Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes maçından sonra tekrar karar verdim. Hawkins'in yanına Orhan Haciyeva alternatif olarak alınmalı ayrıca yerli rotasyonu içinde gayet iyi olur. Antalya maçında yine ayakta kaldı ve 26 sayı attı....Bu seneyi böyle geçirirse Oktay mahmuti seneye onu kaçırmaz gibi geliyor bana. yönetim şimdiden elini çabuk tutmalı bence...

4 numaraya yerli oyuncu arıyorsak gelecek için Orhan Hacıyeva-İzzet Türkyılmaz-Deniz Kılıçlı arasından en az 1 tanesini almalıyız bence....

Şu Arroyo inşallah gelirse sabırsızlıkla Fb-ülker maçını bekleyeceğim.Onları rahat rahat yeneceğimiz bir maç izlemek istiyorum açıkçası :)

Arroyo gelirse Jamont 2'ye kayar ve Domercant ile süreyi paylaşır. Tadından yenmez olur :)

Arroyo gelirse Jamont 2 numaraya kaymaz direk tribüne kayar 6.yabancı olarak kalır...Şu an ihtiyacımız varmı bilemiyorum Arroyo'ya Gordon 1-2 oynayabilmesiyle ve Göksenin'in sakatlığında daha faydalı olabilirdi....Ama Arroyo çok daha tecrubeli bir isim ve sistemin ana parçası olacak geçen yıl ''Kaos Basketbolu'' dediğimiz oyunda oyunu yönlendiren en kilit parçasıydı takımın...

Arroyo çok önemli bir oyuncu. Kalitesini tartışmaya gerek yok. Geçen BJK yi şampiyon eden asıl oyuncu kendisiydi. Gelirse rakipler bizimle oynayacakları zaman gece korkudan uyuyamazlar.

Bu arada Orhan Haciyeva yıldızını parlatmaya devam ediyor. Dün akşam yine duble-duble yaptı. Daha fazla dikkat çekmeden takıma kazandırmak gerekli.

Bazı kaynaklar, Arroyo'nun elinde Galatasaray'dan garanti bir kontrat teklifinin olduğunu da söylüyor. Aralık ortası gelsin, bakalım... - Can Pelister

Flood yaptığım için kusura bakmayın.

Transferi uzun süredir konuşulan Carlos Arroyo konusunda, Porto Riko’dan oyuncuyla irtibatta olan bir kaynak, TrendBasket’e açıklamalarda bulundu…

“Carlos Arroyo ile bu hafta sonu konuştum ve kendisi bana Miami’de, hamile eşi doğum yapana kadar yanında kalacağını söyledi. Carlos’un bu ilk erkek çocuğu olacak. Eşinin doğumunun ardından, Carlos Türkiye’de oynamayı planlıyor. Muhtemelen Türkiye’ye gelirse, Galatasaray için oynayacak. Carlos, Ergin Ataman ile oynamayı çok seviyordu. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a sezonun ortasında katılmıştı ve Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray’ı da şampiyonluğa taşıyabileceği güveni var kendisinde. Tabiki NBA’de bir takım garanti bir kontrat verirse, işler değişebilir. Ailesine daha yakın olabilmek için NBA’den teklif gelirse, bu dediğim ihtimaller gerçekleşmeyecektir. Ayrıca kendisi hala antrenmanlarına Florida Üniversitesinde yüksek tempoda devam ediyor. Şimdilik Carlos’un durumu budur.”

Trendbasket

Arroyo derken Orhan hacıyevayı unutmamak lazım. 3 numara için çok iyi ribaundçu. 4 numarada oynayabiliyor. Bu hafta %60 üçlükle 15 sayı 16 ribaund ile D. Double yaptı. Bir ara Ergin hoca takip ediyoruz demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...