M
Mehmet Berber
Misafir
Şu takıma takviye yapmamak salaklık olur çünkü takım 3 kulvarda da oldukça iddialı. Bir oyunculuk bütçe yaratamıyorsa koca Galatasaray kapatalım gitsin şubeyi.
Yönetimin ek bütçeye onay vermediği konuşuluyor,Ergin hoca da gündemimizde transfer yok demiş diye okudum. Sanırım Lakovic gidene kadar bir hamle olmayacak gelecek oyuncunun da bütçe dahilinde beklenen seviyede olacağını düşünmüyorum inşAllah yanılırım.
Lakovic gitmeden bir transfer beklemek doğru olmaz. Lakovicin çok yüksek bir kontratı var ve onu verecek başka takım yok malesef. Siena ya da Caja Laboral de o bütçelere sahip değiller. Ancak bir kısmını da biz ödeyerek kurtulabileceğiz gibi görünüyor.Hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalanıyorsa ek bütçe verilmicekmiş gibi birşey olamaz.Başkanında Şampiyonluk iddaası varsa zaten kendisinin gelip teklif etmesi lazım.Baskanımız yerinde olsam ne istıyorsa yapmaya calşırım böle bir sezon belki elimize bir daha geçmez.
Toronto Raptors'ta oynuyor ve oldukça başarılı. Keşke olsa ama zor onu almak.@FtwGS: Erkek basket takimi icin duydugum isim benim Alan Anderson'du suan ne alemde bilemiyorum.
Başkan bütçeye onay verdi;dün akşam kutlamalarda onay verdi Ergin Hocaya,ama Lakoviç konusu kesinleşmeli belki ondan faydalanacaklar.