Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksenin'in hantallığını Cska maçında çok iyi gördük,Teodosic en son topu dikiyordu :)

Tamam rakip oyuncuları övebilirsiniz,Bo benim de çok beğendiğim,Avrupa'nın sayılı oyuncularından,fakat rakibi överken bizim oyuncularımızı eleştirmenin bir anlamı yok.
Yok yahu Göksenin'i çok beğenirim ama Bo tarzı ilk adımı cok hızlı oyuncuları tutacak oyuncu değil onu demek istedim.

Göksenin'in hantallığını Cska maçında çok iyi gördük,Teodosic en son topu dikiyordu :)

Tamam rakip oyuncuları övebilirsiniz,Bo benim de çok beğendiğim,Avrupa'nın sayılı oyuncularından,fakat rakibi överken bizim oyuncularımızı eleştirmenin bir anlamı yok.
Göksenini beğeniyorumda Teodosici durdurduğu için hantal değil demek saçma.Teo atletik bir adam değil onu durdurmakla atlet olduğunu ispat edemez

Göksenin'in kendisini savunma çok geliştirdiğini düşünüyorum ama henüz Mccalebb'i kilitleyecek ayak çabukluğuna ve tecrübeye sahip değil. Birkaç sene sonra inşallah :) Mccalebb'den yüklenmemeliyiz Fenerbahçe'ye pota altı :)

Feenrbahçe Andersen'i almazsa 4 numarada her takıma ezilir ama o transfer de olacakmış heralde. Bize en çok sorun yaratan beşleri Bo-Ömer-Emir-Andersen-Batiste olur gibime geliyor. Gordon-Engin(Göksenin)-Hawkins-İlkan-Ndong gibi bir beş düşünsek bile zor. Tabi bu düzende yedeği olmayan ve yaşlı 2 adam (Andersen - Batiste) var kaç dakika oynayacaklar muamma.

dorsey/Ndong aynı anda olmaz macvan gelicek... muhtemelen dorsey işi yaş ve domercant'ı Bo nun üzerinde bırakmak intihar olur o görevi jamont gordon-göksenin-hawkins arasında değişilmeli ama tam jamontluk iş bence emir-hawkins(olursa)...ama ben domercantın böyle bir savunmada kullanılmasına imkan bile vermiyorum...

Dorsey ile NDong derken ikisinden biri dedim zaten.

Bo bence Henry'i savunamaz. Size olarak rahat 2 kafa yukarıda Henry.

Olası Hawkins transferiyle Gordon - Hawkins - Henry üçlüsünü nasıl tutacaklarını onlar düşünsün bence şu an. Hawkins yerine Engin de idare eder. Fakat şöyle bir durum var ki biz 1-2-3 numaraları yabancılardan da oluştursak Furkan - Ersin ikilisiyle sıkıntı yaşamayız. Ancak onlar pota altını Oğuz - Kaya'ya emanet edemezler.

Ben Jaka haberini görmedim kaldırdılar mı acaba ? Hep kalmasını istedim ama olmayacağını da biliyordum yolun açık olsun Jaka eğer gidecekse keşke Pana'ya geri dönse.

Bo büyük oyuncu, tartışmak bile yersiz bu durumu ama bu transferin ardından düşen suratları, kepenkleri indirelim mantığını da anlamıyorum. Eğer bir değil birden fazla büyük oyuncu alarak Türkiye´de ve Avrupa´da başarı mutlak olsaydı kadın basketbolunda yıllardır kupa bırakmazdık. Kabul etmeli ki; transfer kadar o transferin takıma uyum sağlaması da çok önemli.

Evet, geçtiğimiz sezona göre işimiz daha zor. Rakiplerimizin hocaları geçmiş sezona göre çok daha iyi ve kadro kurarken sözleşmelerin sıfırlarına dikkat bile etmiyorlar ama kuracağımız iyi bir kadro ve artırarak devam ettireceğimiz tribün desteği ile hedefe ulaşmak Kaf Dağı´nın arkası kadar uzak değil.

Bu forumda kimse Galatasaray'ın kötülüğünü başarısızlığını isteyecek kadar şerefsiz değildir!!!

Asım, cümlenden çıkan sonuç; forumda şerefsizler var ama Galatasaray´ın kötülüğünü isteyecek "kadar" şerefsiz olan yok. : )

http://www.salsabasket.net/tbl1/gasper-vidmar-besiktasa-dogru.html

Bu haberde şey dikkatimi çekti. Vidmar için başvuruların daha önceden yapılmış olması Türk statüsüne geçmesini sağlayabilir diyor. O zaman biz de Shipp için başvuruları daha önceden yapmıştık. Onlar Vidmar'ı Türk yapabiliyorsa biz de Shipp'i yapamaz mıyız aynı şekilde.
yapsak bile meyvesini biz yiyemeyiz. Devşirme hakkı Ersin Dağlı'dan yana kullanıldı ve hoca bariz bir şekilde Shipp'i düşünmüyor.

Bo büyük oyuncu, tartışmak bile yersiz bu durumu ama bu transferin ardından düşen suratları, kepenkleri indirelim mantığını da anlamıyorum. Eğer bir değil birden fazla büyük oyuncu alarak Türkiye´de ve Avrupa´da başarı mutlak olsaydı kadın basketbolunda yıllardır kupa bırakmazdık. Kabul etmeli ki; transfer kadar o transferin takıma uyum sağlaması da çok önemli.

Evet, geçtiğimiz sezona göre işimiz daha zor. Rakiplerimizin hocaları geçmiş sezona göre çok daha iyi ve kadro kurarken sözleşmelerin sıfırlarına dikkat bile etmiyorlar ama kuracağımız iyi bir kadro ve artırarak devam ettireceğimiz tribün desteği ile hedefe ulaşmak Kaf Dağı´nın arkası kadar uzak değil.

Asım, cümlenden çıkan sonuç; forumda şerefsizler var ama Galatasaray´ın kötülüğünü isteyecek "kadar" şerefsiz olan yok. : )

Yok o anlamda söylemedim. Hani derler ya o "kadar" adi olamazsın! :) O kadar oradakine benzer bir bir kadar. Yanlış çıkarsama olmuş bence :)

veya O kadar şerefsiz miyim ben diyenimiz de vardır ara sıra :) Neyse sabah sabah algılarım kapalı belki de şaka yapıyorsundur .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...