ÖSS

Aslında en babası benim üniversite de çaktırmıyorum.. :) Adı üstünde değil mi ? :p

Murat Abi sen seversin bizim şehri.Onur Abi de sever herhalde. : )

Balık sizden.. :ehue

Peki ömrün boyunca mesleğini yapabilecek misin? Eğer istemiyorsan bir daha denemende yarar olur. Çünkü bir ömür istemediğin işi yapman seni mutlu etmez. Seneye tekrar girmeyi düşünüyor musun?

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Peki ömrün boyunca mesleğini yapabilecek misin? Eğer istemiyorsan bir daha denemende yarar olur. Çünkü bir ömür istemediğin işi yapman seni mutlu etmez. Seneye tekrar girmeyi düşünüyor musun?

Onur Abinin dediği gibi üniversitede genelde insanlar mezun oldukları işleri yapmıyorlar : )

Elbette Kimya'da bize ekmek kapısı bulunur sevmesem elbette yazmazdım sadece İnşaat Mühendisliğini hep istemişimdir o yüzden hafif burukluk var evet sınava girecem ama sırf gıcıklık olsun insan sayısı fazla görülsün diye : )

Kimya sevdiğim bir dersti bakalım üniversitede hayırlısı olur inşallah...

Onur Yavuz' Alıntı:
Uğurcan, belli başlı üniversiteler hariç devam zorunluluğu yoktur ancak derslere devam eden geçer, devam etmeyen kalır.

Emre kaç ders vardı ve kaç tanesinden geçebildin : )
:p Onur Abi 2. dönem 5dersin sadece 1inden kaldım 8) Uğurcan senin bölüm işletme olduğu için tabiki dersler benimkinden farklı olacaktır.Ben biyoloji bölümündeyim.İlk sene olduğu için fazla dersimiz yoktu zaten..

Ben seni 3. senende görücem Emre. Biyolojide okuyan arkadaşlarımız oldu zamannda. Hala beyaz duvarlarıyla mı meşhur sizin bölüm.

Valla Murat abi hiç beyaz duvar falan dikkat etmedim :p zaten 2.kattan yukarıya sadece sınavlar için çıktım daha:) ama duyduğuma göre 3. sınıfta timsah varmış kesilecek:)))

Ben olayı anlamamıştım. Gerçi artık İzmirde rakı da iddialı :)
Tekirdağ şurası ya. Gerçi kar yağdı mı kapanan yolların orada ki kampüsteysen başka.