5 numara D'or Fischer, 4 numara Kaimakoglou, 3 numara Alan Anderson yahut Tracy Mcgrady cuk oturur. Bir de delici ve patlayıcı bir guard bulabilirsek eğer, ki ben Darius Washington'a rahatlıkla fit olurum. Bu takım sezonu üç kupa ile tamamlar, biz de huzura ereriz sonunda.
besiktasa odenecek miktardan da kurdulmus oluruz bu hamleler gerceklesirse
5 numara D'or Fischer, 4 numara Kaimakoglou, 3 numara Alan Anderson yahut Tracy Mcgrady cuk oturur. Bir de delici ve patlayıcı bir guard bulabilirsek eğer, ki ben Darius Washington'a rahatlıkla fit olurum. Bu takım sezonu üç kupa ile tamamlar, biz de huzura ereriz sonunda.
Abi biz Kaymakoğlu'na zor diyoruz da D'or Fischer çok daha zor bence
5 nuamaya the Birdman agalar Çin de oynadı zamanında keşke Avrupaya gelse
Geçen sezon da gündemimize gelmiş aslında D'or Fischer. Keşke alabilsek, ortalığı dağıtır bu adam.
oktay hocaya yapılandan sonra yazmıycam dedim kendi kendime ve uzun zamandırda başardım bunu ama artık dayanamıyor insan.
ya adamın altını oymayı başardınız, adam gitti başka takıma yeter artık, bıkmadınız hala 2 mesajınızın birinde oktay hocaya laf sokuyorsunuz!
o da yetmezmiş gibi şimdide fatih terime sallayıp,sonrada futbol için bilgi gerekir diyorsunuz.
galatasaray tarihinin nerdeyse en cok sevilen 2 teknik adamına sallamakla bu forumda popülar olmaksa amacınız, buyurun devam edin...!
herşeyi geçtimde mustafa denizli için lucescu için fatih terimden kat ve kat daha fazla hizmet etmişlerdir diyen bir insana ne denilebilirki??
tutup fatih terimin 15 sene futbolcu, 7 senede t.direktör olmak üzere toplam 22 sene bu kulube hizmet ettigini, bu süre zarfında neler yapdıgını,kaç tane kupa kaldırdıgını falanmı anlatcaksın.......
yok ben vazgecdim, buyrun siz devam edin...
altına imzamı atarım bazı kesimlerdeki oktay mahmuti-fatih terim çekememezliği çok büyük seviyelere ulaştı...kimse 2 yıl teknik direktörlük yapmış lucescu yada 1 yıl futbolcu 4 yıl t.direktörlük yapmış mustafa denizli(ki bjk li olduğunu açıkça söylüyor...fb -bjk dede çalıştı)...fatih terimden üstün değildir terim 11 yıl futbolcu(kaptan)-6 yıl t.direktörlük yapmış ve 6 yılda 5 türkiye ligi-2 türkiye kupası-2 cumhurbaskanlığı kupası-4 TSYD-1 UEFA kupası kazanmış Terimden kat kat üstün değildir hiçbir zamanherşeyi geçtimde mustafa denizli için lucescu için fatih terimden kat ve kat daha fazla hizmet etmişlerdir diyen bir insana ne denilebilirki??
tutup fatih terimin 15 sene futbolcu, 7 senede t.direktör olmak üzere toplam 22 sene bu kulube hizmet ettigini, bu süre zarfında neler yapdıgını,kaç tane kupa kaldırdıgını falanmı anlatcaksın.......
yok ben vazgecdim, buyrun siz devam edin...
tabi tarih onları yazıyor ama türk futbol tarihinde ilk defa(ve hala tek) bir takımımızın avrupa kupası aldıgını,
gene türk futbol tarihinde ilk defa bir takımın 4 kere üst üste şampiyon oldugunu yazmıyor tarih...
Neyse bu tartışma uzar gider, daha sonra modlar konudan sapmayın diye ikaz mesajı giriyorlar. Benim derdim kişileri Galatasaray'dan önde tutan zihniyetle, ifrit oluyorum böylelerine ne yapayım elimde değil işte.