sız ısınıze gelen orneklerı vermeye devam edın.buradakı ınsanların cogunlugu su andakı ıktıdarı elestırır.o zaman burdakı kımse ıktıdarı elestırmesın adamlar yıllardır ezıcı ustunlukle neredeyse ımparatorluk kurdular.kesınlıkle elestırmeyelım onları.elestırısek haksızız cunku adamlar secımlerde ezıyor.ayrıca kımsenın sezon bıtmeden bu adamla yollarımızı ayırmalıyız dedıgı yok . en azından benım oyle bır fıkrım yok.cunku kulubun bu tarz bır b planı oldugunu dusunmuyorum.ama bu su an olmamız gereken sevıyenın altında oldugumuz gercegını degıstırmez.cantu ıle sezonu aynı sartlarda tamamlarsak bızden basarılıdırlar cunku cok daha zorlu yollarla o noktaya gelmıslerdır.bugune kadar kendı sevıymızdekı takımlarla oynadıgımız hedef maclarda bır galıbıyet bıle almadan pembe tablo cızmek polyannayı bıle kıskandırır.yenı bır versıyonunu cıkarmanızı bır forum arkadası olarak nacızhane dusuncemle onerırım.sızden basarılı bır yazarın olacagını dusunmuyorum
sızın apoletlere takan mazıyle yasayan guncelenen hayata ayak uyduramayan varolan dunyada eskı askerlık anılarıyla ayakta kalmaya calısan bazı yaslı amcaların bır avutma mekanızması olarak kullandıgı ve sızın rutbesı en yuksek olarak takmıs oldunuguz bu apoletle dunya sampıyonu aragonesın fenerde ne hallere geldıgını anlamasınıda beklemıyorum zaten.
kendınız benım mesajlarımı paylasarak yanlıslarımı gozler onune serdıgınızı dusunuyorsunuz.tam sıze yakısır bır davranıs bırazcık objektıf olsanız benı o mesajlara ıten mesajlarıda paylasırsınız ama nerde.tam sızlık bır davranıs
sızın apoletlere takan mazıyle yasayan guncelenen hayata ayak uyduramayan varolan dunyada eskı askerlık anılarıyla ayakta kalmaya calısan bazı yaslı amcaların bır avutma mekanızması olarak kullandıgı ve sızın rutbesı en yuksek olarak takmıs oldunuguz bu apoletle dunya sampıyonu aragonesın fenerde ne hallere geldıgını anlamasınıda beklemıyorum zaten.
kendınız benım mesajlarımı paylasarak yanlıslarımı gozler onune serdıgınızı dusunuyorsunuz.tam sıze yakısır bır davranıs bırazcık objektıf olsanız benı o mesajlara ıten mesajlarıda paylasırsınız ama nerde.tam sızlık bır davranıs