Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'ından mı yazdı Soner abi?

Aklın yolu bir. Ya 2, ya da 3 numara transfer etmeliyiz. Allahtan Hawkins gibi bir jokerimiz var, pivot hariç heryerde oynayabilir. (nazar değmesin)

Evet.Eyüp Yıldız aldığım istihbarata göre guard aranıyor demiş twitter da Murat Özyer'de oyun kurucu aramıyoruz diye cevap yazmış.Dediğim gibi Nocioni olacak gibi ama olmazsa da iyi bir şutör alınmalı çünkü Hawkins dışında (ki oda şutör değil) sut potansiyelimiz kısıtlı.

Kinsey şutör bir oyuncu değil. Nocioni'ye gelince 4 numara oynuyor diye biliyorum. Bizim aradığımız kesinlikle 4 numara değil. Nocioni kısa forvette yüksek verim verecek bir oyuncu değil bence. Efes'in daha önce yaşadığı Nachbar ikilemine düşeriz ki bence büyük hata olur. Zaten o dönemin koçu da Ergin Ataman'dı. Tekrar benzer bir hataya düşmez umarım.
Bize saf 1 numara ve 3 numara lazım en iyilerinden.

Murat Özyer ‏@coachozyer

Nocioni ile ilgili bir görüşme oldu.Ama transfer için bütçe ile beraber başka konuların da oluşması lazım.Adaylar tabiiki var

Şutör bir adam lazım diye konuşuyoruz Kinsey deniyor.. Yok sahaiçi vukuatları bir kenara oyunculuğunu beğenirim de tarz olarak hiç ihtiyacımız yok ona. Artı sakatlık riski de olan bir oyuncu.. Onun gelmesindense Lakovic'in kalmasını bile tercih ederim..

Arkadaşlar, dünyada başka oyuncu mu kalmadı. Kinsey denen pis herifin adını Galatasaray için her duyduğumda tüylerim ürperiyo. Kinsey nin vurduğu Galatasaray taraftarı sizde olabilirdiniz...

Kinsey`i ben cıkarmadım, okuduklarımı aktardım.Bende istemem Galatasaray taraftarı ile yumruk yumruga gelmis bir oyuncuyu.Nachbar cok yumusak oyuncu ,bizim saha içindeki yumusak karnımız olur.

Jasaitisi alalım baska bisi istemem ,adam gibi adam! temiz şutör, savunması ve ribuand istatislikleride fena degildir.Galatasarayda oynadıgı dönemlerde kendisinin mücadelesine hayrandım.

Arda Ezer<S>@</S>ARdaQue Euroleague Fantasy' de sac bas yolduran Andres Nocioni hakkindaki olumlu dusunceler maalesef bu sezon cok geriledi <S>@</S>eyupyildizz <S>@</S>coachozyer

Euroleague'te kötü performans göstermiş olabilir ama ACB de gayet iyi bir performansı var diye biliyorum ayrıca Euroleague'te faul problemi de onu kötü etkiledi bence alırsak çok iyi bir transfer olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...