Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu arada Temmuz ayında Bonsu ile neredeyse sözleşme imzalama aşamasına geldiğimiz konuşuluyordu. Ve ardından adam sakatlık geçirdi, Maccabi işi yattı, sanıyorum hala boşta. (Hatta basketbol hayatı bitti deniyordu) Allah korumuş mu desem bilmiyorum, sözleşme imzaladıktan sonra sakatlansaydı müthiş hayal kırıklığı yaşardık.

Bu takıma Carlos Arroyo lazım, net!

Böyle kaliteli bir guard şu an boştayken bu fırsatı kaçırmamamız lazım, sonra sezon sonu yine üzülmeyelim...

Arroyo gelsin. Ama Jamont yüzünden değil Lakovic'in yerine gelsin. Ayrıca 3-4 oynayabilen Orhan Hacıyeva da takıma dahil edilmeli. Böyle bir oyuncunun eksikliğini yaşıyoruz şu anda.

Arroyo bize pahalıya patlayabilir. BJK'ye ödenecek transfer bedeli de varken. Bütçe sorunu, malum. Beverley ya da Planinic daha az maliyetli olursa bu iki basketbolcuya yönelebiliriz. Beverley nispeten daha atletik tabi.

Arroyo bize pahalıya patlayabilir. BJK'ye ödenecek transfer bedeli de varken. Bütçe sorunu, malum. Beverley ya da Planinic daha az maliyetli olursa bu iki basketbolcuya yönelebiliriz. Beverley nispeten daha atletik tabi.

Beverley ve Planinic hem kulüpleri vermez hem Arroyo'dan daha maliyetli olur. Beverley için sene başı Fenerbahçe'nin adı geçiyordu ve Beverley için 2 milyon euro verdikleri yazıyordu dış basında. Planinic ha keza top 16'ya kalmış hedefi yüksek bir takımın en iyi oyuncusu.

Guard alacaksan bütçeyi her türlü aşacaksın artık o yüzden ya aştık mı tam aşalım diyip Arroyo alalım ya da bu şekil devam :)

Geçen yıl herkes bas bas bağırdı 4 numara diye gittik Savoviç'i aldık. Shipp sakatlandı yerine Dedoviç'i aldık. Bunların yerine daha iyi oyuncular alınsaydı bugün hem EL de oynuyorduk hemde şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.
Bu yıl yine aynı senaryo Gordon orta sınıf bir oyuncu tamam kuvvetli penetreleri iyi ama şutu hiç yok. Rakip takımlar içeri gömülüyor şutunu riske ediyorlar Kuban maçında aynen böyle oldu. Şut atamayan bir guardınız varsa rakip takım savunmada bir kişi fazla oynuyor gibi oluyor.
Bu yıl da şu kadroyu yakmalayalım gereken hamleyi yapalım bir zahmet. Dün Calathas''i izlerken hepimiz imrendik. Kuban, Eurocup takımı ama gidip 1.4 milyon euroya iyi bir oyun kurucu almışlar. Yanılmıyorsam Gordon'un da ücreti 1 milyon euronun üzerinde bence yanlış bir transfer Gordon!
Gordon'u daha çok 2 numarada kullanıp iyi bir guard getirmeliyiz takıma eğer büyük hedeflerimiz varsa.
Bu isim Arroyo olur veya bir başkası bilemiyorum ama bu eklemeyi mutlaka yapmalıyız.
Tabi Lakoviç'i elden çıkarmak koşuluyla.

Geçen yıl herkes bas bas bağırdı 4 numara diye gittik Savoviç'i aldık. Shipp sakatlandı yerine Dedoviç'i aldık. Bunların yerine daha iyi oyuncular alınsaydı bugün hem EL de oynuyorduk hemde şampiyonluğumuzu ilan etmiştik.
Bu yıl yine aynı senaryo Gordon orta sınıf bir oyuncu tamam kuvvetli penetreleri iyi ama şutu hiç yok. Rakip takımlar içeri gömülüyor şutunu riske ediyorlar Kuban maçında aynen böyle oldu. Şut atamayan bir guardınız varsa rakip takım savunmada bir kişi fazla oynuyor gibi oluyor.
Bu yıl da şu kadroyu yakmalayalım gereken hamleyi yapalım bir zahmet. Dün Calathas''i izlerken hepimiz imrendik. Kuban, Eurocup takımı ama gidip 1.4 milyon euroya iyi bir oyun kurucu almışlar. Yanılmıyorsam Gordon'un da ücreti 1 milyon euronun üzerinde bence yanlış bir transfer Gordon!
Gordon'u daha çok 2 numarada kullanıp iyi bir guard getirmeliyiz takıma eğer büyük hedeflerimiz varsa.
Bu isim Arroyo olur veya bir başkası bilemiyorum ama bu eklemeyi mutlaka yapmalıyız.
Tabi Lakoviç'i elden çıkarmak koşuluyla.

Söylediklerine katılıyorum.

Bu arada bizde ki Gordon 1.400 bin euro alıyor. Calathes 800 bin euro civarı para alıyor Kubandan. Söylecek fazla bir şey yok.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Jaka Lakovic ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. NTV Spor canlı yayınına katılan Özyer, Lakovic konusunda haftasonuna kadar önemli gelişmelerle olacağını açıkladı. Özyer, ”Lakovic’in kafası karışık, burada mı kalacak, gidecek mi? Siena’dan bir teklif oldu ancak ciddi değildi. Bizde bir senelik garanti kontratı var. Domercant’ın gelmesiyle onun alabileceği süre azalacak. Bir karar vermek zorunda kalacak. Ya bizde kalacak ya da Siena’ya gitmeyi kabul edecek. Biz alacağının bir bölümünü karşılayacağız. Haftasonuna kadar netleşir. Herkes için iyi olan bir kararı bu haftasonuna kadar almış oluruz” diye konuştu.
Kaynak: Basketdergisi

Lakovic, Siena Arroyo :):):)

Bir Domercantci olarak maalesef gerçeklerle yüzleşmemiz gerektiği kanaatindeyim;sürekli sakatlanması planları bozdu ve ben yerine iyi bir uç numara alınmasının zorunluluğunun doğduğunu düşünmekteyim.
Jaka Reis kafasında bitirmiş burayı bizim bütçemizin açılması anlamında da iyi olacaktır lakin Arroyodan Cok 2-3 oymayacak bir isim bize daha faydali olacaktır.

Bu takıma acilen Arroyo ya da o kalibre ve kalitede bir oyuncu şart. Hem skorer olacak,hem takımı gerektiğinde ateşleyecek hem de koçun sahadaki gözû,kulağı,beyni ve kalbi olacak. Keşke Spanoulis olsa bu isim. Ah! Keşke gelse... En kötü Arroyo bu takıma ilhak edilebilirse takım 2 gömlek kaliteleşmiş olur.

Arroyo'nun ne zaman takıma katılacağını tartışabiliriz artık sanırım. Yalnız 6. yabancı transferimiz olacak bu sezon 8 tane değil mi sınır?

Saf 2 numara geliyor mu aklınıza kadromuza katabileceğimiz? Nedense pek istemiyorum Arroyo'yu. Beşiktaş'ta oynadığı için sanırım. Üç eski BJKli olacak takımda. Djedovic'i mi geri çağırsak? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...