Oktay Mahmuti

Oktay Mahmuti'nin isteklerini karşılayamıyorken Obradovic haberine inanmak ayrı bir komedidir. Ülkede basketboldan anlayan da haber yapıyor anlamayan da haber yapıyor. Biz de bunlara prim veriyoruz. Kulüpteki bu sessizlik ya hayırdır ya şer. Umarım bizi karşılarına almak gibi bir hata yapmazlar.

İnandığımızdan değil de haberi yapan Yunan basını :D
 
Ise bak yahu Galatasaray ile transfer haberlerini, dedikodularini okuyacak iken, atin su imzayi. Neden bir isi kangren olana kadar uzatma eylimindeler, anlam veremiyorum. Of cektirmek mi taraftara. Atin imzayi, atin. Sabrimiz tasti, Oktay Mahmuti ile kosacagiz, kupalara ambargo koyacagiz. Inanmayan sube disari edilsin. Biz tarftar olarak sinerji yaratmak istiyoruz yeniden. Sizden butce artirmanizi, basketbola ilgi gostermenizi beklerken, ne umduk, ne bulduka kadar getirdiniz. Cidden yeter artik, imza istiyoruz sadece, bizim yuzumuz gulmeyecek mi ? atin su imzayi, rahatliyalim. Atin,atin,atin su imzayi...
 
Valla Oktay Mahmuti'yi Efes'teyken bizle zerre alakası yokken de çok severdim. Bize geldiği günden itibarende yeri çok daha özeldir ancak;

Geçen yıl 700 bin dolar alırken bu yıl bunca pazarlık sonunda rakam 1,350 milyon dolara ancak inmişse ozaman Oktay Hoca'nın yıllık istediği ücretin üzerine bende oturur düşünürüm.

Hele piyasada dolaşan isimlerden Erman Kunter'i 500 bin dolara, Obradoviç'i 2 milyona bağlamak seçeneği varsa gerçekten ortada ozaman bunun araştırılmasının yapılmasında bence bir sakınca yoktur zira Oktay Hoca'nın istediği rakam basketbol için oldukça yüksek bir rakam olmasının yanında %100 bir ücret arttırımında bulunması çok normal karşılanır bir durum değil bence.

Rakamların doğru olduğu varsayımı ile edindiğim düşüncelerim bunlar onuda belirtmek isterim.
 
Ben bu 1.3 milyon rakamlarına inanmak istemiyorum. Tamam yönetimin bu süreçte yaptığı büyük ayıptır da hocanın da bi farkı kalmaz benim gözümde. Kimse de profesyonellik falan demesin. O parayı verecek kulüpler kapısında bekliyor, bir gün bile durmasın hemen gitsin onlara.
 
Aldığı parada gozum yok ancak bu para bence cok herseyı gectım galatasaray kişilere bağlı kalmamalı.
bır tek oktay hoca'yada kalmıssak vay halımıze dıyorum.
 
artık bu konuda çok uzadı
hoca da başkan da anlaştık sorun yok diyor
iş imzaya kalmış durumda
ama biz hala burada
sağda solda yazılan haber ve yorumlara bakarak bunun tartışmasını yapıyoruz
artık önümüzde ki sezon nasıl bir kadro kurabiliriz
kimler gitmeli ya da hangi pozisyona kim alınabilir
onu tartışılması gerek
 
2 milyon euro (2,5 milyon dolar) Obradovic'e veririm diyor herkes ama Oktay Hoca'ya bu paranın yarısı çok görülüyor. Obradovic gelirse (kolpa haber bence) 20 milyonluk da takım isteyecek bunu da biliyor herkes değil mi? 20 milyonluk takım istiyoruz evet ama harcanacak o kadar paraya rağmen başarı gelmezse ne olacak? Bu sene Oly'ye kaybetmediler mi? Her sene Obradovic şampiyon mu oluyor? Obradovic gelirse herkes gibi ben de sevinirim ama Oktay Hoca geldi diye Cem Hoca'yı unutmuştuk sanırım Obradovic gelince de (gelmeyecek zaten) yarı parasını alan Oktay Hoca'yı unutacağız. İstikrar mı? O da bir gün gelir belki. Ben de o kadar para istediğini düşünmüyorum ama istiyorsa da kalmasını isterim. Zamanında Gurovic'e, Milojevic'e, Zizic'e verdiğimiz para bir Oktay Hoca için çok olmamalı. O 1 oyuncunun verdiği katkı mı çok yoksa koçun verdiği katkı mı..?
 
Hala çok para istedi vs. konuşuyorsak balık hafızalıyız. Çok para istediyse anlaşmazsın,açıklama yaparsın,biz de üzülürüz,kahroluruz ama anlarız. Resmi siteden açıklama yapıp sonra bu taraftarı haftalardır acaba ne olacak diye süründürmek en hafif tabiriyle ayıptır. Şimdi ister Oktay Hoca'yla,isterlerse de kimle istiyorlarsa onla imzalasınlar; bakalım 2 yıldır yakaladığımız havayı bir daha yakalayabiliyor muyuz?
 
Arkadaş benim burda takıldığım konu Oktay hoca nın istediği para değil, adam 10 milyon da ister sen vermezsin. Çıkar dersin çok para istedi vermedik, indrim istedik, zaman verdik. Onu bekliyoruz dersin. Oktay hoca nın 1.350.000 dolar istediğini kim söylüyo... Oktay hoca kendi söylemicene göre... Bu haberi yapanlara yönetimden sağlam bi tepki gelmediğine göre... İnşallah ben yanlış düşünüyorumdur. Kulübümüzden olanı biteni açıklayan resmi bi açıklama gelirde; aklımızda komplo teorilerine yer kalmaz.
 
Herhalde sorunlar kalktı en geç pazartesi resmi açıklama geçilir. Hocamız transfer çalışmalarına bugünden başlamıştır Treviso üzerinden. Onun dışında burdaki abilerimize kardeşlerimize 2 çift lafımız var. Obradovic'e açık çek, Oktay Mahmuti'ye 1 milyon 250 bin dolar çok para(hoş ücret belli değil ya). Bu, Oktay Mahmuti'nin geçen sene ve bu sene yaşattıklarına yapılan nankörlükten başka bir şey değil hatta düpedüz yabancı hayranlığıdır. Ciddi anlamda üzücü hatta gülünç.

Oktay Mahmuti önderliğinde şubede özellikle yapılanma kanadında büyük adımlar atmalıyız. Bu saatten sonra kaliteli yabancı oyuncu transferine odaklanmalıyız. Karakterli ve oynadığımız basketbola uygun isimlerle anlaşmalıyız.
 
Şu anlaşma imzalansa da rahatlasak artık.. Bir de yabancı tercihlerinde bu seneki gibi (Gordon hariç)karavana atmazsak çok güzel olacak.. Daha kazanılacak kupalar var..
 
Birisi bana anlatsın geçen sene 500 bin euro alan kişi ne yapmışta 1.250.000 euro istemek için ne yapmış hangi kupayı almış,bırakın bu işleri ilk sene 400 bin ikinci sene 500 bin euro bonuslar hariç fedarasyona bildirilen kontrat.Oktay MAHMUDİ'ye teşekkür edip. Göndermek lazım
 
Birisi bana anlatsın geçen sene 500 bin euro alan kişi ne yapmışta 1.250.000 euro istemek için ne yapmış hangi kupayı almış,bırakın bu işleri ilk sene 400 bin ikinci sene 500 bin euro bonuslar hariç fedarasyona bildirilen kontrat.Oktay MAHMUDİ'ye teşekkür edip. Göndermek lazım

Evet göreve gelmeden 1 sezon önce takım güç bela kümede kalıyordu. Doğru dürüst başarı yoktu. En ciddi başarı Murat Özyer'li takımın oynattığı Final Four. Oktay Mahmuti göreve geldiği ilk sene takımı final oynattı bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupasını kazandık, takımı Final Eight'in kapısından döndük, normal sezonu lider bitirdik.sırf beşiktaş'a elendik diye bu yapılanların yok sayılması ayıptır,haksızlıktır.
 
Oktay Mahmuti'nin iki sezonda bu takıma kattıklarını görmezden gelmek büyük basiretsizliktir bana kalırsa. İnsanların Beşiktaş serisi yüzünden atılan adımları bir kalemde silmesine (ya da görmezden gelmesine) şaşırıyorum.

Wild Card ya da önelemeler için "gövde gösterisi" yapmamız gerekirken, "bizi yoksayın" diyoruz resmen. Yönetim bu skandalı iyi ya da kötü bir sonuca vardırmalı. Şubeyle ilgilenen bir yönetim varsa tabi.
 

Üst