Oktay Mahmuti

Ali Bey ironi yapmış bence orada.

Şu an her takımın sezon ortasına doğru yaşadığı düşüşü sezonu erken açtığımızdan dolayı biraz erken yaşadığımızdan dolayı şaşıranlar var o kadar. Takım düzelecektir. Ayrıca bazı arkadaşlar transfer olmaz da Euroleague de Top 16 yı geçemezsek Oktay Hoca ya kızarmış, saydırırmış filan. Böyle boş konuşmaya gerek yok; bu sezon Top 8 yapmaktansa önümüzdeki sezon da Euroleague de oynamayı yeğlerim. Ama eleştiri elbette olabilir.
 
Sayın hocam, lütfen transfer konusunda ısrarcı olun. Bu takıma en az 2 tane iyi oyuncu lazım. Sadece Avrupa için değil,aynı zamanda ligde daha iddialı olmak için.
Sadece Aydın,Serkan ve Çağlar'ı göndererek bile gereğinden fazla kaynak yaratılır gerekirse. Sonuçta basketbolda,bazı üst düzey oyuncular dışında, futboldaki rakamlar konuşulmuyor.
 
Oktay Mahmuti'ye bugün Cevher'e süre vermediği ve Ender'ide maç kafaca bittikten sonra süre verdiği için teşekkür ederim.Umarım bugünden sonra da rotasyonu böyle ayarlar ve Tutku'ya +20 dk süre verir.
 
Ayip ediyorsun bence. N'olmus yenilmissek dunya'nin sonu mu.

Oktay hoca'ya laf gecirmekte yeni moda heralde.

2 ay siz karsitlarina su takimi vermek lazim.

Nilaycım, senin gibi zeki birinin mesajı anlamaması gerçekten ilginç :) koçla sorunu olan ben değilim yahu, onların kim olduğunu iyi kötü hepimiz biliyoruz. neyse anlayan anladı zaten ama senin gibi anlayan varsa yandık gerçekten :)
 
Geldiğinden beri ilk kez beni kıl etti,sinirden saçlarımı yoldum.Yahu maçın en kritik iki dakikası maç bitiyor,sen gidiyorsun Göksenin'i oyuna alıp Gordon'u çıkarıyorsun var mı böyle bir şey ya?
 
Bugun hocamıza yapılanların hepsi kanıma dokundu açıkcası,bozuk para attılar,topluca küfür ettiler.Bu yönetim gidecek bunun hesabını soracak.Başka bir seçenek yok.Oktay Mahmuti sahipsiz değildir,gerekirse antremana falan gidilsin takıma da moral olur.Hepimizin çok sevdiği ve saygı duyduğu hocamız bunları haketmedi.O yüzden çok isterdim maçı alalım ama olmadı işte.Lütfen birşeyler yapılsın bu konuda
 

Üst