, saçma sapan bir şey. İki yere de çekilebilir. Ama muhtemeldir ki story ve over kelimeleri o istemediğimiz sonu açıklıyor.

edit: Şöyle bir tweet attı şimdi; hepimize geçmiş olsun... Umarım FB Ülker'e falan gitmez hoca. Offf.

Misko4Raznatovic‏@MiskoRaznatovic

Termination of the contract is signed. Oktay Mahmuti is free agent
 
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye buna denir.. Adama bir fenerbahceli diye bok atilmadiydi zaten.. Adam KIZILYILDIZ taraftari turkiye'de takim tutmuyor.. Asagida da linki var, taraftara yaranmaya calisan kisiliksiz biri olsa GS'liyim derdi.. ayiptir ya bilmeden etmeden bi tarafinizdan sallamayin..

http://www.ligtv.com.tr/haber/basketbola-adanmis-bir-hayat

Görüşlerimin fenerbahçeliYSE tezi doğru ise anlamlı olduğunu açıkladım zaten.kimseye salladığım falan yok.fenerli değilse zaten yukarıda yazdığım hükümsüz kalıyor.çünkü-se -sa ekiyle konuştum.ama dediğim gibi fenerliyse gerçekten isterse dünyanın en iyi koçu olsun.takımımda istemem 2+2=4
 
Baskan "yollarimiz ayrilmadi, gorusuyoruz degerli hoca kaybetmek istemeyiz" diyeli 1, "2+2 yillik sozlesme yenilendi" deneli 30 gun olmus.. Bu kadar omurgasiz bir yonetim olamaz.. Benim anladigim kadariyle istenmedigim yerde durmam diyerek koc sozlesmesinin kalan kismini feshedip yonetime bir durus dersi vermistir..

3 maclik yenilgi ile 2 yili yargilayan Unal Aysal'in ise Kasimpasa'ya kadar yolu var.. Kendini Galatasaray'in sahibi sananlara umarim gelecek sezon sonunda Mahmuti gerekli cevabi sezon sonunda verir.. Omurgasizlikta sinir yok..
 

Üst