Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon'la Bo birbirinden farklı stildeki oyun kurucular.İkisini karşılaştırmak doğru olmaz.Biri süratli oynamayı ve içeri girmeyi diğeri ise savunması güçlü ve daha garanti oynamayı seven oyun kurucular.Ama Arroyo herikisinden de daha fazla kendine güvenen ve bitirici özelliği olan bir oyun kurucu.Bizim için hayırlısı olacaksa gelir inşallah.Çünkü kupalara busene ambargo uygulamalıyız...

Zaten Bo'nun kalitesini tartışmaya gerek yok. Sene başından beri çok fazla şuta dayalı oynuyoruz. Eğer böyle oynamaya devam edeceksek, oyun kurucu pozisyonda Avrupa'da oynamış en iyi şutörlerden biri Carlos Arroyo'dur. Geçen sene neler yaptığı belli. FB DreamTeam hayalleri kura dursun, Bo McCalebb'in oyun kurucu olduğu bir takımda Batiste asla iş yapmaz. Andersen bitmiş okeye dönüyor, adamı ite kaka saha sokuyorlar nerdeyse.. Bogdanovic zaten balon.

Zaten Bo'nun kalitesini tartışmaya gerek yok. Sene başından beri çok fazla şuta dayalı oynuyoruz. Eğer böyle oynamaya devam edeceksek, oyun kurucu pozisyonda Avrupa'da oynamış en iyi şutörlerden biri Carlos Arroyo'dur. Geçen sene neler yaptığı belli. FB DreamTeam hayalleri kura dursun, Bo McCalebb'in oyun kurucu olduğu bir takımda Batiste asla iş yapmaz. Andersen bitmiş okeye dönüyor, adamı ite kaka saha sokuyorlar nerdeyse.. Bogdanovic zaten balon.

fb nin bu kadrosu Efesin 2 sene onceki rakocevic,thorthon lu bitmis kadrosuna benziyor.. Hic bir sey olmaz bunlardan..Erdemir zaten sinyali verdi..Acaba Domercanti fb maclarinda oynatsak mi ne? en azindan maca zevk gelir :)

fb nin bu kadrosu Efesin 2 sene onceki rakocevic,thorthon lu bitmis kadrosuna benziyor.. Hic bir sey olmaz bunlardan..Erdemir zaten sinyali verdi..Acaba Domercanti fb maclarinda oynatsak mi ne? en azindan maca zevk gelir :)

Açıkçası Bo dışında hiçbir transferlerinden tedirgin olmadım. Bizden iyi değiller. Ekstra katkılarla ayaktalar. Oğuz kaç defa 20 sayı atmış bunu sorgulamak gerek.. FB'nin yabancı tercihleri tutmadı. P&R dışında Batiste'yi oyun içinde kullanma şansları çok az. Dediğim gibi Andersen bitmiş. Bogdanovic'de ne buluyorlar anlamıyorum. Hayatımda bu kadar kötü savunmacı görmedim. Şutunda istikrar yok. Bu ligin en iyi takımıyız. Buna yürekten inanıyorum. Her oyuncu kendi adına yakışanı yaptığından sonra, şampiyonluk konusunda konuşmak için erken olsada yürekten geleceğine inanıyorum.

Jamont Gordon şutör bir oyuncu değil yüzdesi Bo dan daha da aşağıda. Bo içeri girişlerde çok iyi zıpladığı için fizik dezavantajını ortadan kaldırıyor. Savunması belki çok iyi değil o kadar. Ancak şu an Avrupa'da Farmar ile Bo en iyisi.
Ancak Arroyo gelirse bu ikiliden asla aşağı kalmaz Arroyo oldukça iyi bir atıcı. Pas ve oyun kurma özelliği üst düzey tecrübesi üst düzey. Ayrıca çok hızlı ve kıvrak bir oyuncu yani tutulması çok zor. Geçen yıl BJK ile oynadığımız maçlarda Göksenin ne yaptıysa kontrol edememişti zaten elenmemizin temel sebebi Arroyu'dur.
Arroyo gelirse eksik olduğumuz 1 numarada da en iyi biz olacağız zaten 2 ve 3 numaraların en iyisi Domercant ve Hawkins bizde. Bu hamleyi bir yapabilsek tüm takımların korkulu rüyası oluruz.

Murat Murathanoğlu bakıyorum herkesi etkilemiş.Bu sene Galatasaray ı yenecek bir takım lig te görünmüyor.Bu açık bir gerçek.

Lig TV nin Fenerli yorumcuları herşeyi çok biliyor.Telekom kötü takım kurdu diye İsmet Badem in Telekom yönetimine sezon başından beri demediği kalmadı.Bugün gördük BJK maçında hiçte kötü bir takım değilmiş.Yalan yanlış bilgi veriyorlar.

Lig TV nin ikiz kardeşleri İsmet ve Murat Feneri çok iyi takım kurdu diye herkese yutturdular.bacaksız Bo nun en iyi guard olduğunu geçtiler NBA de bile yok böyle biri demeye başladılar.

Komik komik konuşuyorlar.herkeste etkileniyor.Galatasaray a yaklaşacak bir kadro lig te yok.Bu fikir değil.Gerçeğin ta kendisi.Tartişmam bile.

Komik komik konuşuyorlar.herkeste etkileniyor.Galatasaray a yaklaşacak bir kadro lig te yok.Bu fikir değil.Gerçeğin ta kendisi.Tartişmam bile.

Bu çok çok iyimser bir yorum olmuş maalesef Ahmet ağabey.

Arroyo ve İzzet'i alırsak hakikatten bir adım öne çıkarız gibi duruyor ama mevcut durumda Efes'le FB'yi katlayacak bir kadromuz yok. (Kadromuz kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın)

Efes Shipp'i de alacak sanırım. Sağlıklı bir Shipp Gordon'la beraber Efes savunmasına direnç katar. FB'de de Bo ve Sato kaliteli isimler. Emir, Ömer, İlkan (karaktersizi), Barış gibi isimlerden oluşan fena olmayan bi yerli rotasyonları var.

Semih kardeş söyledim ben.Galatasaray dan daha iyi kadro ligte yok.Ben gerçekçi bir insanım.Yanlış anlamada mesela futbol takımına herkes iyi derken ben asla demedim.

Ama basket takımı ciddi çok güçlü.zaten zaman geçtikçe haklı çıkacağım da şimdiden herkes rahat olsun diye söylüyorum.

Fener i pompalayan basket medyası zaman geçtikçe gerçekleri görecek.Gerçi Erdemir deplasmanında görüyorlardıda dirakten döndüler.

Efes i zaten dikkate bile almıyorum.Nasılsa burdayız.Herşey gözlerimizin önünde yaşanacak.Rahat ol bence:)

İçi boş Oğuz bile kaç maçtır 20 li sayılara çıkıyor ve Erdemir maçında Fenerbahçe adına maçı getiren en etkili oyuncu. Şaşırtıcı gerçekten. :) Bunun dışında pekde bi artılarını göremedim. Ucuz yırttılar. Erdemir maç sonunu az daha akıllı oynayabilseydi alacaktı maçı. Çok panik oldular.
Eğer Arroyo / İzzet hamlesini yapabilirsek çok çok daha tehlikeli bi takım oluruz. İvme tamamen bize geçer.

Zaten Arroyo gelirse Başta Fener ve diğer rakiplerimiz moralmen çok etkilenirler,hele Beşiktaş seyircisi yıkılır resmen, ençok onun gidişine üzülmüşlerdi...

Kadıköyspor'da Bo MC Calebb'i kitledin mi al sana geçen seneki takım.

Efes zaten kronik ruhsuzluğuna devam ediyor.

Ergin hoca gerçekten ayakları yeren basan, kişisel kalitesi çok yüksek, mesleki bilgisi ve başarısı tartışılmaz bir insan.

Ben çok güveniyorum.

Bu yıl Ergin Hoca'nın gözünde bence Eurolig final foura hazırlık yılı.

Aradaki en temel fark koçlardan kaynaklanıyor.Takım kurmak ve o takımı yönetmek gerçekten hiç te kolay değil.
Ergin Ataman-Erman Kunter bu ligin en iyileri.Sonrasında diğerlerin yazarım bu çok açık ve nettir.
Eğer Arroyo ve İzzet hamlelerini yapabilirsek uzun periyodta çok rahatlarız.
Fener ve Efes'i izledim.Efes tam bir balon.Semih ve Kerem yüksek performans veremedikleri her maç inanılmaz zorlanırlar.Galiba Farmar Oktay hocanın elinde Lakoviç olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyecek.Fener ise Bo haricinde normal bir takım.Batiste ve Andersen performans konusunda çok düşük seviyedeler.Bu da 4 ve 5 numara pozisyonunda onları hep sıkıntıya sokar.Ciddi anlamda Gist'i ararlar.Preldziç ve Ömer etkili olursa kafa kafaya gelebilirler.Aksi durumda şansları çok az.Bremer önemli katkı sağlamıs kadro derinliğine.Bo oynamadığında tecrübesi ile takımı Efes'in ufacık önüne taşıyor.Bu sezon benim ilk izlenimlerim Galatasaray ve Beşiktaş'ın diğerlerinden önde olduğudur.

Arroyo'ya kotu demiyorum ama Ender'in kontrati yuzunden Tutku'yu biraktigimizda niye Tutku birakildi veya pass first bir guard takima katilmadi diye de sormak gerekiyor.

Mithat abi siz şubeye yakın birisiydiniz diye hatırlıyorum. (Elbette Murat Özyer konusundan aşinayım :) ) Yazdığınız şey, aldığınız duyum mu yoksa tahmin mi? Bilgilendirirseniz güzel olur.

İzzet'in gelmesini kesinlikle istiyorum. Sertaç'ı takasta kullanıp en uygun maliyetle bu transferi bitirmeliyiz. Arroyo kesinlikle şapka çıkarılacak bir performans gösterdi geçen sezon, Beşiktaş'ın FB ve bizle oynadığı serilerde fark yarattı. Hawkins'le beraber hem bizi hem FB'yi çaresiz bıraktı. Gelsin gelmesine ama iki sorun var: Birincisi, bütçe delik deşik hale gelecek, ikincisi Beşiktaş'tan kopyala-yapıştır şeklinde kolaycılığa kaçıyormuşuz gibi bir hisse neden olacak (en azından bende). Geçen sezon rakipken bu sezon takımın omurgasını oluşturacak bu isimler sonuçta. Garipsiyor insan. :)

Ama Arroyo-Domercant-Hawkins üçlüsünü sahada izlemek apayrı bir keyif olur, orası kesin.

Sanırım Perşembe gününe kadar Arayo'yu açıklarlar.İzzet transferinde umutluyum ancak banvir tarafında biraz sıkıntı var o halledilirse o iş de olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...