Her bölümü film tadında ama yinede dramın dozunu biraz azaltmalılar.
Bu konuyu merak ediyordum ben de. Bir de geçmişte çocuk yaşta oyunculuk yapanların sonları malum genelde. İnsan ister istemez düşünüyor izlerken biz tv karşısında bu kadar etkileniyoruz bunun hali nolur diye.Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Allah'tan Osman'ın sahnelerini ayrı çekiyolarmış. Yoksa çocuk küçücük yaşta bunalıma girerdi cidden. Ki son bölümlerde git gide iyice geri planda kaldı zaten doğal olarak bu kadar dramdan dolayı...
Fatih Sinan Durak' Alıntı:Ben bu müziğe çok feci kafayı taktım ya bilen yok mudur?
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Cemile umarım vermez Osman'ı Ali'ye
Çok para tabi,o yaşta ayda 10 bin tl alıyor,millet yıllarca üniversite okuyor iş buluyor o paranın 10'da 1'ini alamıyor,şanslı çocuk,Ailesi onun adına değerlendirir parayı ileride eğitimi için kullanır,ne güzel birşey.Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Sonu Furkan Kızılay`a (Nam-ı diğer Havuç) benzemesin de Maşallahı var, kendimi kaptırdığım tek dizi; Spartacus`tan sonra..
Bu arada 10 bin TL çok para be aga Bu çocuk köşeyi dönmekle kalmadı geleceğini de garantiledi resmen. Allah daha çok versin, gözü olanın gözü çıksın )))
Yiğit Can Yalçın' Alıntı:[quote="Fatih Sinan Durak"2ik8j0t]
Ben bu müziğe çok feci kafayı taktım ya bilen yok mudur?
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Son bölümde öğretmeni Mete'nin yüzündeki yaraları silerken öldüreceksin kendini,öldüreceksin benide dedi orası garip geldi bana,acaba öğretmeni seviyormudur Mete'yi.
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":2n7iogya]Son bölümde öğretmeni Mete'nin yüzündeki yaraları silerken öldüreceksin kendini,öldüreceksin benide dedi orası garip geldi bana,acaba öğretmeni seviyormudur Mete'yi.