Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ergin Ataman İzzet'le ilgili Banvit yoneticileriyle yuksek bonservis yuzunden anlasamadiklarini onun icin bu kadroyla devam edeceklerini soylemisti ama gecen sezon Arroyo ve Bonsu'da oldugu gibi devre arasinda transfer yapilabilir dedi. İzzet'le anlastik diyen varsa saglam kaynak versin.

Bence Ergin Hoca' ya göre sezon başı için kadro yeterli.İlerki haftalarda takımın durumuna göre oyuncular getirilebilir.Özellikle takım bulamayan boşta oyuncular daha makul fiyatlara alınabilir.Mesela Arroyo NBA'e gitmezse ve uygun takımda bulamazsa, sezon başında istediği ücretin daha altına gelebilir...

5 yabancı oyuncumuzunda ara dönemlerde istemesekte sağlık sıkıntıları dönem içi olacaktır. onun içinki arayyo ve izzet bize çok faydalı olacaktır umarım ıkınıde alırız.

Arroyo süper bir hamle tartışılmaz ama Jamont Gordon dan neden vazgeçildi daha resmi olarak maç bile yapmamışken anlayamadım...
ama Arroyo Ergin ataman sisteminde kilit parça olur geçen yıl takımı yönlendiren bir isimdi ve temel parçasıydı takımının...

Arroyo süper bir hamle tartışılmaz ama Jamont Gordon dan neden vazgeçildi daha resmi olarak maç bile yapmamışken anlayamadım...
ama Arroyo Ergin ataman sisteminde kilit parça olur geçen yıl takımı yönlendiren bir isimdi ve temel parçasıydı takımının...

Vazgeçilme gibi bir durum yok diye biliyorum ben Lakovicin yerine gelecek eğer gelirse ligde değişmeli oynar Gordon ile avrupada ise inanılmaz olur ..

arayo favori İzzet plase ikisi olursa harika olur

Mithat abi siz şubeye yakın birisiydiniz diye hatırlıyorum. (Elbette Murat Özyer konusundan aşinayım :) ) Yazdığınız şey, aldığınız duyum mu yoksa tahmin mi? Bilgilendirirseniz güzel olur.

İzzet'in gelmesini kesinlikle istiyorum. Sertaç'ı takasta kullanıp en uygun maliyetle bu transferi bitirmeliyiz. Arroyo kesinlikle şapka çıkarılacak bir performans gösterdi geçen sezon, Beşiktaş'ın FB ve bizle oynadığı serilerde fark yarattı. Hawkins'le beraber hem bizi hem FB'yi çaresiz bıraktı. Gelsin gelmesine ama iki sorun var: Birincisi, bütçe delik deşik hale gelecek, ikincisi Beşiktaş'tan kopyala-yapıştır şeklinde kolaycılığa kaçıyormuşuz gibi bir hisse neden olacak (en azından bende). Geçen sezon rakipken bu sezon takımın omurgasını oluşturacak bu isimler sonuçta. Garipsiyor insan. :)

Ama Arroyo-Domercant-Hawkins üçlüsünü sahada izlemek apayrı bir keyif olur, orası kesin.

Kadromuz bu yıl çalışmamız ve taraftarında desteğini eksik etmemesi durumunda başarılı olmak için bence yeterli...Küçük detaylar için büyük paralar harcamak bana pek mantıklı gelmiyor...Bu kadro eurolegue vizesi alabilirse, Spanoulis transferine önümüzdek sezon artık kim hayal diyebilir...Avrupa kadrolarının üstünde bir 2-3 numara birlikteliği yarattık..Bence artık bunun üzerine takım geliştirilmeli ve küçük nüanslar için milyon eurolar yatırmak, uzun süreli kontratlar imzalamak ve önümüzdeki sezona büyük transferler yapabileceğimiz elastikiyeti azaltmak yerine , önümüzdeki sezon transferi için Spanoulis, Diamantidis gibi guardlar, Nba'den kontrat bulamama ihtimali olan Zaza gibi pivotlar üzerine eğilmeli...Bu sezona yönelik yatırılacak yeni paralar gözü kulağı futbolda olan yöneticimilerizi, basketbolda şampiyonluk harici gelecek her sonuç başarısızlık fikrine götürebilir,küstürebilir ve bu şubemize zararda verebilir...Bunun benzerleri büyük klüplerde çok yaşandığını ve yatırımların birkaç sene ile sınırlı kaldığını defalarca gördük...Saygılar

Arroyo demek rakiplerin üzerine iyice çıkmak demek. A lisansı demek. Bence çok abartı değil tüm bu başarılarda bize çok lazım bir oyuncu Arroyo

Ben arrayo ve izzetin kesin alınması taraftarıyım nedenleri.

Eğer arrayyoyu alırsakki geçen yıl süper oynadı hem oyun kurucu hemde mükemmel bir şutör hemde çok tecrübeli ve yabancı sayısı 6 olmalıki aralarındada rekabeti sağlarsın.

İzzete gelince yabancı uzunlardan sakatlık olsa yerine koyacak uzun yok ayrıca yabancılarda tercih hakkında çok yardımcı olabilecek bir uzun sakatlıklar olabilir. Ve rotasyon anlamında dünkü antalya maçı gibi ergin hoca hwkinsi mesela dinlendirdi.

Ayrıca çok uzun bir maratona çıkacağız ben bu takımın çok iyi işler yapacağı kanısındayım bu takım euroligin en iddaalı takımlarından macabi telavivle kafa kafaya oynadı . Bunu atlamasın üstelik o maçta domercandda yoktu.

İşte ergin hocaya bu yüzden güveniyorum ergin hoca takımlarını kurarken şutör olayına çok önem veriyor ve o konudaki tercihleride mükemmel.

Eğer arrayo ve izzet gelirse sanki voltranın tamamlaması gibi olacak gelmezssede bu takım her kulvarda rahat oynar 1 tane tercihim olsa o zamanda kesinlikle arrayoyu alırım.

Aroyyo nun gelmesi Bo mc caleebi cok huzursuz edecektir bu kesin.. Boniface'den beyini yiyen Bo,Aroyyo karşısında şapşala dönecek..Bo'yu gözünde büyülten basketbol camiasına zaten laf yok..Bugun deseler Bo mu Jamont Gordon mu diye, şut ve fiziği nedeniyle Jamont Gordon derim kesinlikle..Carlos Aroyyo gelince zaten guard nasıl olunur cümle aleme gösterir,ders verir..

Aroyyo nun gelmesi Bo mc caleebi cok huzursuz edecektir bu kesin.. Boniface'den beyini yiyen Bo,Aroyyo karşısında şapşala dönecek..Bo'yu gözünde büyülten basketbol camiasına zaten laf yok..Bugun deseler Bo mu Jamont Gordon mu diye, şut ve fiziği nedeniyle Jamont Gordon derim kesinlikle..Carlos Aroyyo gelince zaten guard nasıl olunur cümle aleme gösterir,ders verir..
Lütfen yapmayalım Bo ile Gordon seçiminde Gordonun seçilmesinin tarafsızlık ile açıklaması yoktur şuanda en iyi guard Bo 'dur ama durdurulabilir olay budur ..

O kadar da degıl. Bo inanılmaz bir guard. Ama Arroyo gelırse şampıyon olma ihtimalimiz epey yükselir. Zira Efes takım uyumsuzlugu sorununu çokca hissediyor. Banvit her ne kadar güçlü olsa da eleriz. Beşiktaş'ı küçümsemek aptallık olur ama Beşiktaş'ı da eleriz diye düşünüyorum. Fenerbahçe'de Bo-Sato dışında etkili bir yabancı göremedim.

Bo Mccaleb tartışmasız şu anda ligdeki en iyi oyun kurucudur. Bunu inkar etmek fazla sarı-kırmızı fanatikçe bakmak demektir. Ben Arroyo'nun gelmesini istemiyorum. Ender-Engin form tutmaya başladı. Gordon da varken gereksiz olur.

Erdemir maçında Bo yu gördük..Oğuz Savaş olmasa Erdemir fb yi ezecekti..Bo nun içeri driveları dışında her hangi aman aman bir özelliği olan varsa söylesin..Ne diyim tren gibi içeri dalmaya devam etsin..Geçen hafta olduğu gibi Ndongdan bloğu yer öylece yerine oturur.

Aroyyo taraflı tarafsız şu Bo dan ve kadromuzda ki Gordondan üstün bir oyuncudur taraflı tarafsız..Ama Bo ile Gordonu kıyasladığımda fizik ve şut anlamında Gordon her açıdan üstün..Bo da hız ve içeri drive dan başka ne var? Sezon içinde göreceğiz bakalım fb bir elensinde allahın izniyle avrupadan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...