Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB nin yabancilarina bakinca kesinlikle gecen yila göre müthis güclendiler..BO MC CALEBB , ROMAIN SATO , MIKE BATISTE , DAVID ANDERSEN (kesin FB de sadece olimpiyat oyunlarin sonu bekleniyor anlasilmis bile) Boja Bogdanovic (Barcelona bile istemis ve iyi oyuncu + öteki yildizlarin yaninda parlar) Yerlileri Ömer Onan,Ogus Savas,Baris Ermis,Emir Preldzic,Kaya Peker ve IBRAHIM YILDIRIM (Banvitspor dan konusuluyor

yani Tablo söyle olusuyor 1.Bo MC Calebb
2.Romain Sato
3.Mike Batiste
4.Davis Andersen
5.Bojan Bogdanovic
6.Ömer Onan
7.Baris Ermis
8.Emir Preldzic
9.Bora Hun
10.Ogus Savas
11.Kaya Peker
12.Ibrahim Yildirim (Banvitspor dan bir ihtimal)

yani bakildiginda kötü bir yerli rotasyonu da göremiyorum aslinda yani Ömer,Baris,Emir gibi isimlere kötü demek abartidir ve yabanci konusunda Ligin en iyi takimi belki..Pangiani de Spahija ya göre cok daha iyi hoca ...böyle bir Tablo da kesinlikle Bu yil Sampiyonlugun en Büyük Favorilerinden..Efes de su an Arkasindan gelir..Eger Biz bunlari kafa tutmak istiyorsak bi kere Burada yazilan bütün isimler ile Yani Domercant,Hawkins,NDONG gibi isimler ile anlasmamiz gerekiyor cünkü FB de Andersen haric (ama o da yüzde 99) takim kesinlesmis bi kere..ve GIST i silin arkadaslar o Posizyonda artik Andersen i bilin ve Kadrolari öyle karsilastirin...biliyorum ezeli Rakip baya güclendi ama ancak böyle tam görüs sahibi olabiliriz dogru isimleri yazmak ile...umarim yönetim transferleri cabuk gerceklestirir ve kurulacak Takim birbirine iyi alisir ..ama su da bir gercek EUROCUP da muhtemel gelecekler ile en büyük Favoriyiz..ama LIG de belki yari Final de eger FB veya Efes ile eslesirsek Final zor alabilir ama gelecek yil Euroleauge e kesin bakiyorum..cünkü önümüzde ne BJK ne de Banviti görüyorum !!!

Beşiktaş kadrosu ne bizden ne efesten ne de FB iyi değildi.Ancak sampiyon oldular.Yeterli biz de yukarda sayılan yabancı oyuncuları alarım.Takım olarım sampiyonluğun en büyük adayıyız..Tabiki Şunu unutmamak gerek.FB bu sene iyi oyuncuların getirmesinin en büyük nedeni salonu.Yaptıkları salonlardan çok iyi paralar kazanıyorlar ve her sene kazanacaklar.Asıl sorunumuz bu bizim.Efesin yalnız basketbol takımı var.FB Her sene iyi paralar kazanacağı bir salonu var; Ama bizim ne yazıkkı forma sponsorluğu dışında fazla gelir getirecek bir yatırımız yok.Sampiyonlukları sürekli kovalamak için en kısa zaman da salon projemizi hayata geçirmemiz gerekecek.Eğer yukardaki yabancılar alınacaksa bu kadar paraları her yönetim vermez.Yönetimler değiştiğinde de iyi oyuncuların gelmesi için her sene gelir getirecek bir projemizin olması gerekiyor.Bu nedenle herkesin bu proje konusunda yönetime elinden geldiğince (Mail, Fax v.s.) baskı yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Shipp'in yaşı geçtiği Turk statüsünde oynama şansı yok değil mi?

Hukuken kazanılmış hak olarak yorumlamak mümkün mü (hukukçu arkadaşlardan biri yorumlarsa memnun olurum) bilmiyorum. Shipp´in özel bir durumu olabilir gibi geliyor bana. Türkiye´de üçüncü yılını oynamak için imza atmışken kural değişikliğine gidildi ve aynı takımda 3 yıl geçirme şartı konuldu, sonrasında da yaş sınırı getirildi.

Hukuken kazanılmış hak olarak yorumlamak mümkün mü (hukukçu arkadaşlardan biri yorumlarsa memnun olurum) bilmiyorum. Shipp´in özel bir durumu olabilir gibi geliyor bana. Türkiye´de üçüncü yılını oynamak için imza atmışken kural değişikliğine gidildi ve aynı takımda 3 yıl geçirme şartı konuldu, sonrasında da yaş sınırı getirildi.

Hukukcu değilim ama cevap hayır olmalı vatandaşlık elde etmek başka bir şey federasyonun belirlediği koşullara göre yerli statüsnde oynama hakkı elde etmek başka şey ki daha vidar vatandaşlık bile elde etmiş değil .

Mike Batiste ile aynı yaştalar. İkisi de 1977 doğumlu. Boniface Ndong bence 2 yıl daha üst düzey oynar. Yalnız uzun süre alamaz yaşından dolayı. Yani öyle 35 dak. ortalama kimse beklememeli. Ortalama 27-28 dk ancak oynar.
Orta mesafe, şutu blok tehditi, atletik özelliği ve uzun boyu ile pota altını domine edebilecek bir oyuncu. Büyük olasılık geldi diyebiliriz hayırlı olsun
[video=youtube;qUGPIB7SJmQ]http://www.youtube.com/watch?v=qUGPIB7SJmQ[/video]

Bu forumun efsane aşkı Kerem Gönlüm de 77'li. İşin ilginç yanı adı geçen Batiste, N'dong ve Kerem kendilerine çok iyi bakan kesinlikle yaşını nüfus cüzdanına bakmadan anlayamayacağınız isimler. N'dong'un yaşı problem olmaz kesinlikle. Hele Kerem'e tavken N'dong muhteşem olur.

Mike Batiste ile aynı yaştalar. İkisi de 1977 doğumlu. Boniface Ndong bence 2 yıl daha üst düzey oynar. Yalnız uzun süre alamaz yaşından dolayı. Yani öyle 35 dak. ortalama kimse beklememeli. Ortalama 27-28 dk ancak oynar.
Orta mesafe, şutu blok tehditi, atletik özelliği ve uzun boyu ile pota altını domine edebilecek bir oyuncu. Büyük olasılık geldi diyebiliriz hayırlı olsun
[video=youtube;qUGPIB7SJmQ]http://www.youtube.com/watch?v=qUGPIB7SJmQ[/video]

N'Dong'a süre vereceğim diye Furkan'ı köreltmemek lazım kenarda.. N'Dong 20-22 dakika oynasa kafidir.. Bi hayırlısıyla imza atsında derdimiz süreleri düşünmek olsun :)

Gordon-Domercant-Hawkins üçlüsünü oluşturabilirsek muhteşem olur. En az Efes ve FB Ülker kadar iddialı oluruz. Dört numara için Velickovic sevdam hiç bitmeyecek ama Macvan'a da hayır demem elbette :)

Fener Andersen'le de anlaşmış sanırım.Onlarında yabancıları fazlasıyla iyi oldu.Bizde ortada dolaşan isimleri alabilirsek eğer çok güzel bir lig izleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...