ÖSS

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Uğurcan Günel":ydn86pgp]İstanbul Üniversitesi, işletmeden olan abilerimiz, kardeşlerimiz var mı? Biz de bir yerlerden tanıdık bulalım :) Emeğinin karşılığını alan herkesi de tebrik ediyorum. Zor bir maraton bitti, şimdi yenisi başlıyor, umarım hepimiz için en iyisi olur :)
Uğurcan, kuzenim son sınıfa geçti , ya da öyle olması lazım :) başın sıkışır, bir şey lazım olursa burdan bana mesaj atarsın, ben de onu yanına yollarım. başarılar..[/quote:ydn86pgp]
Çok teşekkürler Kaan abi, umarım başım sıkışmaz ama koca beş yılda da belli olmaz :) tabi kuzenin ya üç ya da dördüncü sınıf, ben orada olduğum sürece olmayacak ama olsun :) Böyle yerlerde danışabilecek, fikir alacak bir büyüğünün olması çok iyi, tekrar teşekkürler.

Ne demek abicim. sorunun olduğunda ilk gideceğin adam olsun. İstanbul üni'de olay hiç bitmez. tabi en sağlıklısı uzak durman ama bazen de bela insanları buluyor.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mustafa Marangoz":1454082m]Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.

Yıldız-İstatistik geldi banada.
Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.

Doğan ve Uğurcan sizleri de kutlarım. Umarım beklentileriniz karşılar bu kadar emek harcayıp girdiğiniz üniversiteler.[/quote:1454082m]
Çok teşekkürler Onur Abi. Zaten işletme olacaksa eğer okumak istediğim tek fakülteydi, şansa orası oldu. Umarım gelecek yıllarda da pişman olmam.

Kaan Can Garip' Alıntı:
Ne demek abicim. sorunun olduğunda ilk gideceğin adam olsun. İstanbul üni'de olay hiç bitmez. tabi en sağlıklısı uzak durman ama bazen de bela insanları buluyor.
Kaan abi, İstanbul Üni'nde üç farklı fakültede işletme var, benimki işletme fakültesi, Avcılar'da. Senin kuzenin hangisinde ? Avcılar, Beyazıt'ın aksine olaysız geçen, daha çok Boğaziçi havasında, okula özel arabasıyla gelen öğrencilerle doluymuş. Hatta internetteki bazı yorumlara göre kızların yüzde altmışı özel arabasıyla geliyormuş okula :)

Haklısın Uğurcan Beyazıt'ta olmadıktan sonra sorun yok,unutmuşum. bu arada Türkiye'nin en köklü üniversitesinde okuyacaksın, ben de hep uktedir orada okuyamamak... umarım bununla yetinmez, kendini geliştirmeye devam edersin. yanına yollayacam kuzeni aklımda.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mustafa Marangoz":2kt2845r]Basketbol maçları bir nefer daha kazandı.

Yıldız-İstatistik geldi banada.
Mustafa bindiğim asansörde iki bayan konuşuyordu. Bindiğim anda, tebrik ederim kardeşin (yanlış anlamadıysam Özge) Yıldız İstatistik´i kazanmış dedi. Seni düşünerek umarım ablasına benzemiyordur dedim içimden.

Doğan ve Uğurcan sizleri de kutlarım. Umarım beklentileriniz karşılar bu kadar emek harcayıp girdiğiniz üniversiteler.[/quote:2kt2845r]
eyvallah abi saol.Bu aşamaa seninde manevi desteğin çokca oldu bana

Uğurcan Günel' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":fyo23rw0]Ne demek abicim. sorunun olduğunda ilk gideceğin adam olsun. İstanbul üni'de olay hiç bitmez. tabi en sağlıklısı uzak durman ama bazen de bela insanları buluyor.
Kaan abi, İstanbul Üni'nde üç farklı fakültede işletme var, benimki işletme fakültesi, Avcılar'da. Senin kuzenin hangisinde ? Avcılar, Beyazıt'ın aksine olaysız geçen, daha çok Boğaziçi havasında, okula özel arabasıyla gelen öğrencilerle doluymuş. Hatta internetteki bazı yorumlara göre kızların yüzde altmışı özel arabasıyla geliyormuş okula :)[/quote:fyo23rw0]
Uğurcan gerçekten okuyacağın yerin kıymetini bil..Hele ilk gün inşallah gözlerin kamaşmaz 8) 8) Ayrıca eğer Beyazıta yolun düşerse Biyoloji binasına falan beni bulmaya çalışırsın yardımımız dokunabilir belki 8) 8)

Emrah Acar ve Emre Doğan çok teşekkürler... Gözlerim kızlardan dolayı mı kamaşabilir, çünkü fakültenin hâli içler acısı, görünce tercih etmekten vazgeçmiştim ama sonra içindeki nimetleri düşününce yeniden yazmaya karar verdim :p

Uğurcan Günel' Alıntı:
Korkutma beni :)
Koca üniversitede fazlalık mı yaptım yoksa farklı bir durum mu :)
Bu arada üniversite ve bölüm konusunda bilgisi olanlar, öneride bulunabilecekler var mı?

anlarsın yakın zamanda hehe...
iyice kork :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
İstanbul Üni'nin hocaları çok kıl diyorlar. Okumadım bilmiyorum sadece duydum :p

sırf hocalar olsa neyse :)

Bizim okulda yani Marmara'da en büyük dert Öğrenci İşleri. Gelen arkadaşlara (ziyaretçiler arasında da olabilir) sinirlerine hakim olmalarını öneririm :)

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Elektronik Bölümü.. :)

Tatilde olduğumu bilmeyip kuzenime özel mesaj atanlara selamlar olsun. :ehue

Var mı Tekirdağ yolcusu ? :p