Oktay Mahmuti

Yönetimin neyi amaçladığını anlayabilmiş değilim. Tek bir mantıklı açıklaması var, o da Oktay Hocanın başkalarıyla görüşmesini sağlayıp "bizde kalmak istemiyordu" süsü verecekler olaya. Zaten şu şike muhabbetlerinden dolayı futbolun eski tadı kalmadı, basketboldan da mı soğuyalım?
 
Hoş Bülent Tulun şubenin başındayken olacak şey değil ama hadi oldu diyelim. Mahmuti 1.3 isterken çok deyip 2 isteyen Obradovic ile ilgilenirse bu yönetimin yaptığı iş ne kadar akıl kârı o da ayrı muamma.

Şu an evde yönetime ettiğim küfürün, bedduanın haddi hesabı yok .İnşallah anlaşırız Hoca ile ama bugünden sonra zor gibi geliyor. Efes nasıl geçen sene Ermal'ı elimizden aldı. Bu yıl da Hoca'mızı alacak gibi.
 
Şahsen Obradoviç'in gelme ihtimali beni daha fazla heyecanlandırdı... Obradoviç gelirse sağlam bütçeyle geliyor demektir.. Bu da sanılanın aksine yönetimin basketbola ilgisiz değil,aşırı ilgili olduğu anlamına gelir..Yönetim ilgili olsun da koç kim olursa olsun.. Çünkü zaten başarı %99 gelecektir..
 
Bu yönetim için rakiplerimiz az bile söylüyor. Voleybolda Zengin çocuğu Ali Koç chelsea yerine Fulham'ı almak gibi birşey diyor Galatasaray'ı almak Cev'e. Vallaha ilk bakışta kızıyorsun ama şubelerde yapılan pintiliği veteran oyuncu alma sevdasını görünce, vizyonsuzluğu görünce adamlar haklı diyorsun. Bizim yöneticilerimiz küçük meselelerin adamları ama Galatasaray'ı da kendieri gibi görmemeleri lazım. Kombine al lisanslı ürün al maçlara git karşılığında tek bir şey iste basketbolda iyi bir kadro kurulması. Ama adamlar olan kadrou da bozma telaşına girmiş. Oktay hoca arkasından iş çevrildiğini görünce fiyatı arttırmıştır ki helal olsun. Bu yönetim, liseliler herşeyi kendilerine mal etmek istiyorlar. Oktay hoca'nın Adnan Polat döneminde takımın başına gelmesini gelecek başarıların kendilerine mal edilmeyeceği düşüncesiyle istemiyorlar. bu yapılanmayı bir an önce bozma uğraşındalar. İddia ediyorum Oktay Hoca kalsa da bir sene ne de olsa Euroleague'e gidemeyiz diye saçma sapan bir kadro kuracaklar. sonra Oktay Hoca ya sen yoluna ben yoluna yapacaklar. Sonrası malum isim Erman Kunter hamlesi gelecek. Erman Kunter'i bu taraftar çok sever ama şu bilinsin böyle bir ayrılıktan böyle bir adam harcamadan sonra babamın oğlu gelse umrumda olmaz... Her zaman söylediğim gibi Oktay Hocam kaç kurtar kendini...
 
Bu konuda yönetimi kesinlikle kabahatli bulmuyorum. Sayın Başkan Ünal Aysal'a güveniyorum. Oktay Mahmuti'de profesyoneldir, kendisi için en iyi kararı vermek isteyecektir.

Her iki taraf için de hayırlısı olsun...
 
2 milyon euroya Obradovic gelecekse Mahmutiye 1.5 verilmemesinin yadırganacak bir durumu yok bence.Oktay Hocada iyi koç ama Obradovic,Messina,İvkovic.Bunlar başka.Obradovicin gelmesi direk olarak wildcard anlamına geliyor mesela
 
Allah sizin gibi yönetimi bildiği gibi yapsın ne diyim ben size . Bu kadar aciz bir yönetim görmedim bunu da başardınız ya yazıklar olsun.

Sen rahmetli Özhan Canaydın dönemini hatırlamıyorsun galiba. Eğer Obradovic olayı varsa ben oyumu Obradovic'ten yana kullanırım. Obradovic'in takımın başında olması hem Euroleague wild card için artı kazandırır hem de transferlerde artı kazandırır.
 
obradovic mi? Güldürmeyin beni.. Hani futboldan alışmıştık balon transfer haberlerine ama sanirim bu sene basketbolada sıçramış anlaşılan bu kafa.. Kaynağı belirsiz bi balon haber etrafında boşuna kafa yormayın.. Yada suna kafa yorun obradovic birbirini bu kadar çekemeyen yönetimle çalışırmi? Elimizde şu an ergin atamanla beraber türkiyenin en iyi iki hocasından biri varken ve adamla anlaşıldığı resmi siteden açıklanmışken, hala ufak pürüzler diye açıklama yapan yöneticilerle bir arpa boyu yol alınmaz..
 
Wild Card için Obradovic'i istemek bence Oktay Mahmuti'ye nankörlük yapmaktır. Euroleague, Galatasaray'ı Oktay Mahmuti'yle tanımıştır.
 
Sen rahmetli Özhan Canaydın dönemini hatırlamıyorsun galiba. Eğer Obradovic olayı varsa ben oyumu Obradovic'ten yana kullanırım. Obradovic'in takımın başında olması hem Euroleague wild card için artı kazandırır hem de transferlerde artı kazandırır.

O dönemleri kimse hatırlamak istemez play-out dönemi çok kötü bir dönemdi Halil Üner gibi bir bela vardı başımızda. Obradovic tabi ki de Avrupanın sayılı koçlarından ancak oktay Mahmudi'ye yapılan ayıp değil mi? Bu kadar karaktersizce davranışlarda bulunmak büyük bir ayıptır ayıp...
 
Obradovic 2m euro isteyecek ve bizim yönetim düşünecek :))))) Çok güldürdü beni haber, o parayı kabul edecek olsa Efes ve Ülker çoktan kapmışlardı, he ayrıca 44milyon euro bütçe ayıran Cska da koç arıyor 2m euro verirlerdi hani Obradovic'e :)
 
Oktay Mahmuti'nin isteklerini karşılayamıyorken Obradovic haberine inanmak ayrı bir komedidir. Ülkede basketboldan anlayan da haber yapıyor anlamayan da haber yapıyor. Biz de bunlara prim veriyoruz. Kulüpteki bu sessizlik ya hayırdır ya şer. Umarım bizi karşılarına almak gibi bir hata yapmazlar.
 

Üst