Oktay Mahmuti

Rochestie yi seçmesi çok eleştirilir ama Jerry yi seçti diye eleştirilmez Oktay hoca.Çünkü sezon ortasında fazla alternatif yok ve bütçe üst düzey guard a müsait değil.Birde iyi guard lar euroleage i seçiyor zaten.Sezon ortasında daha iyisi vardı da Mahmudi mi almadı.En uygun olanı Jerry idi ve alındı bence.
 
Oktay Mahmuti'nin oyuncu tercihleri Efes'teyken de kötüydü, yani bu Jerry ve Taylor olayı değil. Sırf bu yüzden yüklenen varsa bence hata yapar ama genel olarak özellikle oyun kurucu konusunda çok iyi olduğunu söyleyemeyiz.

Saha içinde ise saygı duymak gerekir kesinlikle. Ben çok memnunum, herkes de memnundur, arada ufak tefek eleştiriler de gelecektir ama istifa olayı falan yer bulmaz burada. Aras yaptı diye eleştirildi ama hani yenilgilerden sonra öyle bir başlık açılırsa bu sefer de ben izin vermem buna. :)
 
'Ortada 1 milyon tane guard yok. Johnson'ın iki gündür gösterdiği performanstan memnun değilim fakat Johnson, hep bizimle olacak ve onunla daha iyi olacağız.'
Oktay Mahmudi
 
Oktay Hoca'ya inanıyorum bizi daha üst seviyelere taşıyacaktır. Seneye daha yüksek bir bütçe ile iyi oyuncular gelecektir. Ayrıca;
Bu sezon muhtemelen ligi ilk 3 içinde bitirip en kötü playoff yarı finali göreceğiz ve euroleague elemelerine katılabilme şansı doğacak. Yeni bir sponsor ile güzel bir kadro kuracağımıza inanıyorum.


PG: Jeremy Pargo, Tutku
SG: Sinan, Göksenin, Muhammed
SF: David Moss, Shumpert (3-4 poziyonunda -
PF: Ermal, İlkan, oynayabilen genç bir oyuncu)
C : Guluboviç, Luksa Andriç

Oyuncu seçimleri değişebilir. Kendime göre iyi bulduğum oyunculardan bir kadro kurdum.

Maccabi'den Jeremy Pargo, Siena'dan David Moss, Banvit'ten Guluboviç, Efes'ten Sinan, ayrıca kalan 1 yabancı hakkımızıda 19-20 yaşlarında 3-4 poziyonunda oynayabilen(Preldziç tarzında) bir oyuncu ile doldurursak çok güzel olabilir.
 
ULEB Avrupa Kupası 2. tur (K) Grubu 5. maçında İtalya'nın Pepsi Caserta takımına 64-54 yenilerek üst tura çıkma şansını yitiren Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Oktay Mahmuti, "Takdir başkalarının ama genel olarak baktığımda memnun olmadığımı söyleyemem" dedi.

Oktay Mahmuti, Galatasaray'ın internet sitesine yaptığı açıklamada, sakatlık problemleriyle karşı karşıya kaldıklarını ve istedikleri performansı yakalayamadıklarını kaydetti. Mahmuti, şöyle devam etti:
"Biz Avrupa Kupası'na son anda, çok zorlu bir rakibi eleyerek katıldık. İlk grup aşamasında çok iyi bir grafik yakaladık. Ve o performans, bizim saygınlığımızı artırdı. Sezon başında ULEB Eurocup'tan davet almak, bu kulübün vizyonunda bir değişiklik olduğunun göstergesiydi.

İkinci grup aşamasında sakatlık problemleri yaşadık ve istediğimiz performansı yakalayamadık. Tabii ki takdir başkalarının ama genel olarak baktığımda memnun olmadığımı söyleyemem. Buralara ait olduğumuz gösterdik en azından."

Tecrübeli antrenör, sezon başındaki yaklaşımlarında değişiklik olmadığını kaydederek, "Her alanda rekabetçi olmak istiyoruz. İster üç kupada oynayalım, ister bir kupa kalsın, önemi yok. Aynı planla devam edeceğiz" dedi.

Mahmuti, Beko Basketbol Ligi'nin 19. haftasında yarın Medical Park Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmaya ilişkin ise "Bizim için devam eden periyodun en önemli maçı bu. Medical Park Trabzonspor'un ligdeki ve Türkiye Kupası'ndaki performansını da göz önüne alırsak, oldukça çekişmeli bir mücadele olacağını tahmin ediyorum" değerlendirmesini yaptı.
 
Şimdi oldu da Adnan Polat istifa etti ya da sezon sonu, umarım bizden ayrılmaz.Hani vardır ya hocaların ben X'le geldim o yoksa ben de yokum tarzı düşünceleri veya da yeni gelecek yönetimin kendisiyle çalışmayı düşünmemesi.Bir tedirginlik yok değil hani.Umarım uzun yıllar kalır.
 
(olası) Gelecek olan yönetimin de kendisiyle çalışmak isteyeceğinden eminim. O yüzden herhangi bir sorun olmaz. Aksine daha fazla yatırım olabileceğini bile düşünüyorum.
 
Şimdi oldu da Adnan Polat istifa etti ya da sezon sonu, umarım bizden ayrılmaz.Hani vardır ya hocaların ben X'le geldim o yoksa ben de yokum tarzı düşünceleri veya da yeni gelecek yönetimin kendisiyle çalışmayı düşünmemesi.Bir tedirginlik yok değil hani.Umarım uzun yıllar kalır.

Sevgili Erdem,kimse kendi bacağına kurşun sıkmaz.Kim gelirse gelsin Oktay Hoca ile devam eder.
 

Üst