Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takıma takviye yapmamak salaklık olur çünkü takım 3 kulvarda da oldukça iddialı. Bir oyunculuk bütçe yaratamıyorsa koca Galatasaray kapatalım gitsin şubeyi.

Yönetimin ek bütçeye onay vermediği konuşuluyor,Ergin hoca da gündemimizde transfer yok demiş diye okudum. Sanırım Lakovic gidene kadar bir hamle olmayacak gelecek oyuncunun da bütçe dahilinde beklenen seviyede olacağını düşünmüyorum inşAllah yanılırım.

Bu çok çok büyük bir hata olur. Bu güzelim takıma 1-1,5 milyon dolar daha bütçe ayıramama gibi bir durum olmamalı.

Gerekirse storedan yenilmez armada tişörtü kampanyası yapalım vs. bir kısmını biz karşılayalım. Ama Lakovic yerine de birini alalım mutlaka. (Ya da Lakovic'i oyun sistemimize monte edelim fakat Ergin hoca Jaka'yı hiç düşünmüyor)

edit: Twitterda FtwGS ağabey, Alan Anderson'un alternatifler arasında olduğunu yazdı.

Maç topiğinde takımımıza bir şutör lazım dedim. Domercant sezonu kapattığına göre şutör oyuncumuz elimizden gitti. Sezon başında yapılan Jamont transferi de beklediğimiz bir numara olmadığına göre onu bu zamandan sonra artık daha çok 2 de kullanacağımız için bize iyi bir pg lazım ama iyisi olmalı. Bugün iyi bir atıcımız olsaydı abartmıyorum beşiktaş'ı 30 luk yapardık.

Geçen sezonki Oktay Mahmuti'nin başında olduğu "rüya takım"a ,ek bütçe ayırmayan yönetim bu seneki takıma da ek bütçe ayırmasın bir zahmet.Yeterince ikiyüzlülük ve beceriksizlik yaptılar şimdi de hiçbirşey yapmayarak telafi etsinler durumu.

Ya da çok "şutör" istiyorlar Murat Kaya'yı alsınlar...

Erdal, hata hatayla telafi edilmez. Yönetimin geçen sezonki hataları can yaktı. En başta Shipp sakatlandığında verilen ek bütçe belki de sezonun erken bitmesine, avucumuzun içine kadar gelen şampiyonluğun yağ gibi kayıp gitmesine neden oldu ama göz göre göre bir sezon daha kaybetmek niye?

Ergin Ataman ismi bir çok kişiye antipatik geliyordu sezon başı ama hakkını vermek gerekir ki mücadele eden takım kimliğimizden uzaklaşmadık. Bu noktada Mahmuti´ye çok şey borçluyuz, basketbolda şampiyonluğu konuşur hale gelmemizi, tribünlerin canlanmasını sağladı ama toplantıda Oktay Hoca´nın dediğini gözardı etme; Galatasaray camiası basketbolda çok iyi bir sinerji yakaladı, çok güzel bir potansiyeli var, bunu heba etmemeli ve Ergin Hoca´ya destek vermeli.

Erdal, hata hatayla telafi edilmez. Yönetimin geçen sezonki hataları can yaktı. En başta Shipp sakatlandığında verilen ek bütçe belki de sezonun erken bitmesine, avucumuzun içine kadar gelen şampiyonluğun yağ gibi kayıp gitmesine neden oldu ama göz göre göre bir sezon daha kaybetmek niye?

Ergin Ataman ismi bir çok kişiye antipatik geliyordu sezon başı ama hakkını vermek gerekir ki mücadele eden takım kimliğimizden uzaklaşmadık. Bu noktada Mahmuti´ye çok şey borçluyuz, basketbolda şampiyonluğu konuşur hale gelmemizi, tribünlerin canlanmasını sağladı ama toplantıda Oktay Hoca´nın dediğini gözardı etme; Galatasaray camiası basketbolda çok iyi bir sinerji yakaladı, çok güzel bir potansiyeli var, bunu heba etmemeli ve Ergin Hoca´ya destek vermeli.

Bütçeye onay vermedi ne demek masanın bir ayağı eksik olursa her an yıkılabilir domercantın eksikliği çok ciddi bir eksiklik bütün yük hawkinsin üstünde ayrıca 3 kulvarda giden takım var bence 1 değil lakoviçte gidince 2 takviye lazım yazık bu kadar emek ziyanmı olacak futbola o kadar para ayır bu şubeye üvey evlat muamelesi göster olmaz belkide yıllar sonra ilk kez bu kadar iddaalı bir takım kurulmuşken yazık etmesinler.. Adam geçen yıl bjk de bütçeyi aldı karşılığında 3 kupa getirdi.

Ayrıca başkan terime ne kadar değer veriyorsa ergin atamanada aynı değeri vermeli çünkü kendi futbolada takviye düşüncemiz yok terim isterse bakarız diyorsa basketbola yani ergin atamanda aynısını demeli. Çifte standart olmaz.

Hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalanıyorsa ek bütçe verilmicekmiş gibi birşey olamaz.Başkanında Şampiyonluk iddaası varsa zaten kendisinin gelip teklif etmesi lazım.Baskanımız yerinde olsam ne istıyorsa yapmaya calşırım böle bir sezon belki elimize bir daha geçmez.

Hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalanıyorsa ek bütçe verilmicekmiş gibi birşey olamaz.Başkanında Şampiyonluk iddaası varsa zaten kendisinin gelip teklif etmesi lazım.Baskanımız yerinde olsam ne istıyorsa yapmaya calşırım böle bir sezon belki elimize bir daha geçmez.
Lakovic gitmeden bir transfer beklemek doğru olmaz. Lakovicin çok yüksek bir kontratı var ve onu verecek başka takım yok malesef. Siena ya da Caja Laboral de o bütçelere sahip değiller. Ancak bir kısmını da biz ödeyerek kurtulabileceğiz gibi görünüyor.

Başkan bütçeye onay verdi;dün akşam kutlamalarda onay verdi Ergin Hocaya,ama Lakoviç konusu kesinleşmeli belki ondan faydalanacaklar.

sergio rodriguez real madridde fazla süre alamıyor bildiğim kadarıyla.Tam aradığımız isim.Çok zor tabi sezon başladıktan sonra madridi bırakıp eurocup takımına gelmesi.1.500.00 euro alıyor gordona verilen paranın fazla olduğunu düşünmeye başlıyorum.Böyle bir oyuncu alabilseydik bize seviye atlatırdı.bide skorer bir 2 numara tadından yenmezdi.

bence eli yanıp tutuşan birine ihtiyacımız var,domercantin açığını kapatabilecek...papaloukas çok iyi oyuncu kabul ediyorum,yıllardırda takip ederim ama ihtiyacımız olan bence şutör olan oyuncu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...