Oktay Mahmuti

Maçtan sonra foruma girip sinirimi bozmayacağıma dair kendime söz versem de yine girip bu talihsiz yorumları okudum malesef :D Oktay Hoca da euroleague ayarında koç değilse artık :D
 
Oktay hoca eurolegaue seviyesinde bir hoca değil demedim.söylemek istediğim üstüste bu kadar bariz hata yaptıktan snr ki buna kazandığımız maçlarda dahil,bir şaşkınlık oldu.tereddüte düşüldü acaba bu seviyenin hocası değilmi diye.henüz erken karar vermek için,oynayacağımız avrupa maçlarında daha sağlıklı fikir sahibi olucaz.ama kendisindende daha iyi bir saha içi yönetimi beklemek hakkımız.
 
Evet zaten Fatih Terimde şampiyonlar ligi ayarında bir teknik direktör değil..bu mantıkla bu çıkıyor..yeni yetme adamlar için dersin Ufuk Sarıca için bunu kullanırsında hatta orhun ene içinde dersin ama Oktay Mahmudi için acaba mı? olur mu? bu adam bu ligin ayarında mı demek... yahu cidden Oktay Mahmutiden mi bahsediyoruz biz başka bir oktay hoca varda efesi şampiyon yapan senelerce euroleuge de oynayan el de çeyrek final yapan Oktay hoca değil mi başımızdaki..

Başarılı olur başarısız olur ok eyvallah da..El ayarında bir koçmu dersen yani güleyim mi ağlayayım mı..anlayamadım
 
Evet bende aynen bundan bahsettim işte..özetle

Fatih Terim
Oktay Mahmuti
ve Ceyhun Yıldızoğlunu kov gitsin...Bize avrupa karnesi kötü olmayan hatta hiç olmasın ki daha iyi böyle avrupa ayarında antrenörler lazım

önerilerim

Yılmaz Vural
Halil Üner
Cantuğ Keskindemir..
 
Oktay Mahmuti'nin kariyeri ve çalıştırdığı takımlardaki istatistikler ortada. Bence şu an Avrupa'da aktif görev yapan en iyi koçlardan biri... Ancak takım şu an düşüşe geçti ve doğal olarak birçok şey kötü işliyor gibi görünüyor. Bazen kafa ister ama, vücut müsaade etmez. Kanımca Galatasaray şu an böyle bir süreç yaşıyor... Oktay Mahmuti'nin eksikleri görüp, gidereceğine inanıyorum.
 
Oktay hoca eurolegaue seviyesinde bir hoca değil demedim.söylemek istediğim üstüste bu kadar bariz hata yaptıktan snr ki buna kazandığımız maçlarda dahil,bir şaşkınlık oldu.tereddüte düşüldü acaba bu seviyenin hocası değilmi diye.henüz erken karar vermek için,oynayacağımız avrupa maçlarında daha sağlıklı fikir sahibi olucaz.ama kendisindende daha iyi bir saha içi yönetimi beklemek hakkımız.

Eleştirileri takma Onur. Herkes o yazdğın yazıyı, işine geldiği gibi okumuş...O şekilde bir şey demediğin zaten dikkatli okuyan biri tarafından rahatlıkla anlaşılıyor. Bırak çarpıtan çarpıtsın. Onlar da bundan zevk alıyor...
 
oktay hoca mükemmel bir karekter ve hocadır her insan gibi formsuz olduğu zamanları da olacaktır hocanın hataları da olsa sonuna kadar arkasındayım bizim takıma oktay hocadan daha fazla yakışacak bir hoca göremiyorum
 
Oktay Mahmudi'ye guvenimiz sonsuz.Bu grupta sonuncuda olsak Euroleague'de her zaman her yerde tek gercek,basketbolun Mourinho'su Oktay Mahmudi.
 
Oktay hocayı,Galatasaray taraftarının eleştirmesini anlayamıyorum.Öyle büyük bir adam ki o öyle yüce adam ki o kelimelerle açıklanamaz.Hani bir Fenerbahçeli,Beşiktaşlı veya Oktay Mahmuti Düşmanı biri çıkıp eleştirse anlarım.Derimki kıskanıyorlar,çekemiyorlar...Ama bunu bizim yapmamız gerçekten hayret doğrusu.Ben Oktay hocayı Mourinhoya değil Mourinho'yu Oktay Mahmutiye benzetiyorum.Bizi Euroleague getirmiş bir adama,ligde seneler sonra final oynatmış bir adama böyle davranılmasını kabullenemiyorum.Oktay hoca seneler geçsede benim kalbimde yeri olacak.Bize yaşattıklarını unutamam.Onu çok seviyorum başarılarımızın devamını diliyorum.O EUROLEAGUE'İN EFENDİSİ! :D
 
Oktay hoca ile ilgili Hacettepe maçında gözlemlediğim bir durumu paylaşmak istiyorum, ne kadar doğru bilmiyorum ancak benim dikkatimi çekti:

Hocayı sanki biraz gergin gördüm maçta. Bir yandan maç başlangıcında takımın zor durumda olduğunun farkında olan ve takım iyi başlayınca alkışlarla takımı yüreklendiren, ayağa kaldırmaya çalışan Oktay hoca gördüm, diğer yanda da kötü geçen maçlardan sonra yapılan hatalara daha çabuk sinirlenen, takımın gidişatından memnun olmayan ve hareketleriyle bunu yansıtan bir Oktay hoca gördüm. Gözlemim doğru ya da yanlış olabilir bilmiyorum, ancak düşününce hoca yaklaşık 1.5 senedir başımızda ve kötü oynadığımız 1-2 tek maçı saymazsak ilk defa bir süreç içerisinde bu kadar beklentilerin altında kaldık. Hoca da bunun stresini yaşıyor olabilir.

Takımın ayağa kalkacağından en ufak bir şüphem yok ancak Oktay hocanın gösterdiği çaba, verdiği emek takdirlerin en büyüğünü gerektiriyor. İyiki varsın hocam.
 
Takim kazaniyor fakat kotu oynadigimiz gercek. Coachta gergin dogal olarak Siena karsisinda ayaklarda resmen guc yoktu diyerek oyunculara direkt lafi soktu. Ama Oktay Mahmudi'de hakli. Siena macinda biraz mucadele etsen macin belli yerlerinde yenilsen dahi o kadar fark yemessin ki gunumuzde Charleroi'nin Efesi yendigini varsayarsak. Oyuncularda bir de son zamanlarda mac icinde disiplini elden birakma,kontsantrasyon sorunlari gozukuyor. fb ulker'de de bu sorun var. Oktay hoca bunun icin cok gergin sanirim.
 
oktay hoca sanki siena maçını kafasında bitirmiş, yenilgiyi baştan kabullenmiş gibiydi kenarda. sanki galibiyete inancı yoktu. bilmiyorum size de öyle geldi mi
 
Oktay Hoca kaybetmeye tahammül edemeyen bir kişiliğe sahip,idman maçı olsa bile o hırs gözlerinde belli oluyor kenarda.Siena maçında çaresizdi oraya giden birçok takım hocası gibi.
 
koçun oyunculara ve maçın gidişine verdiği reaksiyon, kenardaki hareketleri bende bu düşünceyi doğurdu. belki de ilk periyotun kötü geçmesindendir.
zaten normal olan da odur. siena deplasmanına gerçekten galibiyeti hedefleyerek çok az koç-takım çıkabilir. mahmuti de bence onlardan birisidir. ama ben o gün o havayı pek alamadım açıkçası. belki yanılıyorum ama tvden edindiğim izlenim bu.
 

Üst