ÖSS

Eren Aydın' Alıntı:
Alperen elinde altın şans var harcama valla :) bakarsın 380den fazla puan yaparsın :p :p

Şu an 120 net civarı yapabiliyorum,115 civarı.
Önümde bir sene var,ve de şu bayram programından sonra en az 5 net daha yukarı çıkacağıma inanıyorum. :p

ya fizikle kimyayla uğraşılmaz o yüzden tm yi seçtim :D:D

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Yazık sizlere ya :).Kimya falan filan :).Valla Eşit Ağırlık seçtim,hiçbir lanet sayısal ders görmüyorum,hedefimde Hukuk yada Siyasal okumak :)
Mehmet sen bunu dersen 1-0 yenik başlarsın olaya.Alperen'de ea ama fen yapmanın ne kadar artı getirdiğinin farkında.Çok az bir çalışma ile bile fen kısmının en kolay sorularını yapıp havadan 5-6 puan almak varken 'ben ea seçtim fen'e kim dönüp bakar' demek akıl karı değil.Hele o 5 puan seni dicle hukuktan marmara hukuka götürecekse daha bir önemli :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Eren'e bak, rehberlik servisi danışmanı gibi maaşallah... =)
Eyvallah Tugay tecrübeli sayılırım Öss'de :) Geçen sene yani 2007 Öss'de 2 puanla marmara hukuku kaçırdım istanbul dışına gitmek istemedim bir yıl daha hazırlandım haliyle baya bi bilgi birikti :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1ys27mve]Eren'e bak, rehberlik servisi danışmanı gibi maaşallah... =)
Eyvallah Tugay tecrübeli sayılırım Öss'de :) Geçen sene yani 2007 Öss'de 2 puanla marmara hukuku kaçırdım istanbul dışına gitmek istemedim bir yıl daha hazırlandım haliyle baya bi bilgi birikti :)[/quote:1ys27mve]

Burak Barut da fena sayılmaz bu konularda.
Hatta kardeşlerimize bir iyilik yapsın da hangi soruların hangi şık olduğunu söylesin. =) Hahaha.

Kimya yazılım gayet iyi geçmişti sonucu da beklediğim gibi oldu. İstikrarımı sürdürüyorum bu konuda. Bugün de fizik yazılısı vardı. 70 alırım gibi geliyor...

Denemeden geldim... Hemen netlerimi vereyim Eren Abi değerlendir sen de... :p

Bugün Genel Olarak

Türkçe: 30 Türkçe: 0,1,2,3 nadiren 4 yanlış
Mat 1: 24,5 Mat 1: 22-26 net arası
Sos 1: 21,25 :( Sos 1: 21-26 net arası
Fen 1: 10,5 Fen 1: 7-13 net arası

Ed-Sos 2: 17 :( Ed-Sos: 25 civarı
Mat 2: 16 :) Mat 2: 8-12 arası

Edit: Soldakiler bugünün sağdakiler ise genelimin netleri...

Az önceki sınavda edebiyat sosyalden hayal kırıklığı yaşadım tam manasıyla,ilk defa bir sınavda Edebiyat Sosyal netim Sos1 netimden düşük geldi... Garip bir adamım... :)

Değerlendirmek haddime değil ama sen istediğin için yapıyorum Alperen :)
ama önce bu sene mi gireceksin sınava yoksa gelecek senemi? ona göre yorum değişir :)

O zaman maşallah nazar değmesin :) Şuanda bile 250 puanı rahat geçiyorsa gelecek sene ne olur kim bilir:) Mat2'de daha konu göreceksiniz keza Ed-Sos'da aynı.Ayrıca artık Ed-Sos 20 edebiyat 10 coğrafya olduğu için bilenler 6-7 dakikada bitirir. Psikolojinin çıkması hem zaman hemde net bakımından artık puan. Benim 26. soruya kadar doğru gelip sonrasında 3-4 yanlış çıktığı sınavlar çok olmuştu:)
Birinci bölüm ise Sos-1 dışında çok güzel:) Onu 2 yanlışa indirmek önemli olan ama daha bir sene varsa no problem :)
Son olarak Alperen Galatasaray'ı kazanmak istediğin için eksikleri söyledim. Bu netlerle bu sene girsen bile en kötü ihtimal Konya Hukuk'u tutturursun. Galatasaray için son sene baya bir kasman lazım bunla beraber fenden en fazla 5 yanlış diğerlerinden ise yine en fazla 1-2 yanlış olması lazım.
Velevki Galatasaray olmadı Marmara'ya beklerim :)

öss bir forum geleneği oldu zaten,üniversiteyi kazananlar sürekli olarak gelecek nesli güdüler,gelecek nesilde çalışır kazanır, bir sonraki nesli güdüler,
bu sayede tüm forum üniversiteli olur :D

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Berkan Karadurmuş":vof97n9f]Seneye girecek Eren Abi
Bir de bu sene girecek olanların netlerini görelim... [/quote:vof97n9f]

:) En son sınavı vereyim abi.
Türkçe:27-3
Sosyal:22-4
Mat 1:30-0 8) :p
Fen 1:25-5

Mat 2:22-4(Onur Abi, 2 integral, 3 çemberin analitiği ve vektör vardı. Biz bu konuları daha görmedik. O yüzden biraz düşük :p )
Fen 2:18-7(Berbat dediğini duyar gibiyim :p )

Sayısal 2 puanı:264 küsür idi.

Eren Aydın' Alıntı:
O zaman maşallah nazar değmesin :) Şuanda bile 250 puanı rahat geçiyorsa gelecek sene ne olur kim bilir:) Mat2'de daha konu göreceksiniz keza Ed-Sos'da aynı.Ayrıca artık Ed-Sos 20 edebiyat 10 coğrafya olduğu için bilenler 6-7 dakikada bitirir. Psikolojinin çıkması hem zaman hemde net bakımından artık puan. Benim 26. soruya kadar doğru gelip sonrasında 3-4 yanlış çıktığı sınavlar çok olmuştu:)
Birinci bölüm ise Sos-1 dışında çok güzel:) Onu 2 yanlışa indirmek önemli olan ama daha bir sene varsa no problem :)
Son olarak Alperen Galatasaray'ı kazanmak istediğin için eksikleri söyledim. Bu netlerle bu sene girsen bile en kötü ihtimal Konya Hukuk'u tutturursun. Galatasaray için son sene baya bir kasman lazım bunla beraber fenden en fazla 5 yanlış diğerlerinden ise yine en fazla 1-2 yanlış olması lazım.
Velevki Galatasaray olmadı Marmara'ya beklerim :)

Hukukçu musun abi? :)
Ayrıca şu anda şehir seçimi konusunda problem yaşıyorum,Ankara'ya mı gelmek İstanbul'a mı puanım yetişirse bu problem. Yani Ankara olursa ailemi özlemeyeceğim,İstanbul bir nebze de olsa daha iyi diyebiliriz sanırım... Kafam karışık.. :roll: