Bize uç numara lazım,Arroyo,Jaka falan değil ama bu zamanda nereden nasıl daha iyisini buluruz o da muamma;ben Ergin Hocaya güveniyorum o herseyin en iyisini bulur bulacaktirda.
Tamamen kendi düşüncelerim; hiç maceraya katmadan, takıma direk uyum sağlayabilecek, koç ve Hawkins-Ersin ile daha önce oynamış olan Arroyo'yu hiç düşünmeden kadromuza katmalıyız. Bu ligi tanıyor, büyük kulüp dinamiklerini biliyor, efsane bir sezon geçirdi. Jamont'un 1 numarada tam randımanlı oynayamadığını gördük, takım savunmasına inanılmaz katkı veriyor vazgeçmek de olmaz, bu yüzden kafasının daha rahat bir şekilde olacağı 2 numarada kullanabiliriz sezon boyunca. Göksenin'in sakatlıktan dönmesinin ardından çok sert bir rotasyon olur 2 numarada. 3 numara rotasyonunda sezon başından bu yana herhangi bir sıkıntı çekmemişken, Hawkins'in bu takımda en az 30 dakika ile oynadığı gerçeği ortadayken ve Cenk'in de gayet yararlı bir şekilde oynadığı göz önündeyken neden herkes 3 numara ısrarında hiç anlamıyorum açıkçası.
Arroyo - Ender - Engin
Jamont - Göksenin
Hawkins - Cenk.
Tamamen kendi düşüncelerim; hiç maceraya kaçmadan, takıma direk uyum sağlayabilecek, koç ve Hawkins-Ersin ile daha önce oynamış olan Arroyo'yu hiç düşünmeden kadromuza katmalıyız. Bu ligi tanıyor, büyük kulüp dinamiklerini biliyor, efsane bir sezon geçirdi. Jamont'un 1 numarada tam randımanlı oynayamadığını gördük, takım savunmasına inanılmaz katkı veriyor vazgeçmek de olmaz, bu yüzden kafasının daha rahat bir şekilde olacağı 2 numarada kullanabiliriz sezon boyunca. Göksenin'in sakatlıktan dönmesinin ardından çok sert bir rotasyon olur 2 numarada. 3 numara rotasyonunda sezon başından bu yana herhangi bir sıkıntı çekmemişken, Hawkins'in bu takımda en az 30 dakika ile oynadığı gerçeği ortadayken ve Cenk'in de gayet yararlı bir şekilde oynadığı göz önündeyken neden herkes 3 numara ısrarında hiç anlamıyorum açıkçası.
Arroyo - Ender - Engin
Jamont - Göksenin
Hawkins - Cenk.
Gelabale'yi alıp Arroyoyu da ekleyebiliriz takıma. O zaman optimal kadro olur.