BJK'nin bu sene oyuncular için harcadığı bütçe ne kadar bizimkisi ne kadar kim nereden biliyor merak ediyorum.Efes ile FBÜ'nün açık ara herkesden fazla harcadığı kesin de gerisi epey bir muamma BJK sonradan yediği cezalar faizler vs ile beraber her sene azımsanmayacak para harcıyor aslında D-willi'ye 2-3 ay takılsın diye ne kadar para verdiler.Hawkinsin bir önceki sezonun ki kontratının ve değerinin üzerinde parar aldığı bir çok yerde konuşuluyordu.Erceg OLY'den 1250 alıyordu adam bu paranın ne kadarından vazgeçti OLY ne kadar fesh parası ödedi acaba da BJK'ye maliyeti ne oldu ? Bonsu herşeyi ile tamamdı da neden Asvel'e kadar düştü onca zaman boşta kaldı ve mesela LAboral ciddi anlamda uzuna ihtiyacı varken Golubovic gibi bir oyuncuyu aldı da Bonsu gibi bir yetenek abidesini almadı ?
Bu sorularının çoğunun cevabını ben de bilmiyorum ama maşallah forumda birçok kişi TBL seviyesinde koç kadar teknik detay,oyuncu menejeri kadar oyuncu maliyeti -transfer piyasası bilgisi,takım yöneticisi kadar takım bütçesi biliyor yani all around basketbol adamı kaynıyor forum maşallah.Bu arada yaş-eğitim meslek de fark etmiyor 15 yaşındaki de biliyor herşeyi 50 yaşındaki de biliyor.Arkadaş biz neymişiz hayret.
Birkaç üyenin genel olarak yazdıklarını alt alta koyuncu ciddi anlamda bu takımın başında ben olsam daha başarılı olurum yok yok bu takımın başında aslında ben olmalıyım ama beni bilen yok tarzı bir hezeyanlar başbaşa oldukları endişesini taşımaya başladım.Öyle koç-şube sorumlusu-menejer gibi bir görevlede değil herşey ile ilgilenecek tek adam olacaklar muhtemelen.
Bu yenilgi BJK'nin ne kadar doğru yolda olduğunu birkez daha gösterdi forumda birkaç gerçekleri görmez de artık sesini kessin en kısa zamanda MAhmuti ve ekibi Üstünberk ile birlikte gönderile Ataman Şerif Yalçın gibi bir ikili gerek bize .Adamlar Avrupa kupasında yenilgisiz gidiyor ligde de bizden düşük bütçe ile bizim kadar yenilgileri var.