Onların koçu da McCalebb ten sonra kendi oyuncusu Andersen'i kadrosuna katmak istiyor. Bunlar normal her koç bildiği tnaıdığı isimleri tercih ediyor.
Semih Erden fizik olarak çok geliştirmiş kendini.Çok iyi oyuncu olmuş.Daha Efes anlaşmadan önce burda önerildiğinde beğenmeyenler vardı. Efes büyük katkı alacak gibi
Kaç gün geçti Macvan niye hala açıklanmıyor resmi sitede?
McCalebb vs. Gordon
Andersen vs. Macvan
Bizimkiler şaşırtacak inşallah..
Ndong için yazdığına tamamen katılıyorum...Macvan için bence Ergin Hocanın sisteminde Partizandaki performansını gösterebilir...Hawkins içinse Hawkins ergin hocanın çok istediği ve geçen yıl ilk senesinde takımının kaptanlığını yapmış sorunsuz bir isim bu gibi nedenler varken alan anderson gibi sorunlu isimleri almak bence garip olur...PF/C tipi oyuncu bence Dudley-Furkan var zaten elimizde.....Dorseyle ilgili de katılıyorum komşunun tavuğu kaz görünür meselesi bence....Rochestie için gelişim pek söylenecek söz değil bence 85 doğumlu...ve Türkiye ligi gibi sadece 5 yabancı oynatabildiğin bir ligde tercih edilmemeli ama Jerry Johnson için desen belki gelişim gösteremezdi ama performansı iyiydi...Macvan hiç beğenmediğim bir oyuncu, şahsen daha iyi ve net bir transfer beklerdim. Hawkins e de sıcak bakmıyorum açıkçası, 31 yaşına gelmiş ve 3 haftalık bir patlama yapmış oyuncuyu çok ciddi kontratlar vererek almak gereksiz risk almak olur. Elbette bazıları diyecek ki o kontrat verilse bile Eurocup takımına gelmezler filan. Ben de diyorum ki bu yaşta bu geçmişe sahip adama o kontratı verecek riski alıyorsan Cartier Martin, Morris Almond, Alan Anderson ı da getirebilirsin.
Transferde önemli olan takıma uygun oyuncu almak. Mesela gelişim sürecinde olan Rochestie yi gönderdik, adam Fransa da esti gürledi, seneye Euroleague de iş yapabilir; getirdiğimiz Lakovic in durumu ortada.
Ndong ile Dorsey kıyasamasına hiç girmiyorum bile. Ne Dorsey miş arkadaş sanki adam yeni bulunan define! Ndong yaşlı Dorsey gelsin nasıl bir mantıktır, hiç yoktan Ndong gibi üst düzey bir oyuncuyu yaşlı bulsan anlarım ama Dorsey dediğin adam da 30 yaşında.
Keşke şu Andersen i de alabilseydik febe yerine. Kendimizi kandırmaya gerek yok, Furkan geçtiğimiz yıl vasat bir performans sergiledi. Bize bir PF ve bir C değil bir C bir de PF/C lazım. Andersen/Ndong olabilir. Yaş olayı filan hikaye, sonuçta Mahmuti nin yapılanmasından pek eser kalmadı, Ergin Hoca nın üstüste iki sezon aynı takımda çalışmışlığı da pek görülmüş değil.
Macvan hiç beğenmediğim bir oyuncu, şahsen daha iyi ve net bir transfer beklerdim. Hawkins e de sıcak bakmıyorum açıkçası, 31 yaşına gelmiş ve 3 haftalık bir patlama yapmış oyuncuyu çok ciddi kontratlar vererek almak gereksiz risk almak olur. Elbette bazıları diyecek ki o kontrat verilse bile Eurocup takımına gelmezler filan. Ben de diyorum ki bu yaşta bu geçmişe sahip adama o kontratı verecek riski alıyorsan Cartier Martin, Morris Almond, Alan Anderson ı da getirebilirsin.
Transferde önemli olan takıma uygun oyuncu almak. Mesela gelişim sürecinde olan Rochestie yi gönderdik, adam Fransa da esti gürledi, seneye Euroleague de iş yapabilir; getirdiğimiz Lakovic in durumu ortada.
Ndong ile Dorsey kıyasamasına hiç girmiyorum bile. Ne Dorsey miş arkadaş sanki adam yeni bulunan define! Ndong yaşlı Dorsey gelsin nasıl bir mantıktır, hiç yoktan Ndong gibi üst düzey bir oyuncuyu yaşlı bulsan anlarım ama Dorsey dediğin adam da 30 yaşında.
Keşke şu Andersen i de alabilseydik febe yerine. Kendimizi kandırmaya gerek yok, Furkan geçtiğimiz yıl vasat bir performans sergiledi. Bize bir PF ve bir C değil bir C bir de PF/C lazım. Andersen/Ndong olabilir. Yaş olayı filan hikaye, sonuçta Mahmuti nin yapılanmasından pek eser kalmadı, Ergin Hoca nın üstüste iki sezon aynı takımda çalışmışlığı da pek görülmüş değil.