Öyle bir geçer zaman ki..

Allah'tan Osman'ın sahnelerini ayrı çekiyolarmış. Yoksa çocuk küçücük yaşta bunalıma girerdi cidden. Ki son bölümlerde git gide iyice geri planda kaldı zaten doğal olarak bu kadar dramdan dolayı...

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Allah'tan Osman'ın sahnelerini ayrı çekiyolarmış. Yoksa çocuk küçücük yaşta bunalıma girerdi cidden. Ki son bölümlerde git gide iyice geri planda kaldı zaten doğal olarak bu kadar dramdan dolayı...
Bu konuyu merak ediyordum ben de. Bir de geçmişte çocuk yaşta oyunculuk yapanların sonları malum genelde. İnsan ister istemez düşünüyor izlerken biz tv karşısında bu kadar etkileniyoruz bunun hali nolur diye.

Bugün Kanal D haberde Türkiye'nin %65i bunu izledi falan diyordu. Ben de kimi görsem muhabbetler aynı gibi. Çok sağlam bir yer etti dizi kendine. Ben kolay kolay izlemem böyle dizileri ama ben bile sıkı takipçisi oldum diyebilirim.
Bakalım bir sonra ki haftayı da merakla bekliyorum.. :) :p

Bende öyle düşünüyorum çünkü Mete hapse girse bile uzun süre kalmaz çıktığında yine Ailesiyle olur ama Osman giderse temelli kalacak ve daha ufacık.

O hiç belli olmaz, çocuk ev kundakladı yahu :) Elbette cezada indirim falan olur da yine bi 8-10 sene yerdir.. Ama Adam'dır Mete, "Sakın diz çökme anne, sakın!" sahnesi beni benden almıştı :)

Son bölümde öğretmeni Mete'nin yüzündeki yaraları silerken öldüreceksin kendini,öldüreceksin benide dedi orası garip geldi bana,acaba öğretmeni seviyormudur Mete'yi.

Sanmıyorum, tamam belki sevdiği bi öğrencisi ama iş oralara varmazdır. Şefkatle acıma arası bişeydir diye tahmin ediyorum. Yalnız bu dizi hakkında bildiğim tek şey, kesinlikle psikolojimi bozduğu.. "Bu bir dizi, bu bir dizi" demekten bi hal oluyorum her bölümde :)

Bi kaç sene önce bi yazı okumuştum gazetenin birinde TV köşesinde..
"Dizide kötü karakteri oynayan oyuncu kendinden ne kadar nefret ettirip sövdürüyorsa o kadar başarılı oynamıştır rolünü" diyordu eleştirmen.. Ne kadar haklı, Erkan Petekkaya yakında evinden adım atamayacak resmen..
Zamanında Süleyman Çakır'ı öldürdü diye Cerrahpaşalı Halit'in Taksim`de KV hayranları tarafından darp edildiği haberlerini gördük, aman Ali Kaptan dikkat :)))

Aslında diziyi izlerken bazen diyorum şimdi insafa geldi Ali Kaptan,Ailesine sahip çıkacak,Mete'ye baba gibi davranacak yok arkadaş adam kötülük makinası :) Örneğin son bölümün son sahnesinde çıkıp geldiğinde durun dediğinde ben insafa geldi şikayetten vazgeçti diye düşündüm ama adamın gelişi yeni bir kötülük içinmiş.

Bu arada Osman karakterini oynayan çocuk ayda 10 bin tl kazanıyormuş,bu yaşta köşeyi dönüyor çocuk,Allah daha çok versin :)

Sonu Furkan Kızılay`a (Nam-ı diğer Havuç) benzemesin de :) Maşallahı var, kendimi kaptırdığım tek dizi; Spartacus`tan sonra..

Bu arada 10 bin TL çok para be aga :) Bu çocuk köşeyi dönmekle kalmadı geleceğini de garantiledi resmen. Allah daha çok versin, gözü olanın gözü çıksın :))))

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Sonu Furkan Kızılay`a (Nam-ı diğer Havuç) benzemesin de :) Maşallahı var, kendimi kaptırdığım tek dizi; Spartacus`tan sonra..

Bu arada 10 bin TL çok para be aga :) Bu çocuk köşeyi dönmekle kalmadı geleceğini de garantiledi resmen. Allah daha çok versin, gözü olanın gözü çıksın :))))
Çok para tabi,o yaşta ayda 10 bin tl alıyor,millet yıllarca üniversite okuyor iş buluyor o paranın 10'da 1'ini alamıyor,şanslı çocuk,Ailesi onun adına değerlendirir parayı ileride eğitimi için kullanır,ne güzel birşey.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Son bölümde öğretmeni Mete'nin yüzündeki yaraları silerken öldüreceksin kendini,öldüreceksin benide dedi orası garip geldi bana,acaba öğretmeni seviyormudur Mete'yi.

olacağı o zaten sonunda.. bence inci öğretmen, kendisini çok beğenenen bir izleyici ile yemeğe çıksın.. maksat muhabbet..

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2n7iogya]Son bölümde öğretmeni Mete'nin yüzündeki yaraları silerken öldüreceksin kendini,öldüreceksin benide dedi orası garip geldi bana,acaba öğretmeni seviyormudur Mete'yi.

olacağı o zaten sonunda.. bence inci öğretmen, kendisini çok beğenenen bir izleyici ile yemeğe çıksın.. maksat muhabbet..[/quote:2n7iogya]
Güzel olur tabi mete mekanı basmassa :ehue

Valla 8.sınıfta edebiyat öğretmenine aşık olmuş biri olarak,İnci öğretmen benim öğretmenim olsa bende aşık olurdum.

Öğretmene gül vermiştim herkes biliyordu sınıfta aşık olduğumu,ooo falan yaptılar,alkış tuttular öğretmende kızmıştı sınıftakilere,ne var bir öğrenci öğretmenine gül veremezmi diye,sonra zaten mezun oldum öğretmenide bir daha görmedim,şimdi düşününce garip geliyor tabi ama o zamanlar oluyor böyle şeyler :)