Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan kardeş bilgilendirmen için teşekkürler,ben shipp belirsiz hala diye biliyordum demekki ayrılmış..Orhan Hacıyeva hırslıda bir oyuncu ama bence 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için daha kalın yani pachulia tarzı bir pivotun bizi çok fazla rahatlatacağını düşünüyorum...

İzzet yerine Orhan Hacıyeva'yı tercih ederim.İzzet öyle 1 milyon euro'luk bir oyuncu değil kesinlikle,yazık o paraya.Katkı ve kalite olarak bence Orhan Hacıyeva daha öne çıkmalı.
Arroyo'da gelirse işte o zaman eksiksiz müthiş bir takım oluruz.

Orhan Hacıyeva için bence acele etmememiz gerekiyor şimdiden sezon sonu için anlaşılabilir...Bence bir yıl beklenmeli şu an tam gelişim aşamasında bizde alacağı düşük süreler bunu etkileyebilir....

Hadi İzzet'i Banvit bırakmadı alamadık, Hacıyeva'yla neden ilgilenmiyoruz onu anlamadım. Zaten başta haberler öyle çıkmamış mıydı İzzet olmazsa Orhan olacak diye.

FBÜ yü yenince mi transferdne vazgeçildi acaba ? Nitekim maçtan önce cidi şekilde en azındna 4 numara alınacak gibi duruyordu. Acaba FBü galibiyetinden sonra takım iyi bunlar götürür mü dediler öyleyse çok hatalı olur

Zaten oyun kurucu transferi ekstra yük getirecekti takıma ayrıca bir yabancı da dışarda kalacaktı ki bu da huzursuzluk doğurabilirdi, uzun transferine gelince sanırım İzzet için uğraşıldı ama sonuç alınamadı bence artık şu başlığı rahat bırakıp takıma yoğunlaşsak iyi olacak sürekli transfer istemekten bıkmadık mı?

4 numaraya kesinlikle transfer yapmalıyız..en azından sayı atamasada 4 numarada iyi defans yapabilen biri çok işimize gelir bu sene..sayıyı atacak çok adam var bu sene..o savunma yapsın yeter..

İşler yolunda giderse takviyeye ihtiyaç çok düzen bozulur vesaire. İşler yolunda gitmezse bu adamla bir iş olmaz başkasını almak lazım gibi hep tanıdık cümleler. Çok yoğun maç trafiği var kaliteli bir oyuncunun daha olmasının ne gibi sakıncası var. Bunun sakatlığı var formsuzluğu var. Başka takımlar 6. yabancı alırken biz nedense israf takım dengesi paramız yok hep aynı kelamlar..

4-5 rotasyonu oyuncularimiz prrformansini arttirirsa bizi idare edebilir gozukuyor. Fakat
Playofflarda bir sakatlik olursa ne olacak? Macvan ya da Dudley den biri sakatlansa 4 numara kim oynayacak? Sertac mi, Furkan mi, Ndong mu???

Bence Hacıyeva bizde sırıtmadan oynar.(tabi başrolde değil yan rollerde) Yedek kalmayı sorun edeceğini de düşünmüyorum o yüzden Hacıyeva makul bir paraya alınabiliyorsa alınsa gayet güzel olur.

İşler yolunda giderse takviyeye ihtiyaç çok düzen bozulur vesaire. İşler yolunda gitmezse bu adamla bir iş olmaz başkasını almak lazım gibi hep tanıdık cümleler. Çok yoğun maç trafiği var kaliteli bir oyuncunun daha olmasının ne gibi sakıncası var. Bunun sakatlığı var formsuzluğu var. Başka takımlar 6. yabancı alırken biz nedense israf takım dengesi paramız yok hep aynı kelamlar..
Kime fayda gelmiş bu zamana kadar 6 yabancıdan sanki işe yaramış gibi konuşuyorsun, gelse Arroyo Gordon susup bekler mi sanıyorsun, alınabiliyorsa bir 4 numara alınır alınamıyorsa kadromuz yeterlidir.

Alpaslan, Furkan hay allah razı olsun sizden ya :) Nihayet Lakovic'i kadroda görmek isteyen birileri daha çıktı :)

Lakovic hem Eurocup'ta kullanılabilir, hem de ligde zorluk derecesi nispeten düşük maçlarda Ndong dinlendirilirse kadroya alınabilir. Ayrıca 2-3 numaralarda yaşayacağımız sakatlık ihtimaline karşı da alternatif imkanımız olur.

Bencede Orhan Hacıyeva bizim takımda sırıtmadan oynar. Gelecek Senelerde de faydalanabiliriz. Hem 3 hemde 4 oynayabilir. Bu sezona da çok iyi başladı. Ayrıca Oktay hoca da onu isteyebilir. Bence elimizi çabuk tutmalıyız.

Ergin Ataman daha 2-3 gün önce İzzet transferinin bu sene için artık çok zor olduğunu,Arroyo'yu düşünmediğini,kadronun yeterli olduğunu eksik bir bölge olmadığını söyledi.Şimdi ikisinin birden yakın olduğu haberleri pek mantıklı gelmiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...