Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuana kadr aldığım en kötü haber nasıl bağ kopar ya hani esnemeydi of of :(( Yıllardır görmek istediğim bir siimi almıştık hemde 1+1 yıllık gerçekten yazık oldu :( Umarım sözleşmesi bitmeden uzatırız hemen .

Winner bir oyuncu almamız şart oldu.Hawkins'te de düşüş var onu rahatlatıcak Domercant gibi bir oyuncu bulmalıyız.Bence Arroyo pozisyon olarak yanlış hamle olur bize daha çok 2-3 oynayan biri lazım.

NBA'de şu anda free-agent olan oyunculardan pozisyon pozisyon bazıları...

PG: Derek Fisher, Carlos Arroyo, Earl Boykins, Jannero Pargo, Mike Bibby, Mike James

SG: Mickael Pietrus, Delonte West, Michael Redd, Maurice Evans, Quentin Richardson

SF: Donte Greene, Gary Forbes, JaJuan Johnson, Shawne Williams, Bobby Simmons, Renaldo Balkman, Adam Morrison, Bill Walker

sf ve sg pozisyonlar için adaylarınız?

Quentin richardson hakkında son gelişmeler nelerdir bilen varsa yazsın?

Arkadaşlar birde bilmem bırakırlarmı ama cedevita zagrep te MICKAEL GELABALE eğerki elenirse takımı düşünülebilir mi?

Mickael Pietrus, Delonte West,Carlos Arroyo hepsi mükemmel alternatifler Ergin Hoca Arroyo'yu ister ama Delonte West'i de Galatasarayda görmek mükemmel olurdu.

Herkesin görüşü farklı. Tabi Domercant'ın yerine 2-3 transferi yapılırsa bir şey demem. Ama onun karekterinde tecrübeli bir oyuncu bulabilirmiyiz bilmiyorum. Benim tercihim Arroyo yönünden. Domercent kadar olmasa da iyi şutördür. Şutu Gordon'dan, Hawkins'ten iyidir. Son topu Hawkinsten daha iyi kullanır. Takıma liderlik yapar. Zaten Hawkins'lede iyi anlaşıyor saha içinde 2 liderimiz olur. Asist sayısı iyidir. Ben Arroyo'nun takıma katılmasın katkısının daha büyük olacağı görüşündeyim. Hem Gordon verimlii olduğu 2 numaraya döner.

Arroyo'ya bonservis vermek yerine West veya Mickael Pietrus'tan birisi alınırsa o paraya bence çok daha iyi olur ve ben böyle bir hamle bekliyorum Ergin hocadan.Bu iki oyuncu olmazsa Quentin Richardson'da iyi bir alternatif.

West ve Pietrus iyi hoş ancak o isimler mutlaka kontrat alırlar. İhtiyaçlarımızı %100 karşılamayacak olsa da en mantıklı ve risksiz hamle Arroyo gibi duruyor.

Şu ana dek yeni yabancı oyuncuya kesinlikle ihtiyaç yok diyordum ama Domercant ın sakatlığı işi oldukça değiştirdi.

Bence mümkünse Lakovic i de gönderip 2 yabancı almalıyız. Bir oyun kurucu ve bir keskin şutör lazım gibi görünüyor. Arroyo yu kesinlikle istemem şahsen ama NBA den olabilir. Partizan daki Leo Westerman bence hem savunması hem de temiz şutu ve saha görüşüyle çok yerinde olur.

domercant'in durumu belli olduğu için muhtemel şutör takviyesi yapılacak ama bu bence çok önemli takım içi dengelerin korunması açısından,gecen sene bunun acısını çektik,dedovic ve savovic takviyeleri ile..ama bu konuda Ergin hocaya fazlasıyla güveniyorum umarım domercant'in açığını kapatabiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...