Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eyupyildizz

Yatmadan bir de duyum paylaşayım GS D'or Fischer'e transfer teklifinde bulunmuş diyorlar inşallah doğrudur.

DEMİŞ ARKADAŞLAR HAYIRLISI BAKALIM :)

5 numara D'or Fischer, 4 numara Kaimakoglou, 3 numara Alan Anderson yahut Tracy Mcgrady cuk oturur. Bir de delici ve patlayıcı bir guard bulabilirsek eğer, ki ben Darius Washington'a rahatlıkla fit olurum. Bu takım sezonu üç kupa ile tamamlar, biz de huzura ereriz sonunda.

5 numara D'or Fischer, 4 numara Kaimakoglou, 3 numara Alan Anderson yahut Tracy Mcgrady cuk oturur. Bir de delici ve patlayıcı bir guard bulabilirsek eğer, ki ben Darius Washington'a rahatlıkla fit olurum. Bu takım sezonu üç kupa ile tamamlar, biz de huzura ereriz sonunda.

besiktasa odenecek miktardan da kurdulmus oluruz bu hamleler gerceklesirse

Abi biz Kaymakoğlu'na zor diyoruz da D'or Fischer çok daha zor bence :)

Engin Atsür ve Ender varken Darius Washington'a ben de yok demem eğer daha iyisini bulamıyorsak. Daha iyisini alacaksak tabi alalım.
D'or Fischer harika olur bu arada

oktay hocaya yapılandan sonra yazmıycam dedim kendi kendime ve uzun zamandırda başardım bunu ama artık dayanamıyor insan.
ya adamın altını oymayı başardınız, adam gitti başka takıma yeter artık, bıkmadınız hala 2 mesajınızın birinde oktay hocaya laf sokuyorsunuz!
o da yetmezmiş gibi şimdide fatih terime sallayıp,sonrada futbol için bilgi gerekir diyorsunuz.
galatasaray tarihinin nerdeyse en cok sevilen 2 teknik adamına sallamakla bu forumda popülar olmaksa amacınız, buyurun devam edin...!

oktay hocaya yapılandan sonra yazmıycam dedim kendi kendime ve uzun zamandırda başardım bunu ama artık dayanamıyor insan.
ya adamın altını oymayı başardınız, adam gitti başka takıma yeter artık, bıkmadınız hala 2 mesajınızın birinde oktay hocaya laf sokuyorsunuz!
o da yetmezmiş gibi şimdide fatih terime sallayıp,sonrada futbol için bilgi gerekir diyorsunuz.
galatasaray tarihinin nerdeyse en cok sevilen 2 teknik adamına sallamakla bu forumda popülar olmaksa amacınız, buyurun devam edin...!

Ben yalnızca fikirlerimi yazyorum. Forumda popüler olmak gibi bir amacım falan da hiç olmadı, olmayacak da.

Ben de sizin gibiler sayesinde yazmıyordum forumda aslında, her iki yazıdan biri Oktay Hoca şöyle adam, böyle adam. Baktım ki Galatasaray ismi epey geri planda kalmış, hep Oktay Mahmuti konuşuluyor ben de buna tepki olarak yazmaya başladım. Kişileri Galatasaray'dan önde tutmaktan ne zaman vazgeçeceğiz bilemiyorum. Ayrıca kendimi bildim bileli yalnızca Galatasaray Basketbol Takımı'nı izleyip takip ederim. Basketbol Takımı benim için futbol takımından daha önce gelir.

Hem Baba Gündüz, Brian Birch, Derwall, Mustafa Denizli, Lucescu, Yalçın Granit, Nur Germen, Aydan Siyavuş gibi isimlere de haksızlık etmeyelim, bu saydıklarım kulübe Fatih Terim ve Oktay Mahmuti'den kat be kat fazla hizmet etmişlerdir.

Son olarak; kişiler gelip geçici baki olan her zaman Galatasaray.

herşeyi geçtimde mustafa denizli için lucescu için fatih terimden kat ve kat daha fazla hizmet etmişlerdir diyen bir insana ne denilebilirki??
tutup fatih terimin 15 sene futbolcu, 7 senede t.direktör olmak üzere toplam 22 sene bu kulube hizmet ettigini, bu süre zarfında neler yapdıgını,kaç tane kupa kaldırdıgını falanmı anlatcaksın.......
yok ben vazgecdim, buyrun siz devam edin...

herşeyi geçtimde mustafa denizli için lucescu için fatih terimden kat ve kat daha fazla hizmet etmişlerdir diyen bir insana ne denilebilirki??
tutup fatih terimin 15 sene futbolcu, 7 senede t.direktör olmak üzere toplam 22 sene bu kulube hizmet ettigini, bu süre zarfında neler yapdıgını,kaç tane kupa kaldırdıgını falanmı anlatcaksın.......

Mustafa Denizli bize tarihte bir ilki yani Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynama başarısı yaşattı. Lucescu ise elindeki çok düşük bütçeli, kısıtlı ve dar rotasyonlu kadrosuna rağmen takımı şampiyon yaptı ikinci sezonunda, ayrıca ilk sezonunda da şu ana kadar bu kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynattı.

Bunları tarih yazıyor, ben uydurmuyorum dikkatinizi çekerim.

tabi tarih onları yazıyor ama türk futbol tarihinde ilk defa(ve hala tek) bir takımımızın avrupa kupası aldıgını,
gene türk futbol tarihinde ilk defa bir takımın 4 kere üst üste şampiyon oldugunu yazmıyor tarih...

altına imzamı atarım bazı kesimlerdeki oktay mahmuti-fatih terim çekememezliği çok büyük seviyelere ulaştı...kimse 2 yıl teknik direktörlük yapmış lucescu yada 1 yıl futbolcu 4 yıl t.direktörlük yapmış mustafa denizli(ki bjk li olduğunu açıkça söylüyor...fb -bjk dede çalıştı)...fatih terimden üstün değildir terim 11 yıl futbolcu(kaptan)-6 yıl t.direktörlük yapmış ve 6 yılda 5 türkiye ligi-2 türkiye kupası-2 cumhurbaskanlığı kupası-4 TSYD-1 UEFA kupası kazanmış Terimden kat kat üstün değildir hiçbir zaman

tabi tarih onları yazıyor ama türk futbol tarihinde ilk defa(ve hala tek) bir takımımızın avrupa kupası aldıgını,
gene türk futbol tarihinde ilk defa bir takımın 4 kere üst üste şampiyon oldugunu yazmıyor tarih...

Neyse bu tartışma uzar gider, daha sonra modlar konudan sapmayın diye ikaz mesajı giriyorlar. Benim derdim kişileri Galatasaray'dan önde tutan zihniyetle, ifrit oluyorum böylelerine ne yapayım elimde değil işte.

Neyse bu tartışma uzar gider, daha sonra modlar konudan sapmayın diye ikaz mesajı giriyorlar. Benim derdim kişileri Galatasaray'dan önde tutan zihniyetle, ifrit oluyorum böylelerine ne yapayım elimde değil işte.

Zaten mesele kişiler değil kişilerin Galatasaraya kattıkları. Burda herkes Oktay Mahmuti yi başarılı olduğu Galatasaraya iyi hizmet ettiği için kendince savundu ve savunmaya devam ediyor. Bende Oktay Hocanın oynattığı oyun ve tercih ettiği oyuncularla bi seviyeden öteye çıkamayacağımızı düşünüyodum. Ergin Atamanın gelmesinede sevindim. Ama Oktay Hocayıda yerin dibinede sokmamak lazım.

Fatih Terimi buraya karıştırmaya gerek bile yok. Türk futbolunun en büyük başarılarına baktığımızda hepsinin altında imzası olan adama laf söyemek ayıp

Kim kişileri Galatasaray'ın üzerinde tutuyor? Artık sıktı bu söylemler. Asıl Galatasaray değerlerini ve Galatasaray'ı düşünen sizin eleştirdikleriniz. Büyük harflerle yazıyorum belki anlayabilirsiniz.
ÖNEMLİ OLAN OKTAY; AHMET; MEHMET vs.vs. GÖNDERİLMESİ DEĞİL. BU SÜRECİN GALATASARAY GİBİ CAİMAYA YAKIŞMAYACAK (özür dilerim) İĞRENÇLİKTE SÜRDÜRÜLMESİ. BUNUN SAVUNMASI BUGÜN OKTAY MAHMUTİ ÜZERİNDEN YAPILIYOR. YARIN MAHMUTİSPORLU DEDİĞİNİZ ADAMLAR AYNISINI ERGİN ATAMAN DA YAŞARSA AYNI TEPKİYİ VERECEK.
İnşallah anlamışsınızdır. Artık önümüzde yeni bir dönem var. İnşallah Ergin hoca yükseğe çıkmış olan çıtayı daha ilerilere taşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...