M
Mehmet Berber
Misafir
Aldık derken?İzzeti aldık. yakında açıklanır. arroyoya ise ihtimal vermiyorum. sezonun yarısında oynamayacak adamlara bi ton para verilmez.
Aldık derken?İzzeti aldık. yakında açıklanır. arroyoya ise ihtimal vermiyorum. sezonun yarısında oynamayacak adamlara bi ton para verilmez.
İzzeti aldık. yakında açıklanır. arroyoya ise ihtimal vermiyorum. sezonun yarısında oynamayacak adamlara bi ton para verilmez.
Arroyo süper bir hamle tartışılmaz ama Jamont Gordon dan neden vazgeçildi daha resmi olarak maç bile yapmamışken anlayamadım...
ama Arroyo Ergin ataman sisteminde kilit parça olur geçen yıl takımı yönlendiren bir isimdi ve temel parçasıydı takımının...
arayo favori İzzet plase ikisi olursa harika olur
Lütfen yapmayalım Bo ile Gordon seçiminde Gordonun seçilmesinin tarafsızlık ile açıklaması yoktur şuanda en iyi guard Bo 'dur ama durdurulabilir olay budur ..Aroyyo nun gelmesi Bo mc caleebi cok huzursuz edecektir bu kesin.. Boniface'den beyini yiyen Bo,Aroyyo karşısında şapşala dönecek..Bo'yu gözünde büyülten basketbol camiasına zaten laf yok..Bugun deseler Bo mu Jamont Gordon mu diye, şut ve fiziği nedeniyle Jamont Gordon derim kesinlikle..Carlos Aroyyo gelince zaten guard nasıl olunur cümle aleme gösterir,ders verir..