Burak yatırdın mı harcını
Eren Aydın' Alıntı:Marmaranın haydarpaşa kampüsüne yolu düşen olursa bekleriz.Tıp ezcacılık diş hekimliği hukuk hepsi orada.Gelin buyrun kantindeki iğrenç çaydan ikram ederim size))
Kerem SEÇER' Alıntı:Bana göre Marmara'da tek kampüs vardır o da Göztepe. Tek kantin vardır o da Altıgen
Bunu bilerek yapıyorlar ki, sınava giren kişi tümceyi anlamaya çalışırken o soruyu hazırlayana içinden bin türlü iyilik (!) geçirirken soruyu yapamazken sinirlensin ve bu sinir diğer soruya da etki etsin.?ÖSS çok önemli bir sınav. Ve senede bir kere yapılıyor. Kelime oyunlarının yapılmaması lazım. Soruların anlamlarının değiştirilmemesi lazım.?
Semih Ural' Alıntı:Benim anlamadıgım bu soruları bilmem kaç tane alanında uzman olan kişiler ya da profesörler hazırlıyor. Bu sınav senede bir defa yapılıyor ve 2 milyon kişiye yakın katılım oluyor. Yani 1 soru çok fazla kişiyi etkiliyor. Hazırlanan soru sayısı 180-200 civarında ve bunu bile doğru hazırlamayı beceremiyorlar. Üstüne üstlük de bu sorular kimbilir kaç defa kontrolden geçiriliyor sınavdan önce?
Allah kolaylık versin Ama sıcakların geçmesini bekleme, bunlar klasik öğrenci bahaneleri. Ondan sonra soğuklar başlar bahane olur; sonrasında okul sınavları, zaman bulamazsın; daha sonra "ya bir tatil olsun ben o zaman çalışmaya başlarım, arayı kapatırım." dersin; kendiliğinden aksilikler çıkmayacak mı, illa ki olacak; belirli dönemlerde zaten sürü halinde depresyona gireceksiniz daha birçok şey sıralayabilirim ama hiç gereği yok. Şu öss illetinde en iyi öğrendiğim şey, sakın çalışmalarını erteleme. O geçsin, bu gelsin, şu da olsun dediğin anda bir bakıyorsun öss gelmiş. Ben bunları çok fazla yaptım sen yapma kardeşimEmre Özdoğan' Alıntı:Bu sene ben de gireceğim ama henüz düzenli olarak başlayamadım çalışmaya malesef umarım kısa zaman sonra sıcaklar geçince başlayacağım...
Eşit ağırlık Eren. Biyolojimin çok iyi olmasına rağmen fizik-kimya ikilisinden pek çakmadığım için seçtim bu bölümü, kafamda herhangi bir ea mesleği olduğu için değil.Eren Aydın' Alıntı:Bu arada hangi bölümsün emre kardes sayısal ea?
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Her aile zaten hukuk oku der.Bana siyasal oku diyorlar ama ben iyi puan yaparsam şayet işletme-iktisat okumayı düşünüyorum.
Onur Yavuz' Alıntı:Alperen, hukuk mezunu bir kişi iş hayatında siyasal mezunu olan bir kişinin girdiği yerlere girebilir özellikle de kamu kuruluşlarında ama siyasal mezunu bir kişi hukuk mezunu bir kişinin girdiği her yere giremez.
En önemli soru; neden Siyasal Bilgiler´de okumak istiyorsun?