Oktay Mahmuti

koç haklı ama bu durumdada bırakıp gitmek olmaz o anlık bir sinirle söylediğini düşünüyorum ama gerçekten işi abarttı bu hakemler her şeye faul her şeye faul
 
Degerli arkadaslar,

Kocun sozleri arkasinda duracak bir yonetim olmadigina gore onumuzdeki hafta oynayacagimiz Antalya BSB macinda protestomuzun dozunu iyice arttirmamiz gerekiyor.

Forumlar uzerinden tepkileri dile getirmek bir yere kadar etkili olmakta. TBF kiminle oynadiginin farkinda olmali!
 
Olin Edirne takımını kazandığı galibiyetten dolayı tebrik eden Mahmuti, maç boyunca başarısız yönetim sergileyen hakemler hakkında, “Bir tek şöyle bir şey söyleyeceğim. Bugün burada yaşananlar çok çirkin. Ve basketbolun, sporun içinde olmayan şeyler” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli antrenör, “Ben büyük bir camiayı temsil ediyorum dolayısıyla o şekilde konuşmam lazım ve kendi duygularımı da mümkün olduğu kadar bastırmam gerekiyor. Ama burada bugün yaşananlar gerçekten seviyesizce” dedi.

Durumun Olin Edirne ile ilgisi olmadığını belirten Oktay Mahmuti, “Yaşanan görüntüler gerçekten çirkin ve yakışmadı. İnsanların böylesine emeğe ve mücadeleye saygısızlık yapmalarını ben gerçekten kaldıramıyorum. Hiç konuşmadım bu sene ilk defa konuşuyorum. Hep kendimizi tuttuk, hep bir şey söylememeye çalıştık, hep başka şeyler söyledik, hep yutkunduk ama bugün burada yaşananlar beni bir spor adamı olarak çok acıttı” diye konuştu.

Kariyeri boyunca benzer durumu Efes Pilsen antrenörü iken Panathinaikos maçlarında yaşadığını anlatan Mahmuti, “Üçüncü dakikada iki uzunun dörder, beşer faul pozisyonuna gelmesi... Bu kadar yani. Yirmi senedir bu işin içindeyim, en çirkin günlerimden birini yaşadım” sözleriyle konuşmasını noktaladı.
 
Oktay Hoca maçlarda aşırı konsantrasyondan ve takımı ateşleme isteğinden dolayı biraz agresiftir,sinirlidir ama bugün yaptığı açıklamaları dinleyen-okuyan herkes görmüştür ki bu açıklamalar birilerini etkileme adına yapılmadı,sezon başından beri birikenlerin bir patlamasıydı,içten bir isyandı.Ben artık ben mi tarafsız bakamıyorum da her maç bizim aleyhimize yönetiliyor diye düşünmeye başlamıştım ama artık görüyoruz ki olanlar hakem hatasını,hatta taraflı yönetimi bile aştı,resmen 5'e 8 mücadele etmeye çalışıyoruz.Kadın takımımızın şampiyonluğu çalındı,elimizden bir şey gelmedi.Erkek takımımızın sadece emeklerinin karşılığını almasını istiyoruz,hak ettiğinden 1 gram fazlasını istemiyoruz.Şu anda elimizden ne gelir,ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum ama bu federasyonun gidip yerine adil-tarafsız-birilerinden emir almayan yeni bir federasyonun gelmesi için elimden ne gelirse yapmaya hazırım.ARTIK YETER!!!Bugün hayatımın ilk sigarasını içtim sayelerinde,inşallah sonuncusu olur.
 
hocamıza destek için ,yalnız olmadığını göstermek , gitme fikrini kafasından çıkarmak için neler yapabiliriz?

Şöyle birşey yapabiliriz.

Türk Basketbolunu bu pisliklerden temizlemek isteyenin sadece hocamız olmadığını göstermek için, Antalya maçında maçın başından sonuna kadar Federasyon-Turgay Demirel-Hakemler üçlüsünü protesto edebiliriz.
 
Şöyle birşey yapabiliriz.

Türk Basketbolunu bu pisliklerden temizlemek isteyenin sadece hocamız olmadığını göstermek için, Antalya maçında maçın başından sonuna kadar Federasyon-Turgay Demirel-Hakemler üçlüsünü protesto edebiliriz.

bu seferde protesto edersek bu sefer para cezası yerine saha kapama cezası verirler azizin uşağı federasyon.o yüzden protesto işi yaş iş bence.
 
Bu arada Gökhan Taştimur denen, artık neye benzetsem bilemiyorum da, adama(!) bakıp bakıp Oktay Mahmuti gibi bir koça sahip olduğumuz için şükrettim bugün.

Rakip takım koçunun deplasman tribünün önüne gelip hareket çektiğini de gördük ya, ölsek de gam yemeyiz. Ama pardon, Gökhan Taştimur adam gibi adamdır değil mi, suç bizde o hareketleri sindiremediğimiz için.
 
ilk 1 dk alkışlı protesto güzel olur bence de. Hatta baktık takım iyi gidiyor protestodan etkilenmiyor 2-3 dk yapabiliriz bu süreyi.
 
Bence yapılacak olan bellidir. Biz takımımızın yanında olmaya çalıştık ama rtık iş bu destek olayını filan çoktan geçti. Madem ki normal protestoya bile ''hakaret'' deniyor ve cezası 5000 tl , o zaman hakareti yapalım madem. Alkışlı protestolar , Türkiyedir Galatasaray söylemek filan sökmüyor açık ve net . Şimdiye kadar hep seviyeli olduk. Gerek gsbasket , gerek UA'dan basketbola gelen gruplar asla toplu olarak ciddi ölçüde küfür etmedi .Ama artık gerçekten sabr taştı ve ona göre birşey yapmalıyız. Şmid lütfen ama playoff başlıyor filan demeyin. Daha başlamadan neler yapıyorlar , playoffta mı normal yönetecekler ? Ayrıca başlarım kupasına , benim için en son önemli olan şey şampiyon olmak . Gerekirse o sahaya inilsin gereken yapılsın . Bakın bakalım bir daha o düdük nereye kaçıyo sonraki maçlarda ? Aman ceza alcas , aman ayıp yapmayın diye diye şerefsizler tepemize çıktı. Gereken yapılsın , en kötü 2 maç ceza alırız. Ondan sonra ama adam gibi yönetim görürüz. Hoca da farkında artık şerefiyle şampiyon olamayacağının. Siz de ayılın. Tepki vermezsek bir daha hiç veremeyiz. Öyle alkışlarla filan komik oluyoruz sadece.
 
Objektif olayım biraz diyorum, art niyet arıyorum galiba diyorum, ama dün Ermal'ın aldığı 5. faulü gördükten sonra... Resmen doğrandık, sonuna kadar haklı hoca!
 

Üst