Oktay Mahmuti

Kerim abi Fatih terimin kovulma olayı farklı inanılmaz kötü bir dönem geçirmiştik ayrıldık Oktay hoca bir mi şuanda en büyük hayalimizde ilk kez sahneye çıkıyoruz ve Sşena gibi bir ekole yenildik diye bu tür eleştiriler yazık günah .
 
Kerim Bey, konu eleştirebilmek ya da eleştirememek değil ki. Konu Siena mağlubiyetinin ardından Mahmuti´nin Euroleague ayarında bir hoca olup olmadığının tartışmaya açılmak istenmesi. Takımın 10´da 10 yaptığı günün ertesinde bile hayret verici iletiler okuyorduk. Gün be gün kendimizi aşmaya devam ediyoruz!

Bende bu anlayışa karşıyım. Oktay Mahmuti Fatih Terim'den büyük hoca değil. Bu ülkede Fatih Terim takımından kovulmuş acımasızca eleştirilmiş bir hoca. Tabii ki Oktay Mahmuti'de eleştirilecek. Siena maçı için değil ama hedef maçımız olan evimizdeki Unics Kazan maçı için eleştirilecek. O yenilginin baş sorumlusu Oktay Mahmuti'dir.

Oktay Mahmuti'nin geçmişte yaptıkları O'nu eleştirilemez, dokunulamaz kılmaz! Sadece büyük miktarda kredi verir. Yani öyle 3-5 yenilgi ile koltuğu sallanmaz.
 
Kerim abi Fatih terimin kovulma olayı farklı inanılmaz kötü bir dönem geçirmiştik ayrıldık Oktay hoca bir mi şuanda en büyük hayalimizde ilk kez sahneye çıkıyoruz ve Sşena gibi bir ekole yenildik diye bu tür eleştiriler yazık günah.

Siena yenilgisi ile her şey bitecek olsa idi Ivkovic Olympiakos'tan, Spahija'da Fenerbahçe'den 10 sefer kovulurlardı. Sorun şu ki; Oktay Hoca bizi Eurolig'e soktu diye dokunulamaz, eleştrilemez yapılmaya çalışılıyor. Benim karşı olduğum nokta sadece burası.

Kerim Bey, konu eleştirebilmek ya da eleştirememek değil ki. Konu Siena mağlubiyetinin ardından Mahmuti´nin Euroleague ayarında bir hoca olup olmadığının tartışmaya açılmak istenmesi. Takımın 10´da 10 yaptığı günün ertesinde bile hayret verici iletiler okuyorduk. Gün be gün kendimizi aşmaya devam ediyoruz!

Siena maçı ile Oktay Hoca'yı değerlendirenlere diyecek lafım yok. Sadece art niyetli olmadıklarına inanmak istiyorum o kadar. Ancak Kazan maçındaki hatta bana göre Prokom maçındaki Oktay Hoca eleştirilmeli! 20 sayılık farkın kapanmasının yegane nedeni 2.13 lük Motjeunas'ı 1.99 luk Shumpert'in savunmaya çalışmasıdır.
 
Yenmemize rağmen Prokom maçında eleştirdim, Kazan maçında da...Sieana maçında da Oktay Hocayı eleştiririm...
Eleştirim malubiyetten ötürü değil. Sieana sahasında her takımı yenecek, fark atacak güçte ama...
Biz daha oyunun başında teslim bayrağını çektik. Aslında ondan bir gün önce, Oktay Hoca yaptığı açıklamalayla zaten maçı oynamadan rakibe verdi. Demekki biz inanmadık...
Eleştiririm;
-Geçen sene finale taşıyan oyunculara yüz çevirdiği için...
-3-5 numara ihtiyacına rağmen ısrarla 1-4 numaraları takıma doldurduğu için...
-Gençleri oynatmayı bırakıp, geleceğin takımı yerine günü kurtarmaya çalıştığı için...
-Bazı oyunculara takılıp kaldığı için.(Örneği Kerim Devrim vermiş zaten, 1,99'luk adamla 2,13'lük adamı bu bollukta tutmaya çalışmak)
-Başarının geleceğine kendisi inanmadığı için. Madem F4, F8 gibi hedeflerimiz yok o zaman Euroleague'de, o zaman bırakalım Gordon'u, Songalia'yı, Lakovic'i-Göksenin oynasın, Sertaç oynasın, Melih oynasın, Doğukan süre alsın (Zaten çoğu da kiralandı) ...
Ben Oktay Hoca'dan Ergin Ataman'ın ilk geldiği ve İtalyan'ların güldüğü (Saporta kupasını alıcağız) gibi bir söylem beklerdim.

Ama 2-3 malubiyetle de Oktay Hoca takımdan gitsin gibi bir söylem kullanmam...
 
Net karar vermek,daha doğrusu acele karar vermemek için 5 maçtır bekliyorum ve izliyorum Oktay Mahmudi'yi.Kafamdaki soru işareti;acaba Oktay hocanın eurolegaue ayarında bir koç olup olmadığı idi.halihazırda net karar verebilmişte değilim ama bende çok büyük bir hayalkırıklığı yaratmış durumda.

Kazandığımız Prokom maçı da dahil olmak üzere inanılmaz hatalar yapıyor.Tanımasak 2.ligden alelade bir koç yöetiyor sanabilirdik takımı son 4-5 maçtır.Unıcs Kazan maçı ise bu yanlış kenar yönetiminin zirvesi oldu maalesef.40 dakika boyunca doğru 5 i bir türlü sahada yanyana getirememesi,doğru 5 in yanyana denk düştüğü anlarda bunu farkedemeyip gereksiz rotasyon tercihleri,Siena maçında olduğu gibi maçı maçtan önce daha kafasında kaybetmiş olması ve bu halinin takıma yansıması sonucu takımın mücadele bile etmeden 103 sayı yemesi,yine Siena maçındaki anlamsız lakoviç ısrarı ve özellikle 3.periyotta Kazan'ın lakoviçin defosunu farkedip,lakoviç'in tuttuğu sıradan bir oyuncu olan greer ile ısrarla oynayıp oyunun içinde kalmalarına nedense hiçbir şekilde müdahale etmemesi yada edememesi ve maalesef sezon başında takımın bariz olarak ortada olan size,yeterli sertlik ve pota altı zaaflarına rağmen oyuncu tercihlerini bu açıkları kapatmak için değilde iyi yaptığımız saha içi işleri pekiştirmek için kullanması cidden fazlaca göze batmaya başladı artık.

Hala kredisi çok yüksek ama eurolegaue'in tecrübeli koçlarına baktığımız zaman bizim koçun bu bariz hataları can sıkıyor.

Oktay Hoca'yı dokunulmaz görmeyen benden başkaları da varmış forumda...
Her kelimesinin altına imzamı atarım.
Farzedelim sene başındaki oluşum gerçekleşti, Oktay Hoca CEO oldu, Zdovc takımın başına getirildi...
Zdovc bu hataları yapsa, forum yanıyordu şu an...
 
Evet ya Oktay hoca gençlere sırt cevirdi günü kurtarmaya çalışıyor, doğruya Can Korkmaz'ı bulup ben kazandırmıştım takıma, herkes bu çocuktan bi yol olmayacak derken ısrarla Sertaç'ı ben koydum takıma hemde final serisinde bile, hatta Göksenin'e o kadar teklif varken ben yakınımda tuttum, Zaten Furkan'ı alın alın diye iki senedir ben bi yerimi yırttım, İlkan desen tamamen benim katkılarımla alında Oktay hoca takımda bile değildi o zaman.

Evet kimse eleştirilemez değil ama kimsenin saçma sapan nedenlerle eleştirmesine de burada katlanmak zorunda değiliz.
 
Basketbolu ne zannediyoruz acaba..Futboldaki gibi gazla haydi aslanımla allah allah nidalarıyla maçlar yada finaller kazanılan bir spormu..

Basketbolda organizasyon ve kadro olarak güçlü olanlar zayıfı yenerler bu kadar basit..Gökhan Taştimur euroleuge nidaları atarken neden bir tarafımızla güldük..Yada Olin Edirne Bize kafa tuttuğunda neden hayalcilikle suçladık..Olin edirne Galatasarayı play oflarda eleriz diyor hayalci Oktay Mahmudi sienayı yenemeyeceğimizi biliyor diye inançsız..

Ve bu adam okadar inançsız kı İSTESEK EUROCUP a KATILIR BU KUPAYI KAZANIRDIK BUNUN YERİNE EUROLEGUE KATILIP ELENMEYİ SEÇTİK diyebilecek kadar inançsız(!)

Ve oktay Mahmuti Galatasarayın büyüklüğünün okadar farkında değil ki (!) GALATASARAY BU SENE BAŞARISIZ OLACAK ÇÜNKÜ AVRUPA KUPASINI KAZANAMAYACAĞIZ diyebiliyor..

O taraftara sormak istiyorum hayatında tek bir sözü ile takımını ve taraftarını bu kadar yücelten bir teknik adamı bırak kendisi babası babasının da babası görmüş mü..Bu bir kaç kelime beni okadar gururlandırdı ki hayatım boyunca bir antrenörün beni böyle gurulandıracak bir cümle kullanmayacağına eminim

Hayatında el görmemiş taraftara ve bu sene görmesede çokda sorun olmayacak bir ortamda sanki zorla maç izlettiriyor..Bu uğurda alt kupada daha da başarılı olacakken sienadan fark yeme uğruna el e katılıyor birde inançsız oluyor..Oha beyler artık..en abiyane ifadeyle..

Hangi yerli oyunculara sırt çevirmiş çok merak ediyorum gerçekten..Tutku meselesiyse geçen maç inanılmaz kötü bir günündeydi..peşpeşe iki hücumda yaptığı top kayıplarıyla rakip fast breakten sayılar bulup farkı kapadı..ve hocada Tutkuyu kenara aldı..acaip olan şey ne..Kötü oynadığı maçta dinlendirildi diye küstüğünümü sanıyorsunuz Tutkunun..Bunlar zaten lise oyuncusu..Tutku zaten abisi gibi sevmez Oktay Mahmudiyi..Takımda yerli oyuncuların röportajlarına bakın okuyun dinleyin kimse koç antrenör demiyor hepsi OKTAY ABİ diyor..Budamı sizin us unuzda birşeyler uyandırmıyor

Yine Tutku demişken siena maçında evladın olsa oynatmazsın Tutkuyu okadar kötü bir günündeyken Yine Oktay Mahmudi gereğinden fazla oynatıyor Tutkuyu..

Gençlere sırt dönmek derken...Bunada çok güldüm..El de mücade eden bir takımın 5 numarası 20 yaşındaki Furkan Aldemir..

Demekki siena maçına Furkan Sertaç Göksenin can ve Melih beşiyle çıkmamız gerekiyordu..Gençlere önem vereceğiz ya..O maçtan sonra heralde beşinide bir daha basketbol topuna el sürmezlerdi..

Şunu anlamıyor bizim ulemalar..Oktay Hoca takımı 1 numaralarla doldurmadı..Sistemi gereği 2 oyun kurucuyla oynuyor yedekleriyle beraber..Yine o taraftarlara sormak istiyorum hangi takım galatasaray kadar asist yapıyor bir maçta..? Tamam evet tek oyun kurucuylada oynarsın..ama Koç böyle istiyor bu sistemle geçen senenin finalisti bu sistemle el e girdi bu sistemlede devam edecek ..Futboldaki gibi kolay değildir sistemi eleştirmek kahve ağzıyla ya bu hoca bilmiyor 3-5-2 değil 4-4-2 oynar bu takım der gibi olmuyor basketbolda işte bu takım tek guard oynar 3 uzun oynar vs..

ve ilginçtir Oktay hoca takımı oyun kurucularla doldurdu diye eleştirenler yazın Türk milli takımında da Orhun eneyi takımda oyun kurucu az diye eleştirenlerdi:)

Ha birde Ergin Ataman karşılaştırması var ..futbolda Fatih Terimle Hikmet Karamanı kıyaslarsan Basketbolda da Oktay Mahmudi ile Ergin Atamanı kıyaslarsın..Allah muhafaza Karşıyaka maçı sırasında lokavt sonuçlansa devre arasında Beşiktaş 3.periyoda çıkarcak oyuncu bulamayacaktı..Oda ergin ataman farkı olsun okadar

Kusura bakmasın kimse biraz uzun oldu ama insan doluyor..şaka gibi..Oktay hoca 10 da 10 18 de 18 yada bimiyorum kaçsa..sorun yok..Ceyhun Hocayı eleştirelim..Sonra Oktay Hoca tökezliyor Ceyhun hoca önüne geleni +100 lüyor..Ceyhun Hocayı unuttuk şimdide Oktay Hoca..
GERÇEKTEN SAĞDUYULU ELEŞTİRİLERİ DİNLEMEYİ OKUMAYI HERKESTEN ÇOK İSTİYORUM ama SAÇMALANMADANN. KİŞİSEL DEĞİL TEKNİK BİLGİLERİYLE..
 
Öncelikle geçen yılın yıldızı Tutku en fazla 10 dakika süre alıyor...Görev adamları Haluk, Evren kadroya giremiyor. Caner en fazla 5 dakika...Gençlere gelince;
Sertaç pivot kıtlığında TOFAŞ'a kiralanıyor...
Ümitlerin yıldızı Gökseninin bu sene esamesi bile okumuyor...
Antalya'nın şu anki yıldızı ve TR'nin belki şu anda en kesin Türk şutörü Melih şans verilmeden direk gönderiliyor...
Göksenin, Melih, Evren, Shipp varken 2 tane daha "2" numara transfer ediliyor...
Can, Doğukan GS formasını "1" kez bile giyemiyor...
İlkan 2. sene yine kiralanıyor...(Hadi İlkan'ı ayıralım, KSK Furkan için şart koştu diyelim)
Ne ligde ne Euroleague'de Furkan dışında bir tane bile genç oyuncu OYNAMIYOR...(mecburiyetten, Zaza dönsün ve form tutsun, Furkan 5 dakikadan fazla süre alırsa Euroleague'de bir daha yazmam bu foruma)

Yazdıklarımı çarpıtan Erdem Bey Oktay Hoca gençlere önem veriyor diyor...Kimse demiyorki il 12 oyuncunun hepsi genç olsun.Hepsi minimum 20 dakika süre alsın. Ama 2-3 tanesi de insan salonda görmek istiyor.
Eğer uzun vadeli bir plansa yapılması gereken bu. Göksenin'in oyunuyla kendimizi avutmadık mı ? Nerede Göksenin ? Kadroya giremiyor...Önü kapalı, çünkü orada Gordon var, Lakovic var... Elbet hepsi birer yıldız olmayacak, kimisi silinir, kimisi görev adamı olur, Ama sağda solda oynatılırsa, kadroya alınmazsa hiçbirinden bir şey olmaz. Erdemir'e oyuncu yetiştiririz...
Geçen sene bambaşkaydı Oktay Hoca, belki özlemim o zamana benim...
Fazla değil 3 yıl sonra oynatılmayacağı için Göksenin yetersiz, Furkan kendini geliştirmedi, İlkan atletik Polat oldu, yerli kalitemiz yok, Furkan için yeni Fatih Solak, şunu devşirelim diye ağlarız bu forumda....
 
Öncelikle geçen yılın yıldızı Tutku en fazla 10 dakika süre alıyor...Görev adamları Haluk, Evren kadroya giremiyor. Caner en fazla 5 dakika...
Sertaç pivot kıtlığında TOFAŞ'a kiralanıyor...
Ümitlerin yıldızı Gökseninin bu sene esamesi bile okumuyor...
Antalya'nın şu anki yıldızı ve TR'nin belki şu anda en kesin Türk şutörü Melih direk gönderiliyor...
Göksenin, Melih, Evren, Shipp varken 2 tane daha "2" numara transfer ediliyor...
Can, Doğukan GS formasını "1" kez bile giyemiyor...
İlkan 2. sene yine kiralanıyor...
Ne ligde ne Euroleague'de Furkan dışında bir tane bile genç oyuncu OYNAMIYOR...(mecburiyetten, Zaza dönsün ve form tutsun, Furkan 5 dakikadan fazla süre alırsa Euroleague'de bir daha yazmam bu foruma)

Erdem Bey Oktay Hoca gençlere önem veriyor diyor...
Geçen sene bambaşkaydı Oktay Hoca, belki özlemim o zamana benim...
Fazla değil 3 yıl sonra Göksenin yetersiz, Furkan kendini geliştirmedi, yerli kalitemiz yok, şunu devşirelim diye ağlarız bu forumda....

Emrah abi Evren 1 yıl içinde ikinci lige transfer olursa şaşırma.Zaten o seviyenin oyuncusu.Kendisinin hiçbir zaman Galatasaray kadrosunda yeri olmadı olmayacakta...
 
Amaç üzüm yemek değil bağcı dövmek olunca terslikler başladığında mal bulmuş magribi gibi durumdan vazife çıkarma süreci hem fikir olmayanlara karşı hala odunumun parası diyerek devam eder .Aslında en doğrusu bu tarz bir süreci kendi haline bırakmak olsa gerek.

Bu arada Melih direk gönderilmiş değil twitter'ında hem Galatasaray hem ABŞB yazıyor hala bizim oyuncumuz yani
 
Evet ya Oktay hoca gençlere sırt cevirdi günü kurtarmaya çalışıyor, doğruya Can Korkmaz'ı bulup ben kazandırmıştım takıma, herkes bu çocuktan bi yol olmayacak derken ısrarla Sertaç'ı ben koydum takıma hemde final serisinde bile, hatta Göksenin'e o kadar teklif varken ben yakınımda tuttum, Zaten Furkan'ı alın alın diye iki senedir ben bi yerimi yırttım, İlkan desen tamamen benim katkılarımla alında Oktay hoca takımda bile değildi o zaman.

Evet kimse eleştirilemez değil ama kimsenin saçma sapan nedenlerle eleştirmesine de burada katlanmak zorunda değiliz.
Nerede bu gençler o zaman ? Neden Furkan dışındaki hiçbirinin üzerinde GS forması yok ? Neden kadroya giremedikleri için sırasıyla gönderildiler ? Göksenin ise alt yapı oyuncu zorunluluğundan dolayı kadroda mecburen tutuldu ?

Edit: Melih direk gönderildi derken doğru düzgün şans verilmeden demek istedim. Geldiğinden beri en fazla 1-2 maçta gerçekten süre alabildi...
 
Nerede bu gençler o zaman ? Neden Furkan dışındaki hiçbirinin üzerinde GS forması yok ? Neden kadroya giremedikleri için sırasıyla gönderildiler ? Göksenin ise alt yapı oyuncu zorunluluğundan dolayı kadroda mecburen tutuldu ?

Emrah bey,

Bu oyuncular oynayıp görece kolay bir maçta kaybetseydik siz eminim "Euroleague'de top 16, ligde şampiyonluk hedefimiz varken bu adamları niye oynatıyorsun Oktay hoca" şeklinde şerzenişte bulunurdunuz. Bir mağlubiyette takımın, hocanın üstüne akbaba gibi çullanmayı ne kadar çok seviyoruz. Skor yorumculuğunuzu bari Oktay hocanın üzerinden yapmayın, verilen emeklere yazık yahu.
 
Öncelikle geçen yılın yıldızı Tutku en fazla 10 dakika süre alıyor...Görev adamları Haluk, Evren kadroya giremiyor. Caner en fazla 5 dakika...
Sertaç pivot kıtlığında TOFAŞ'a kiralanıyor...
Ümitlerin yıldızı Gökseninin bu sene esamesi bile okumuyor...
Antalya'nın şu anki yıldızı ve TR'nin belki şu anda en kesin Türk şutörü Melih direk gönderiliyor...
Göksenin, Melih, Evren, Shipp varken 2 tane daha "2" numara transfer ediliyor...
Can, Doğukan GS formasını "1" kez bile giyemiyor...
İlkan 2. sene yine kiralanıyor...
Ne ligde ne Euroleague'de Furkan dışında bir tane bile genç oyuncu OYNAMIYOR...(mecburiyetten, Zaza dönsün ve form tutsun, Furkan 5 dakikadan fazla süre alırsa Euroleague'de bir daha yazmam bu foruma)

Erdem Bey Oktay Hoca gençlere önem veriyor diyor...
Geçen sene bambaşkaydı Oktay Hoca, belki özlemim o zamana benim...
Fazla değil 3 yıl sonra Göksenin yetersiz, Furkan kendini geliştirmedi, yerli kalitemiz yok, şunu devşirelim diye ağlarız bu forumda....

Sertaç'a yeterli şansı verdi geçen sene bu sene kadroda olmaması da gayet doğal, ayakları yavaş savunmada hataları inanılmaz fazlayken hücumda da çok basit topları bitiremeyip bloklar yiyordu, kiralanması doğru eğer kendini geliştiremezse ileride çok iyi yerlere zaten gelecek bir adam değil.

Melih şut atmak dışında başka şeyler de yapsın, savunmada biraz didinse geçen sene zaten kadroya girerdi. Melih'in kontratı sezon sonu bitiyor ve imzalayacağımıza inanmıyorum, gelebileceği maksimum yer Karşıyaka olur o kadar ki o bile çok zor. Mesela Banvit seviyesine hiç bir zaman geleceğine inanmıyorum.

Doğukan'ı izlediniz mi acaba ciddi anlamda merak ediyorum? Doğukan 1 maç oynasın asarsınız, ümit milli takımda bile gerektiği gibi iyi oynayamadı ki savunmada ne kadar ağır kaldığını söylemiyorum bile.

Can Korkmaz transfer edildi yetenekli bir isim 2.lig seviyesinden direk Euroleague takımı Galatasaray'da oynayacak öyle mi? Fazla hayalperestsiniz. 2.ligde maç izlediniz mi hiç? savunmaların ne kadar kötü olduğunu anlarsınız izlerseniz, orada oynayan 1 adam direk gelip 1.ligde zor etkili olur.

Formsuz Evren varken oyuncu transfer edilecek tabiki oraya.

İlkan'ın da adım adım yükselmesinden memnun olmayan sadece siz varsınız, şimdi Karşıyaka'da oynyor hala eksikleri var ama potansiyeli çok yüksek bir oyuncu, şutunu da geliştiriyor her geçen gün. Önümüzdeki sene bize gelecek ve eksiklerini tamamlayacak oynadıkça.

Furkan'ı koç çok istedi, o kadar para verildi Zaza form bulsa bile süre bulacağına emin olabilirsiniz.

Göksenin'i de kiraya vermedi özellikle, bir beklentisi var ki vermiyor. Göksenin bizden giderse o disiplinde kalmayacak diye verilmiyor tahminimce kiraya, antremanda iyi olsa zaten koç görev verir ona. Belki de önce zayıf lig maçlarında görev verip yeni oyuncularla anlaşmasını sağlayıp ileride görev verecek ona nereden biliyorsunuz? Geçen sene de Olin maçına kadar doğru dürüst süre almadı ama o maçtan sonra 3-4 maç iyi sürelerde oynadı Göksenin. Üstüste 10 maç görev alamazken gitti Banvit maçında ilk 5 başlattı Barış'a bunaltıcı baskı yaptı Göksenin. Oyuncuların durumunu sizden daha iyi bildiği malum koçun!

Göksenin'in kadroda olmasının da altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu ile alakası yok, araştırın da yazın şu durumları yanlış bir şey söylememek için.
 
Emrah bey,

Bu oyuncular oynayıp görece kolay bir maçta kaybetseydik siz eminim "Euroleague'de top 16, ligde şampiyonluk hedefimiz varken bu adamları niye oynatıyorsun Oktay hoca" şeklinde şerzenişte bulunurdunuz. Bir mağlubiyette takımın, hocanın üstüne akbaba gibi çullanmayı ne kadar çok seviyoruz. Skor yorumculuğunuzu bari Oktay hocanın üzerinden yapmayın, verilen emeklere yazık yahu.

Yahu bu işin skor ile falan ne alakası var?
Unics Kazan mağlubiyetini bir izah edin bize. Hatta Prokom maçının direkten dönmesini de izah edin lütfen. Açıkçası ben Oktay Hoca'nın bu formsuzluğundan dolayı Union maçından o kadar da emin değilim artık!
 
O gençlerin Galatasaray kadrosuna katılmış olması yetmiyormu, hem Siena'ya yeniliyoruz diye laf söylüyosunuz hemde Gençler nerede diyosunuz doğruya 12 kişilik kadroda Sertaç İlkan Caner Doğukan Muhammed falan yok diye eleştirelim sonrada bu Siena maçı prokom maçı neden böyle oluyor diyelim çelişkiye bakarmısınız. O oyuncuların neden kiraya verildiğini kavrayamayab Kerem'in şutu yok diyen basketbol zihniyeti ile çokda tartışmaya gerek yok zaten ama anlamsız eleştiriler can sıkıyor sadece.
 
Ergin Ataman'ı örnek veriyorsunuz bir de ya takımın en önemli isimleri lokavt bitince gidecek olan takımın koçundan bahsediyorsunuz yazık valla. Beşiktaş'ta 1 tane genç mi var neden bahsediyorsunuz siz ya?
 
Oyuncu fabrikası dediğiniz Partizan bile bu kadar gençi kadrosuna koymuyor lokavttan iki adam alıyor Macvan'ı kiralıyor. Ya gerçekten çok anlamsız eleştirileriniz. Keşke yapıcı eleştiriler olsada bize bişeyler öğrensek ama çok anlamsız.
 
Tamam Prokom maçında Kazan maçında Oktay Hocanın ciddi hataları oldu!!! hatta Kazan maçı sırf bu yüzden kaybedildi!!! farz edelim ? Eğer sadece eleştirmek için eleştiri yapılmıyorsa öneri nedir Oktay Hoca ile yolları ayırmak mı ? Oktay Hoca'nın buradaki eleştirler doğrultusunda (gerçi eleştirene göre eleştiri noktaları farkı ama ) Oktay Hoca'nın kendine çeki düzen vermesi !!!!!!!!! yanlışlarından !!!!!!!!! dönmesi mi ? Varılmak istenen nokta nedir sadete gelelim o halde
 
Gençler konusu da fazla büyüdü. Oktay Hoca'nın gençlere fırsat buldukça süre vereceğinden eminim. Ama bu süreleri Eurolig maçında vermesini beklemek yanlış.
 
Tamam Prokom maçında Kazan maçında Oktay Hocanın ciddi hataları oldu!!! hatta Kazan maçı sırf bu yüzden kaybedildi!!! farz edelim ? Eğer sadece eleştirmek için eleştiri yapılmıyorsa öneri nedir Oktay Hoca ile yolları ayırmak mı ? Oktay Hoca'nın buradaki eleştirler doğrultusunda (gerçi eleştirene göre eleştiri noktaları farkı ama ) Oktay Hoca'nın kendine çeki düzen vermesi !!!!!!!!! yanlışlarından !!!!!!!!! dönmesi mi ? Varılmak istenen nokta nedir sadete gelelim o halde

Ne gönderilmesi? Kim Oktay Hoca gönderilsin dedi? Bunu söyleyen arkadaş Oktay Hoca'dan daha iyi kimi getirmeyi düşünüyormuş? Obradovic'i mi? Pesic'i mi? Aydın Örs'ü mü?
 

Üst