Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşam BBL 3.05'de twitter'dan Merve Toy'a bir soru geldi, Arroyo gelecekmi diye? Hemen ordan İsmet Badem ne Arroyo yaa yok öyle bir şey ben hafta da 3 kez Ergin Ataman ile konuşuyorum Arroyo felan gelmiyecek diye girdi araya.Sanki Ergin hoca Arroyo'yu getirse ilk ona söyleyecek,anında karşı tarafa uçurur haberi.Ben Ergin hocanın Arroyo planını gizli tuttuğunu düşünüyorum ve en doğrusuda budur.

@turbasket: Siena and U.Kazan are on the market for a guard spot and in talks with Jaka Lakovic. However, both team have not made any official offer yet.

Dün akşam BBL 3.05'de twitter'dan Merve Toy'a bir soru geldi, Arroyo gelecekmi diye? Hemen ordan İsmet Badem ne Arroyo yaa yok öyle bir şey ben hafta da 3 kez Ergin Ataman ile konuşuyorum Arroyo felan gelmiyecek diye girdi araya.Sanki Ergin hoca Arroyo'yu getirse ilk ona söyleyecek,anında karşı tarafa uçurur haberi.Ben Ergin hocanın Arroyo planını gizli tuttuğunu düşünüyorum ve en doğrusuda budur.

Oğlu da GS basketbol idari kadrosunda. Yani İsmet Badem bir çok yerden duyardı böyle bir durum olduğu an. Zaten şu sıralar GS'ı sık sık övmesinin nedeni biraz da oğlu olsa gerek

‏@ismailsenol: Galatasaray'da Jaka Lakoviç'e talip var. Henüz GS cephesinden doğrulayan da, yalanlayan da çıkmadı ama M. Siena Jaka Lakoviç'i istiyor. Bence Galatasaray Henry Domercant'ten gelecek MR sonucunu bekliyor. Durum ciddi çıkarsa Lakoviç'i tutabilirler, değilse Jaka Siena'ya gider.

Şu anda takımda 4 uzun var(Sertaç'ı saymıyorum etkisiz eleman o), bence bir tane daha lazım sezon uzun. Bir de oyun kurucu mevkisinde zayıfız, Ender ve Engin orta seviyeler, Gordon zaten bir buçuktan 2. 4 uzun belki yeter ama bu oyun kurucu rotasyonuyla biraz zor olur eğer hedef 3 kupa ise. Ülker ve Efes güçlendiler bu sene, hem kadro hem de coaching olarak. Geçen seneki gibi laylaylom oynamayacaklardır. Eurocup ise hem prestij hem EL bileti demek. Böyle bir şans varken işi sağlama almak gerekir. Bence tabii ki.

Bu sezon Ergin Ataman ile yeniden yapılanmaya giden Galatasaray'da forma şansı bulamayan Jaka Lakovic takımdan ayrılıyor mu?

2011 yılında Barcelona'dan transfer edilen Sloven oyuncu, Galatasaray yönetimiyle fesih şartlarında anlaşırsa Montepaschi Siena ile sözleşme imzalayacak.

Galatasaray Lakovic ile yollarını ayırırsa, geçen sezon Beşiktaş formasıyla başarılı bir performans gösteren Porto Riko'lu Arroyo'yu kadrosuna katacak.

İddaalihaber.com (Özel Haber)

Ergin Ataman galiba Lakoviç'i kadroda görmek istemiyor zorla da olsa kadroya aldı ama 4-5 dakika ancak veriyor zaten Lakoviç oyunda olduğu dakikalarda oyuncunun hiç şut atması için hiç bir set oynanmıyor. Galiba bir an önce anlaşıp gitmesini istiyor koç. Yerine de Herhalde birisini düşünüyordur. Bu isim de Arroyo olsa gerek.

Siena, Lakovic'e verilecek ücretin bir kısmını Galatasaray'a ödetmek istiyormuş. Ulan alamıyacaksın oyuncuyu neden ilgileniyorsun. Bizi Cska falan mı zannettiler. Staff Lakovicle yolları ayırmak istiyorsa versin eline borservisini. Bizde birde bu transferden para kazanmayı amaçlıyoruz.

Lakovic'i koç dúşûnmüyor bu çok bariz. Ben bu saatten sonra Jaka''nın bir fayda vermesini beklemiyorum açıkçası takıma. Bir an ônce takimdan gîtmeli ve yerine kaliteli bir oyuncu gelmeli. Bu isim Arroyo olabilir. Ama boşta olupta ondan daha kalitelisi varsa onu almak daha faydalı olur bence. Bundan ona karşı olduğum anlamı çıkmasın sakın. Aslinda benim gönlümden gecen Spanoulis. Oly bu sene EUrolegue'de çok iddiasızlar. En fazla top 16 yaparlar bence. Ona ciddi bir teklif yaparsak acaba EUroleague'yi bırakıp Eurocup'a gelir mi ?

Spanoulis'i unutun mümkün değil Türkiyeye gelmez daha önce Efes'in teklifine ülkemde kötü anılmak istemiyorum diyerek reddetmişti hatırladığım kadarıyla hem ciddi Toronto Raptors iddaaları vardı Spanoulis için 2013te kontratı da sona eriyor sanırım

Arroyo ile FB Ülker de ilgileniyormuş, Bremer'i ikileteceklermiş. (Yalnız adamlar ne para döktü bu sezon ya. Başarı gelmezse kepenkleri indiricekler herhalde:) ) Arroyo bence Ergin hocayla çalışmak ister ama bütçe sorunu karşımıza çıkabilir. Beşiktaşa da para ödeyeceğiz çünkü.

Belli bir zamandan sonra Beşiktaşa bonservis ücreti vermeden Arroyo'yu kadroya katabiliyoruz galiba. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Fenere kaptırmayalım.

Arroyo ile FB Ülker de ilgileniyormuş, Bremer'i ikileteceklermiş. (Yalnız adamlar ne para döktü bu sezon ya. Başarı gelmezse kepenkleri indiricekler herhalde:) ) Arroyo bence Ergin hocayla çalışmak ister ama bütçe sorunu karşımıza çıkabilir. Beşiktaşa da para ödeyeceğiz çünkü.

Paraların hepsinin Ülker'den çıktığını düşünürsek FB'ye bişe olmaz.

Sanırım Lakovic gidecek. Ergin hoca yine 2-3 dakika oynattı bugün, ısrarcı bile olmadı. Üzüldüm açıkçası.

Jaka giderse kontratından kurtulacağımız için bir transfer daha yaparız belki. 1-2 oynayan bir yabancı ya da İzzet ya da Orhan gibi bir yerli. Yabancı illa Arroyo olacak değil, mesela Patrick Beverley de olabilir pek ala, Oğuzhan iyi demiş onu.

Lakoviç giderse onun yerine başka bir oyuncu geleceğini sanmıyorum,hele yabancı hiç gelmez.Zaten Göksenin sakatlanmasa Lakoviç oynadığı 3-5 dakikayı bile bulamazdı,hoca düşünmüyor kendisini çünkü.Kötü oynaması da bu yüzden bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...