Bundan bir kaç ay önce, yine birisi Oktay Mahmuti için Anadolu Efes ile görüşüyor, oraya gidebilir demişti. Sizin de buna benzer yazmanız bana aynı o kişi olduğu gibi Efes sempatizanı olmanızı doğurdu, değilmişsiniz kusura bakmayın. Ancak önceki yazınız tamamen hayal ürünü, bunun için de kusura bakmayın. Oktay Mahmuti ismini iyi tanıyorsanız, yapılanma içine girdiği ve önemli noktalara gelen bir takıma sahipken sezon ortasında kimseyle görüşme yapmaz. Sizin de Oktay Mahmuti'yi iyi tanımadığınız belli ki Anadolu Efes ile görüşme halinde diyorsunuz.
Kimden öğrendiğinizi çok merak ediyorum ancak, gerçekten üstünde durulacak bir yazı yazmamışsınız. Top 16 gibi hayati önem taşıyan bir döneme girerken, bu tarz haberlerin de yapılması bana hoş gelmiyor açıkçası. Size ve bilgiyi aldığınız her kimse o kişiye saygı duyuyorum ancak bahsettiğiniz gibi hiç bir dedikodu yok, takım yoluna doludizgin devam ediyor. Sadece Oktay Mahmuti / Efes görüşmesine değindim, diğer noktalara gerek yok. (Oyuncular koçu despot buluyor, takım içinde huzursuzluk var vs.)
Pozitif olmaya devam edin, ancak bilginin güvenirliğini iyi ölçmeden böyle ciddi iddialar ortaya koymayın. Doğru olmayınca düştüğünüz durum pek iyi değil neticesinde.