Papaloukas'ı alabilir miyiz acaba. Bildiğim kadarıyla boşta olması lazım. Ya da çok ütopya olacak ama David Blu nasıl olurdu.
Ataman’ın açıklamalarının tam metni şu şekilde;
“Laboral’in Nocioni’yi bize teklif ettiği veya bizim bu transferi çok istediğimiz şeklinde birçok yerde yazılıp çiziliyor. Evet, Nocioni bize menajeri tarafından teklif edildi. Biz de Lakovic’in pakete dahil edilmesi hâlinde o bölgeye bir oyuncu transfer edeceğimizi söyledik. Bu transfer teklifleri, anlaşmaları doğal yoldan gerçekleşir. İki tarafın da isteği varsa oluyor işte. Böyle bir detay var, takas o yüzden çıktı.
“Carlos Arroyo da bize teklif edilen oyuncular içerisinde üst sıralarda. Elbette Arroyo önemli bir oyuncu ama bizim Galatasaray olarak transfer yapıp yapmamamız birçok etmene bağlı. Öncelikle yönetimden bu transferler için izin çıkması lazım. Biz henüz üst taraftan onay almadık. Nocioni ihtimali var, Arroyo bize teklif edildi ama şunu söyleyeyim, benim önüme şu son iki günde 50’ye yakın isim geldi. Bunlardan 9-10 tanesi bizim kadromuza katkı sağlayacak, üst düzeyde oyuncular.
“Galatasaray’ın ilk hedefi iki veya üç numara bölgesine tecrübeli, winner bir oyuncu almak. Nocioni bana göre üç numara. Zaman zaman dört numara da oynayabiliyor. Mesela Michael Redd demişler, hiç duymadım. Redd ismi önüme bile gelmedi.
“Domercant’in sözleşmesinin detaylarını bilmiyorum. İlk senenin sonunda iki tarafın bir çıkışı var mı yok mu herhangi bir bilgim yok. Ancak şimdilik askıya alma gibi bir durum söz konusu değil.”
İspanya’nın ünlü basketbol yazarlarından Jon de la Presa, Twitter hesabından Caja Laboral’in oyun kurucu aradığını açıkladı. Ancak oyuncu transferi için de takımdan oyuncuların gönderilmesi gerektiğini ve paraya ihtiyaç olduğunu söyledi.
Jon de la Presa’ya göre Caja Laboral Koçu Zan Tabak bir dönem Galatasaray forması da giymiş olan Taylor Rochestie’den hiç memnun değil. Bunun için de muhtemel takasta Andres Nocioni’nin Galatasaray Medical Park’a gelip Jaka Lakovic’in de Caja Laboral forması giymesi gündemde.
Ağlayacağım ya. Domercant gibi bir adamdan faydalanamadan sakatlandı. Çok üzüldüm. Onu bizde izlemek en büyük hayâlimdi.
Gordon'u iki numarada düşünenler, Göksenin'le birlikte potayı dövdüğünde ses çıkartmayacaklarına söz verebilirler mi? Bu Arroyo aşkının sebebini anlayamıyorum açıkçası.
Bize temiz bir şutör guard ya da şutu fena olmayan bir üç numara lazım. Bu çok açık. Umarım Ergin hoca bu ihtiyaca yönelik transfer yapar.
Ben de Arroyo'nun yerine bir şutör gelmesini istiyorum ama ''bu arroyo aşkının sebebini anlamıyorum'' yazdıgınız gibi ''hawkins aşkının sebebini anlamıyorum'' diyenler çok olmuştu ve Hawkins'in yaptıkları ortada.
Yalnız şu anda şartlar çok farklı. Sezon öncesinde Hawkins transferi için ısrar etmemiz çok doğaldı ve ben de ısrar edilmesi görüşündeydim.
Şu anda ise sezon ortasındayız ve Domercant gibi bir şutörden yararlanamayacağız. Durum çok hassas. PG'de Engin-Ender-Gordon varken Arroyo'yu getirmek ve 2 numarayı riske etmek bana hiç mantıklı gelmiyor.