Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry Domercant sakatlandıkdan sonra benche giderken koç Ergin Atamanın Henry'e bakışları koçumuzun ne kadar üzüldüğünün kanıtıydı..Bu takım ne zaman tamtakır oynucak..nazara geldik nazara..

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Domercant'in sakatlığıyla hareketlilik başladı. Galatasaray'a önerilen isimler içinde Carlos Arroyo da var. Beşiktaş'ın bonservis hakkı var.

Saf 2 numara geliyor mu aklınıza kadromuza katabileceğimiz? Nedense pek istemiyorum Arroyo'yu. Beşiktaş'ta oynadığı için sanırım. Üç eski BJKli olacak takımda. Djedovic'i mi geri çağırsak? :)

Almanya'nın en büyük şampiyonluk adayı ve Euroleague'de top 16 oynayacak Alba Berlin'den niye bir Eurocup takımına gelsinki Djedovic?Takımında gayet iyi süre ve sorumlulukda alıyor ayrıca.

Ben oyun kurucu yerine 2-3 oynayabilen bir oyuncuyu tercih ederim. Takımımız bir plan yapmış ve Domercant'ı transfer etmiş. Şimdi sakatlanıyor ve onun yerine Arroyo gelsin istiyoruz. Aynı zamanda henüz gönderemediğimiz Lakovic de var. 5 tane 1-2 oynayan oyuncu oluyor takımda ve hiçbiri Domercant'ın özelliklerine yaklaşamıyor. Henüz net haber gelmedi ama ben 2-3 oynayacak bir şutörü tercih ederim Domercant sezonu kapatırsa. Kendisine pozisyon yaratılabilecek bir oyuncuyla Jamont Gordon da iyi oynayacaktır, Hawkins de iyi oynayacaktır. Yoksa bu oyuncular sabit şutörün yapması gerekenleri yapmaya kalkışıp performanslarına zarar veriyorlar. Hawkins o kadar iyi oynamasına rağmen düşüşte biraz. Nedeni aşırı derecede şutörlüğe soyunması.

Tabi kararı Ergin Ataman verecektir. Arroyo'yu istiyorsa takımı adına vardır bir bildiği.

Carlos Arroyo süper olur ama bonservis ödeyeceksek Patrick Beverley de yoklanmalı Jamont Gordon 2 numara oynayacak.
Papaloukas'ta iyi bir alternatif ama yaşı ve uzun süredir oynamaması sıkıntı.

Domercant'in sözleşmesi umarım feshedilmez. Yıllardır kendine bakan, çok ciddi sakatlık geçirmeyen bir oyuncuydu. Eminim ki normalden kısa sürede, sağlıklı bir biçimde dönecektir. Ben ondan hala verim alabileceğimizi düşünüyorum.

Ben açıkçası yerine bir oyun kurucunun daha makul olabileceğini düşünüyorum. Gordon 2, Hawkins 3 olur. Hawkins 3'te biraz ağır kalabilir veya kısa kalabilir diye bir şüpheye düşmeye gerek yok bence. Bu ligde Hawkins'i zorlayabilecek bir 3 numara yok, Eurocup'ta da belki Eidson... Ayrıca Cenk'i son maçlarda epey bir beğeniyorum hem hücumda hem savunmada.

Lakovic gidecek belli ki. Arroyo bence güzel olabilir. Bizim takım bazen frene basmayı beceremiyor:) Arroyo hem takımı sakinleştirir hem de şutuyla katkı sağlayabilir.

Fakat eşinin doğum süreci henüz bitmedi ve yaklaşık 1 ayı var. Miami'de sanırım kendisi ve doğumu bekliyor. Ondan sonra karar verecek. Yeni yılı bulabilir kendisinin gelmesi ancak şu an piyasada dizleri kendilerini taşıyamayan 3-4 eski NBA oyuncusu dışında kadroya katılabilecek kaliteli oyuncu yok.

Eğer şutör arıyorsak uzağa gitmeye gerek yok. Kubandaki Jimmy Baron kadar keskinini görmedim. NBA gerisinden üçlükler atıyor. Dün akşam çok iyi savunduk ama ilk maçta bizim direncimizi tamamen o yoka etti.[/QA

Aslında aklıma gelmişti, cok net bir şutör ancak dün işler sertleştiğinde silindi gitti, pek sahaya karakter koyan bir oyuncu gibi gelmedi bana biraz akışına bırakıyor olayları. Dün üzerinde olduka konsantre bir savunma vardı ama yinede bu kadar resesif kalmamalıydı yanılmıyorsam mac boyu kullandığı top sayısı 4 yada 5 olsa gerek

Domercant`in sözlemesini dondurup, seneye devam gibi bir anlasma yapalım,Bu takıma Winner son topu korkusuzca atıcak,Hücüm yönü muazzam olan bir oyuncu lazım.

Avrupadan Jasa geri alabılırız saf üç numara,Nba`den varsa Tunahan vede Erdal buraya yazsınlar onlar yakın takipteler Nba durumunu.Euroligde durumu kötu olup elinde saglam üc numara pozisyonunda oynayan bütün takımlara saldıralım.

Shipp keşke efese imza atmamıs olsaydı.

Eğer şutör arıyorsak uzağa gitmeye gerek yok. Kubandaki Jimmy Baron kadar keskinini görmedim. NBA gerisinden üçlükler atıyor. Dün akşam çok iyi savunduk ama ilk maçta bizim direncimizi tamamen o yoka etti.[/QA

Aslında aklıma gelmişti, cok net bir şutör ancak dün işler sertleştiğinde silindi gitti, pek sahaya karakter koyan bir oyuncu gibi gelmedi bana biraz akışına bırakıyor olayları. Dün üzerinde olduka konsantre bir savunma vardı ama yinede bu kadar resesif kalmamalıydı yanılmıyorsam mac boyu kullandığı top sayısı 4 yada 5 olsa gerek
Dünkü maçta silik kalmayan Kuban'lı yoktu. Çünkü biz gerçekten çok çok iyi bir savunma yaptık. Beni bu sene en çok mutlu eden transferdi Domercant ve onu kimselere değişmem ama eğer uzun süreli yoksa bir şutör lazım gerçekten.

Domercant gibi bir oyuncuyu kaybetmenin handikapını yaşamak istemiyorsak en az onun kadar büyük maç oynamış, zor durumlarda saklanmak yerine ayağa kalkmayı deneyen tecrübeli bir oyuncu almalıyız ki bu konuda Ergin Ataman'a güveniyorum.Eminim ki kağıt üzerinde transferi zor bir oyuncuyu getirecektir.

Domercant gibi bir oyuncuyu kaybetmenin handikapını yaşamak istemiyorsak en az onun kadar büyük maç oynamış, zor durumlarda saklanmak yerine ayağa kalkmayı deneyen tecrübeli bir oyuncu almalıyız ki bu konuda Ergin Ataman'a güveniyorum.Eminim ki kağıt üzerinde transferi zor bir oyuncuyu getirecektir.

Katılıyorum. En azından geçen seneki gibi Savovic-Dedovic seviyesinde olmayacaktır gelecek oyuncular.

Domercant'ın sakatlığı çok kötü oldu.Valla eminim bu sene herkes en çok onun göstereceği performansı bekliyordu.Ve en çok o heyecanlandırıyordu taraftarı.Yar olmadı bize.Çok çok üzücü bir durum.
Şimdi onun sakatlığından dolayı oluşacağı boşluğu kimin dolduracağı önemli.Arroyo ligi tanıdığından ve Ergin hocanında yakından tanıdığı biri olması sebebiyle sanırım bir Arroyo hamlesi gelicek.İyi bir tercih olur.Taraftarında beklentisi bu anladığım kadarıyla.Arroyo gelirse sanırım bu sefer"Fener telefona bak Hawkins,Arroyo" geyiğini biz yapacağız:)

G.Saray'da bomba transfer gelişmesi

Galatasaray Medical Park'ta Henry Domercant'in sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edilmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılılarda ön plana çıkan ilk isim Carlos Arroyo oldu.

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren Porto Rikolu oyuncunun sarı-kırmızılı takıma önerildiği ifade edilirken bu transferin bitebileceği kulislerde konuşuluyor.

Domercant'ın yaşadığı talihsiz sakatlık büyük üzüntü yaratırken, Galatasaray'ın gündemine daha önce de gelen Carlos Arroyo'nun transferinin tamamlanması halinde Beşiktaş'a bir miktar bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer de yaptığı açıklamada, Domercant'in uzun vadeli bir sakatlık yaşaması durumunda transfer opsiyonunu kullanabileceklerini kaydederek, "Biz şampiyonluk için kurulmuş bir takımız. Ligde, Avrupa'da ve Türkiye Kupası'nda başarı hedeflerken, ne gerekiyorsa yaparız" dedi.

Carlos Alberto Arroyo Bermudez (Beşiktaş 2011-2012)
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Porto Rikolu oyun kurucu Carlos Arroyo 2011-2012 sezonunda Beşiktaş'ın yaşadığı başarıda büyük pay sahibi olurken yıldız basketbolcunun başarılı oyunu istatistiklere de yansıdı.

Beko Basketbol Ligi
Oynadığı maç sayısı: 27
Aldığı ortalama dakika: 31.3
Sayı ortalaması: 14.7
Ribaund: 2.6
Asist: 4.4
Spor Toto Türkiye Kupası
Oynadığı maç sayısı: 3
Aldığı ortalama dakika: 34.7
Sayı ortalaması: 17
Ribaund: 5.3
Asist: 5.3​
Kaynak: Sporx

domercant sezonu kapattıysa eğer en az onun kadar winner bir oyuncu alınmalı. yerini doldurmuş olmak için yani transfer yapmış olmak için transfer yapılmamalı.

Dinleyemedim ne dedi acaba ?

Kısacası son yapılacak kontrolü beklediğini (16:30 da) eğer uzun süreli uzak kalırsa lakovic in siena transferinide gerçekleştirdikten sonra bir hamle yapalacağını söyledi.. Lakovici kafasında bitirdiği kesin sn. ataman ın... skorer bi 3 numara alıncak sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...