Oktay Mahmuti

Tartışmaları üzülerek takip ediyorum fakat dahil olmak istemiyorum. Oktay Hoca'nın peşi sıra yürümek isteyenler twitterda #MahmutiYoksaKombineDeYok hash tagi ile başlatılan kampanyaya destek olabilirsiniz.
 
Ya yemin ediyorum tek istediğim ya Oktay Mahmuti ya bir yönetici çıksın şu şubede neler oluyor bir anlatsın yoksa kafayı yiyicem.
 
İs cok uzadi artik tatmin edici bir aciklama bekliyoruz oktay hoca kalsa bile enerjisinden cok sey kaybettirecek bu olaylar oktay hoca yeni sezon yapilanmasina hemen baslamali idi ama daha ne olacagi belli degil. Taraftar eminim mahmudiyi ne obradovice ne messinaya degisir hersey siralama basarisi degil iste ruh da olmali hoca da fazlasi ile var sadece oyuncu seciminde daha dikkatli olursa gerisi gelir
 
Şimdi Oktay Mahmuti, Efes Pilsen kültüründen yetişme daha önce hiç kulüp takımlarında çalışmadı. Hep işleyen çarkın işleyişini iyi bilerek işini yaptı Efes Pilsen'de iken. Herşey hazırdı, sistem oturmuştu ve çokda başarılı oldu. Daha sonra İtalya macerası iyi geçti başarılı oldu ve kendi kararıyla 1 yıl hiçbir takımı çalıştırmadı, dinlendi.


Hep belirli (yüksek) bir bütçe ve organizasyon oluşumlarının içinde oldu.


Şimdi sizin küçük gördüğünüz, 2002 sezonu 3.lüğümüzün kadrosunu ve puan durumunu paylaşacağım.

Erman Kunter'in kurmuş olduğu ve seçtiği yabancılar ne kadar yüksek verim aldığının kanıtıdır. Ve seçimlerinin ne kadar iyi olduğunun. Galatasaray o sezon çok düşük bir bütçe ile harika işler yapmıştı.

20022003sezonukadrosu.png


Aaron Mitchell harika başlamıştı, mükemmelde götürüyordu hem sahaiçi hem de saha dışında kişiliğiyle büyük beğeni toplamıştı ama devre arasında İtalya'ya gitmek zorunda kalmıştı ama ücret kazanmıştık...

Jason Robert Koch hepimizin hâlâ hafızalarında, unutamadıklarımız arasında.

Thomas Kelley ise bekleneni verememişti Tekelspor'a kendi sahamızdan attığı basket dışında bıraktığı iz olmadı başka...

Terrell Lyday daha sonra takıma katılmıştı Polonya'dan gelmişti hafızam beni yanıltmıyorsa. Harika bir performans sergilemişti Play-Off serisinde F.Bahçeyi 3-2 geçerken harika oynamıştı. Şimdilerde ise Kazan'da bize karşı bu yılda oynadı Euroleage gruplarda.

Roy Hairston ise beklentilerin altında kaldı ama aldığı ücret verimlilik çok fazla değildi.

Geoffrey Owens ise basketbol şubemizde forma giyip Wilangowski gibi tartışmalı bir iz bırakmıştır, çok berbat bir seçimdi ama paly-off sürecinde takıma katılmıştı.

Arda Vekiloğlu eğer 3 numara oynama ısrarı olmasaydı 4 numara devam etseydi şimdi bambaşka yerlerde olabilirdi, sönüp gitti...

Bu da puan durumumuz Telekom gibi Fenerbahçe gibi takımları altımız almışız...

20022003sezonupuan.png



Erman Kunter o yıl oynattığı basketbol ve oyunculardan yüksem verim alması ile çok takdir edilmişti. Sıfırdan kurulan ve çok çok başarılı olan bir yıldı. Yeni bir oluşum olacaksa bu Ermen Kunter ile de mümkün, elindeki kadroyu çok iyi yöneten bir isim.

Kısacası basketbolda sinerji yaratmak çok zor bir durum değil heleki büyük taraftar kitlelerinin olduğu Galatasaray gibi büyük camialarda artık kulüp basketbola üvey evlat gibi bakmıyor sponsorlar geliyor, iyi bir yapılanma ile başarı herkesle elde edilebilir.

Vaay bee Erman Kunter Galatasaray'da Oktay Mahmuti'nin Efes'te oldugundan daha basarili olmus.. Baksana Oktay Hoca kurulmus dizenin keyfini surup 4 yil sampiyon olurken, Erman Kunter disi, tirnagi ve gozyasi ile 3. oldugu icin cok basarili olmus..

Erman Kunter kendi sartlarinda basarili olmus olabilir o ayri ama kendisinin calistirdigi takimlar ve basarilari ile Oktay Mahmuti'ninkini bir kefeye koyun bakalim ne oluyor??

Benim anlamadigim nokta su Cholet ile 1 sampiyonluk, 1 Eurochallenge finali ve Euroleague ilk turu disinda ne yapmis da Galatasaray'a koc olarak dusunebiliyoruz? Cholet bu sene playoff yari finalde elendi.. 6-7 yildir Cholet'i calistirip 1 sampiyolugu olan Erman Kunter buyuk koc, 2 yilda bu takimi nerden alip hangi seviyeye getiren, ligi lider bitiren, gecen yil ikinci olan Euroleague Top-8'in kiyisindan donen Oktay Mahmuti eh istee.. Yuhh diyorum artik!!

Cok basit bir soru soruyorum madem biz basketbola yatirim yapip butceyi artiriyoruz, daha once hic yuksek butceli takim calistirmamis, buyuk oyuncu ile calismamis, Euroleague tecrubesi neredeyse olmayan Erman Kunter neden dusunuluyor? Galatasaray deneme tahtasi midir?
 
Mithat Bey ismimden sanırım bir bayan oldugum anlaşılıyor.Siteye ancak yeni üye oldum.Düne kadar Nerde oldugumu sordugunuz için cevap verdim sorunuza.Yazdıkları iyi okumadıgınız çok acık.Ben liseli-lisesiz kavgası yapmıyorum.Liseci zihniyet diyorum.Lütfen yazdıkları iyi okuyun.Sizi bilmem ama Oktay Hoca geldiğinden beri Galatasaray'ın oynadıgı kişilikli basketbolunu begeniyorum.Oktay Hocayı sevmek size göre suc sanırım.Mithat bey bence siz öncelikle insanların düşüncelerini ifade etmesinden rahatsız olmayın.Ben kendi görüşümü ifade ettim.Buna bile saygı göstermesini bilmiyorsunuz.Refik Arkan Erman Kunter ile anlaşmış.Bu uslup sizi niye rahatsız ediyor.Özür dilerim.Yönetimin Oktay Hocayı taraftarın gözünden düşürmek için ısmarlama haber yapması bir insan olarak kabul edemem.Karekterime aykırı.Hoca dedikleri gibi paragöz olsaydı.Fenerbahce'nin açık çekini kabul eder ve giderdi.Adamın o kadar üzerine geliyorlar.Allah Askına agzını acıp bir açıklama yaptımı.Ne cabuk sattık adamı?Bu kadar mı vefasız olduk biz?
 
Oktay Mahmuti ile devam etmek istiyoruz demenin yolu basında çıkan sallama haberlerde ismi geçenlere sallamak olmamalı bence. Ayrıca çok garip argümanlar var; mesela Erman Kunter neden büyük takım çalıştırmadı demek ne demek? Ufuk Sarıca kaç büyük takım çalıştırdı da eline 25 milyonluk takım verildi? Oktay Hoca Efes in başına geçtiğinde kaç büyük takım çalıştırmıştı? Aynı mantıkla Murat Özyer de süper koç oluyor çünkü.

Neyse; dediğim gibi konuyu saptırmaya gerek yok. Açıkçası Oktay Hoca yı bizim takıma gelene kadar umut vadeden bir koç olarak görürdüm, zira onun da ne Efes te ne de Benetton da harikalar yaratmışlığı yoktu. Transfer ve oyunu okuma konusunda zayıf bulduğum yönleri de var ama bu onun çok iyi bir sistem koçu olduğu gerçeğini değiştirmez. Takımına son çeyrek oynatacak bir koç seç deseler evet belki çoğu kişi Ergin Ataman ı filan seçecektir ama Oktay Hoca nın iki yıldır altyapıya kadar takımın çehresini ne denli değiştirdiği ortada.

İki yıldır şu CEO luk olayı gündeme geldiğine göre Oktay Hoca nın işine karışan lise tayfası geliyor akıllara. Şimdi Ünal Aysal basketbolu takip ediyor filan demesin kimse, zira rahmetli Canaydın da eski basketbolcuydu ve gerek bayan gerek erkek şubelerinde ne günler gördük. Oktay Hoca(umarım) olsun başkası olsun artık takımın patronu da bir profesyonel olsun. Eğer sorun bu ise Oktay Hoca nın yerine İvkovic te gelse ne kalıcı olabilir ne de yeni bir anlayış getirebilir. Madem güvenip koç diye getiriyorsun sorumluluğa talip adamı frenlemeyeceksin.

Umarım anlaşmazlık ufak boyuttadır ve yönetim de hatasını görüp Oktay Hoca yı küstürmez. Ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim.

Erman Kunter basketbol koclugu kariyerine 1994 yilinda Darusafaka'da baslamistir.. Yani 18 yillik kocluk tecrubesinde belirli bir seviyenin uzerine cikamayan bir kocu, ben belirli bir seviyeye yaklasan takimimin basina yakistiramiyorum.. Oktay Mahmuti Efes'e koc oldugunda ayni klupte 9 yildir yardimci antrenorluk yapmisti.. Aydin Ors ve Ergin ile birlikte basarili bir uclu idiler.. Camiayi iyi biliyordu genc ama iyi bir koc adayiydi o nedenle denediler.. Ufuk da 1 sene Murat Didin'in 2 sene de Ergin Ataman'in yardimciligini yapmis genc ve iyi bir koc adayiydi ama olmadi.. Ancak bu iki gence firsat vermek ile 56 yasindaki Erman Kunter'e sans vermek arasinda cok vardir, bunun da farkindasindir umarim.. Elma ile armutu karsilastirmayalim..

Oktay Hoca'nin geriden gelme konusunda kotu oldugunu dusunmuyorum zira, CSKA, Barcelona maclari buna ornektir.. Ama kritik hucum setlerini cizmekte Ergin Ataman daha basarilidir tabiki.. Ancak onun da gecen yil Efes'te yasadiklari ortada.. Oktay Hoca dunyanin en iyi kocu mukemmel falan degil tabi ki, eksikleri de var ancak bize kazandirdiklari ve kazandiracaklari bence cok daha fazla..

Onun disinda dediklerinle hemfikirim..
 
Oktay Mahmuti'nin gönderilmesi Adnan Polat zamanında olsa buraya neler yazılırdı tahmin bile edemiyorum.

Bütün bu olanları,Oktay Mahmuti'nin gönderilişini kabullenmeyi ve hatta haklı bulmayı görünce keşke futbolda şampiyon olmasaydık diye düşünüyorum.O zaman yönetim istifanın kıyısına gelirdi.

Bu dakikadan sonra Ünal Aysal benim gözümde Özhan Canaydın'la eşdeğerdir.[Galatasaray'a verdiği zarar bakımından]
 
O degilde burda asan kesen aslan kesilenler kardesler sabah bir yazı yazdım tepkimizi koyalım yönetim binasına yüreyelim gidelim dedim.Erdem kardesim dısında kimseden gık yok burada asıyorsunuz kesıyorsunuz icraat yok komik olmayın tepki verelim diyorsunuz hadi diyince yoksunuz ....
 
O degilde burda asan kesen aslan kesilenler kardesler sabah bir yazı yazdım tepkimizi koyalım yönetim binasına yüreyelim gidelim dedim.Erdem kardesim dısında kimseden gık yok burada asıyorsunuz kesıyorsunuz icraat yok komik olmayın tepki verelim diyorsunuz hadi diyince yoksunuz ....

Ne yapmamiz gerekirse Volkan kardesim yapalim..
 
O degilde burda asan kesen aslan kesilenler kardesler sabah bir yazı yazdım tepkimizi koyalım yönetim binasına yüreyelim gidelim dedim.Erdem kardesim dısında kimseden gık yok burada asıyorsunuz kesıyorsunuz icraat yok komik olmayın tepki verelim diyorsunuz hadi diyince yoksunuz ....

Abi kulüp binasının önüne gitmek zor. Yani 8-10 kişi toplanır ama hafta içi milletin işi gücü varken, kolay olmaz. Benim kafayı taktığım nokta şu, twitter bir kişiye ya da kuruma tepki vermek için ideal bir yer. Bir slogan belirlenir ve @GalatasaraySK adresine o yollanır binlerce kişi tarafından. Ama öyle aciz bir konumdayız ki onu bile beceremiyoruz. Lafa gelince dünyanın en büyük taraftar grubu ya ultraslan, parmaklarını kıpırdatsalar tepki çığ gibi büyür ama sanırım gerekli(!) görmüyorlar.

Neyse, Fener'le Efes'in ardından bir güzel bakarız gelecek sezon. Onlar oynar biz de eskisi gibi izleriz.
 
Bazı arkadaşlar ölümü gösterip sıtmaya razı etme operasyonuna başlamışlar. Örnek gösterilen sezonu hatırılıyorum. Hani biz çok kötüydük diğerleri çok iyiydi derken o diğerleri sadece Efes ve Ülker. Diğer takımlar zaten rezil durumda. Bu zihniyetten de kurtulmadığımız durumda yine aynı rezillikleri yaşarız. Bunu hep söylerim Galatasaray'ı bazıları babalarının çiftliği sanıyor. Bu kişilere açık çağrıdır lütfen ayrı bir kulüp kurun ve onunla uğraşın. Galatasaray'ı rahat bırakın. Bugün Fenerli olduğunu bas bas bağıran Mehmet Demirkol hasta bir Galatasaray'lı dan daha rahat kongre üyesi oluyor çünkü lisenin mezunu. Çünkü hala lise kendini bu büyük kulubün sahibi sanıyor.
2 yıl önce 3 yıllık planla gelen Oktay hoca bugün yarı finalde kaybettiği için başarısız. Oysa geçen sezon yarı final'de 4-3 kaybetse ardından bu sezon Euroleauge katılamayıp yine yarı finalde kaybetse 4-3 başarılı olurdu. Çünkü yapı oluşturuyor olurdu. Oysa bu sene Euroleauge'de top 8 son maça kadar kovalamış ve yarı final'de elenmiş olduğu için başarısız. Bu sezon artık bizim belli bir seviyede hep olacağımızın göstergesiydi ama bu bazılarına açık söylüyorum "battı". 3-4 yıl önce her şey kötüyken teklif götürülenler reddettiler bugün işler yoluna girdi ve kapıya dizildiler. Çok sevgili liseliler aranızda akıl almaz servet sahipleri var (inan kıraç) bunları bir kez bile ikna edip Galatasaray'ın futbol harici branşlarına neden sokmadınız. Sevin sevmeyin ama bir taneniz bile neden MAA veya Ülker ailesi kadar olamadınız.
 
ftw diye biri var twitter da. İyi bir Galatasaraylıdır kendisi ve takipçi sayısı 10 binden fazla.Onla irtibata geçilebilir . Bir twit attığında bir dünya kişi rt yapıyor onu genelde. Galatasaraylılar takip ediyor kendisini zaten. Transfer haberi falan yapıyor.
 
Bazı arkadaşlar ölümü gösterip sıtmaya razı etme operasyonuna başlamışlar. Örnek gösterilen sezonu hatırılıyorum. Hani biz çok kötüydük diğerleri çok iyiydi derken o diğerleri sadece Efes ve Ülker. Diğer takımlar zaten rezil durumda. Bu zihniyetten de kurtulmadığımız durumda yine aynı rezillikleri yaşarız. Bunu hep söylerim Galatasaray'ı bazıları babalarının çiftliği sanıyor. Bu kişilere açık çağrıdır lütfen ayrı bir kulüp kurun ve onunla uğraşın. Galatasaray'ı rahat bırakın. Bugün Fenerli olduğunu bas bas bağıran Mehmet Demirkol hasta bir Galatasaray'lı dan daha rahat kongre üyesi oluyor çünkü lisenin mezunu. Çünkü hala lise kendini bu büyük kulubün sahibi sanıyor.
2 yıl önce 3 yıllık planla gelen Oktay hoca bugün yarı finalde kaybettiği için başarısız. Oysa geçen sezon yarı final'de 4-3 kaybetse ardından bu sezon Euroleauge katılamayıp yine yarı finalde kaybetse 4-3 başarılı olurdu. Çünkü yapı oluşturuyor olurdu. Oysa bu sene Euroleauge'de top 8 son maça kadar kovalamış ve yarı final'de elenmiş olduğu için başarısız. Bu sezon artık bizim belli bir seviyede hep olacağımızın göstergesiydi ama bu bazılarına açık söylüyorum "battı". 3-4 yıl önce her şey kötüyken teklif götürülenler reddettiler bugün işler yoluna girdi ve kapıya dizildiler. Çok sevgili liseliler aranızda akıl almaz servet sahipleri var (inan kıraç) bunları bir kez bile ikna edip Galatasaray'ın futbol harici branşlarına neden sokmadınız. Sevin sevmeyin ama bir taneniz bile neden MAA veya Ülker ailesi kadar olamadınız.

İnan Galatasaray lisesi mezunu olupta bu yapılanlara bizden bile çok üzülenler vardır.Oktay Hoca meselesinde yönetim tukaka olmuştur.İşin ilgiç tarafı basketbol şubesinin 15 gündür telefonları bozukk....
 
Vaay bee Erman Kunter Galatasaray'da Oktay Mahmuti'nin Efes'te oldugundan daha basarili olmus.. Baksana Oktay Hoca kurulmus dizenin keyfini surup 4 yil sampiyon olurken, Erman Kunter disi, tirnagi ve gozyasi ile 3. oldugu icin cok basarili olmus..

Erman Kunter kendi sartlarinda basarili olmus olabilir o ayri ama kendisinin calistirdigi takimlar ve basarilari ile Oktay Mahmuti'ninkini bir kefeye koyun bakalim ne oluyor??

Benim anlamadigim nokta su Cholet ile 1 sampiyonluk, 1 Eurochallenge finali ve Euroleague ilk turu disinda ne yapmis da Galatasaray'a koc olarak dusunebiliyoruz? Cholet bu sene playoff yari finalde elendi.. 6-7 yildir Cholet'i calistirip 1 sampiyolugu olan Erman Kunter buyuk koc, 2 yilda bu takimi nerden alip hangi seviyeye getiren, ligi lider bitiren, gecen yil ikinci olan Euroleague Top-8'in kiyisindan donen Oktay Mahmuti eh istee.. Yuhh diyorum artik!!

Cok basit bir soru soruyorum madem biz basketbola yatirim yapip butceyi artiriyoruz, daha once hic yuksek butceli takim calistirmamis, buyuk oyuncu ile calismamis, Euroleague tecrubesi neredeyse olmayan Erman Kunter neden dusunuluyor? Galatasaray deneme tahtasi midir?


Bakın ben eldeki imkanlar ve şartlar dahilinde oluşan tabloyu gösteriyor ve buna göre değerlendirmemi yapıyorum.

Siz olayı sadece Oktay Mahmuti > Erman Kunter olarak ele almaya devam ediyorsunuz. Böyle bir değerlendirme sağlıklı olmaz çünkü sözü edilen kişiler kendilerini kanıtlamış, şüphe götürmeyen kişiler.

Erman Kunter basketbol tecrübesi ve deneyimi bizi bu bulunduğumuz noktada tutmaya ve daha da yukarılara çıkmamıza yeterde artar bile.

Şimdi kimse kusura bakmasında yok Oktay Mahmuti takım neredeydi nerelere getirdi gibisinden abartılar yapıyorlar bu hiç şık bir davranış değil. Zaten bu amaç için geldi ve kesinliklede bir enkaz devralmadı. Kimbilir belki Cem hoca kalsaydı da buralarda olabilirdik kimse tersini iddia edemez. Oktay Mahmuti kendinden beklenileni yaparak başarılı olmuştur koç olarak.


Ligde normal sezon açısından daha başarılı ama play-off açısından da başarısızız. Yabancı oyuncu tercihleri de bence Gordon dışında istediğimiz verimi alamadık.
 
Bakın ben eldeki imkanlar ve şartlar dahilinde oluşan tabloyu gösteriyor ve buna göre değerlendirmemi yapıyorum.

Siz olayı sadece Oktay Mahmuti > Erman Kunter olarak ele almaya devam ediyorsunuz. Böyle bir değerlendirme sağlıklı olmaz çünkü sözü edilen kişiler kendilerini kanıtlamış, şüphe götürmeyen kişiler.

Erman Kunter basketbol tecrübesi ve deneyimi bizi bu bulunduğumuz noktada tutmaya ve daha da yukarılara çıkmamıza yeterde artar bile.

Şimdi kimse kusura bakmasında yok Oktay Mahmuti takım neredeydi nerelere getirdi gibisinden abartılar yapıyorlar bu hiç şık bir davranış değil. Zaten bu amaç için geldi ve kesinliklede bir enkaz devralmadı. Kimbilir belki Cem hoca kalsaydı da buralarda olabilirdik kimse tersini iddia edemez. Oktay Mahmuti kendinden beklenileni yaparak başarılı olmuştur koç olarak.


Ligde normal sezon açısından daha başarılı ama play-off açısından da başarısızız. Yabancı oyuncu tercihleri de bence Gordon dışında istediğimiz verimi alamadık.

Hangi gecmis basarisi ile yapacakmis Erman Kunter bunu?? Euroleague'de her yil edindigi tecrubelerle mi yoksa ortalama takimlarla ortalama oyuncularla "o takimin standardina" gore basarili olmustur.. Acikca soruyorum Erman Kunter, Oktay Mahmuti'nin ve su anki Galatasaya'in calistigi seviyedeki oyuncularla ne zaman calismistir? Ne zamn bu seviyedeki oyunculari yonetmistir? Ne zaman hedefleri olan bir takimin basina gecmistir 18 yillik kariyeri boyunca? Ortalama takimlarin goreceli basarili hocasi olarak kariyerini surdurmektedir.. 18 yillik kariyerini...

Neden sik bir davranis degilmis? Isine gelmedigi icin mi? Sunu bir kere herkes kabul etsin ki Furkan Aldemis, Ilkan Karaman, Jaka Lakovic, Jamon Gordon Oktay Hoca oldugu icin ve/veya ilk senesinde dogru taslari koydugu icin gelmistir Galatasaray'a.. O seviyede bir koc getirmesen bu gencleri ne cezbedebilirdin ne de o yabancilar sana gelirdi cunku kabul edelim Galatasaray basketbol takiminin reputasyonu ne Anadolu Efes kadardir ne de Fenerbahce Ulker kadar.. Bunlar Galatasaray koklu bir kulup oldugu icin kosa kosa gelmediler buraya... Cem Hoca'nin kalbimizdeki yeri ayri ama onun uzerinden Oktay Hoca'ya giydirmek cok ayip.. Kimse Cem Hoca ile bu seviyeleri gorecegimizi de iddia edemez.. Edebilir misin?

Oktay Mahmuti ilk yilinda son bilmem kac yilinda final gormeyen takimi finale tasimis, Euroleague'e onelemeden katilip, Euroleague'e kalmis, Ilk gruplari gecmis, Top8'i ucundan kacirmis, C.baskanligi kupasini almis, Ligi lider bitirmis.. Ama sampiyon Besiktas'a elendigi icin basarisiz haa!! Erman Kunter'in takimi Cholet de yari finalde elendi hatirlatirim, basarisiz bir kocu neden getirelim senin mantiginla sorarim sana??

Bu arada Andric, Shipp, Furkan Aldemir'i kim getirdi takima merak etmekteyim? Goksenin'i kim takima monte etti, Ilkan Karaman'i (KSK'de bu yil sov yapti) kim kazandirdi? Bana gore Lakovic de kismen basarilidir ikinci donem ortasi olmasi itibari ile Dedovic (ki ortalama da 10 sayinin uzerinde oynadi) de kismen basarilidir.. Evet Songaila ve Savovic'den istenen verim alinamamistir.. Ancak sorarim size yillik 3 milyon Euro kontrati olan Riera nokta atis mi olmustur?? Her hoca iyi transfer de yapar kotu transfer de.. Bu oyuncularin hepsi kotuydu de Euroleague'de nasil o kadar yuseldik, BBL'yi nasil lider bitirdik basketbol dehasi arkadasim?? Senin soyledigine gore Koc boyle kotu verimli oyuncularla bunlari yaptigina gore deha falan heralde..
 
obradovic pana dan ayrılmış.efes biz ve fb ülker istiyor.fb yöneticisi yunanistan'da obradovic ile anlaşmaya çalışıyor.fb anlaşırsa efes mahmuti'ye yönelecek.ismi geçen diğer isimlerde erman kunter ve ergin ataman.gerçekleşen her transfer diğer takımlarıda mecburi seçenekler ile başbaşa bırakacak.ayrıca erman kunter de öyle ufak rakamlar istemiyormuş.mahmuti nin istediği kadar olmasada ona yakın bir rakam.
 
2-3 hafta önce ömür boyu sözleşme yapılsın denilen Oktay Hoca'ya söylenmeyen kalmamış..Yazık, gerçekten çok yazık..

Erman Kunter gelmesse Refik Arkan efendinin suratını görmek isterim.İşi bu noktaya getiren yönetici REFİK ARKAN'dır.Yanlız kendisini 1 defa bile basketbol macında görmedik.Aslında kendisinin şubeye büyük bir sevgisi varmısta bir farkına varamamısız.
 

Üst