Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurolegue Ceo'su Galatasaray'ı EL'ye almadığı için pişman olmuş. Hele de bu seneki takımımızı görünce yanlış karar verdiğini görmüş. Videosu da burada;

[video=youtube;J1oUKQcJB_4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J1oUKQcJB_4[/video]

Banvit - Valencia maçında Justin Doellman'ı ı bir kez daha izleme fırsatı buldum.İnanılmaz iyi bir şutör, savunmada yapılan en ufak bir hatayı cezalandırıyor.27 sayı attı.Yanılmıyorsam grupta bi önceki maçta da 27 sayı atmıştı.Geçen sene ispanya ligi takımlarından manresa formasıyla 16.8 sayı 4.5 ribaund 1.9 asist ortalamalarıyla oynamış.27 yaşında ve 2.04 boyunda Valencia ile 2 yıllık sözleşmesi var.Ne yapıp edip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmeliyiz.Hayran kaldım

Banvit - Valencia maçında Justin Doellman'ı ı bir kez daha izleme fırsatı buldum.İnanılmaz iyi bir şutör, savunmada yapılan en ufak bir hatayı cezalandırıyor.27 sayı attı.Yanılmıyorsam grupta bi önceki maçta da 27 sayı atmıştı.Geçen sene ispanya ligi takımlarından manresa formasıyla 16.8 sayı 4.5 ribaund 1.9 asist ortalamalarıyla oynamış.27 yaşında ve 2.04 boyunda Valencia ile 2 yıllık sözleşmesi var.Ne yapıp edip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmeliyiz.Hayran kaldım

Abi Doelmann gelirse iddia ediyorum en az Henry kadar katkı verir. Ama Valencia neden biraksın ki en önemli skor potansiyelini. Hem de en güçlü rakiplerinden birisine verip onu daha da güçlendirmek istemezler. Baya bir bonservis isterler verseler bile. İmkansız ama keşke gelse...

Nocioni: Galatasaray iddiaları hakkında bilgim yok. Caja Laboral benimle ilgili karar almışsa anlayışla karşılarım. Sonuçta bu bir iş.. Can işbakan

Muhtemelen Nocioni işi yattı bu da kendi ağzından açıklaması. Bu arada Arroyo'nun Beşiktaş'tan alacağı varmış. Ciddi mi bilmiyorum ama bonservis pazarlığında işe yarayabilir.

2-3 oyuncu arıyorsak benim önerim Donetsk'te ki Ramell Curry ? İyi bir şutördür. Yayın gerisinden oduğu gibi orta mesafesi de iyi. 2-3 oynayabiliyor. Zaten Donetsk %90 elenecek. İyi bir hamle olabilir. Ne düşünüyorsunuz ?

ERGİN ATAMAN her zaman yabancı transferinde kaliteli ve doğru isimleri getirmiştir
örnekleri çok
bize de ocak ayına kadar iyi bir sutör alınacaktır

Oyuncu pazarı çok geniş kaliteli bir şutör gelicektir elbette ama ocak ayı beklenebilir bence de Justin Doellman'ı almak istiyorsak bonservis ödeyeceğiz ki bu tercih edeceğimiz bir durum olduğunu zannetmiyorum yoksa Justin Doellman yada Kostas Vasiliadis'ten birisi bize çok iyi gelebilirdi.

Justin Doellman hayali kurmaya gerek yok zaten alamayız onu sezon içinde, İspanyol takımlarından adam almak kolay değil dünyanın parasını istiyorlar. He bir de Doellman tam 3,5 numara, siz 2 numara mı istiyosunuz, oyun kurucu olup şutu iyi olan bir guard mı istiyosunuz onu da çözemedim.

Justin Doellman hayali kurmaya gerek yok zaten alamayız onu sezon içinde, İspanyol takımlarından adam almak kolay değil dünyanın parasını istiyorlar. He bir de Doellman tam 3,5 numara, siz 2 numara mı istiyosunuz, oyun kurucu olup şutu iyi olan bir guard mı istiyosunuz onu da çözemedim.

Abi ben şahsen bize Henry kadar katkı yapacak skorer,gerektiğinde sorumluluk alıp kilidi açacak,son topu kullanma yeteneği olan sayı potansiyeli yüksek bir oyuncu istiyorum. Doelmann da bunun için bire bir ama dediğin gibi almak zor ve biraz hayal.

Abi ben şahsen bize Henry kadar katkı yapacak skorer,gerektiğinde sorumluluk alıp kilidi açacak,son topu kullanma yeteneği olan sayı potansiyeli yüksek bir oyuncu istiyorum. Doelmann da bunun için bire bir ama dediğin gibi almak zor ve biraz hayal.

Şimdi o tarz biri gelirse (Nocioni de aynı tarz) Hawkins'i 2'ye çekmek zorundayız o zaman, onu hesaba katmak lazım. Domercant direk 2 numaraydı.

1,2,3,4,5 hepsi isteniyor. Takım çok iyi gidiyor, herkesi deviririz diyoruz ama herkes de bir mevkiye oyuncu istiyor. Ben de çözemedim. :)

Galatasaray'da transfer bitmez zira bir oyuncu bir maç kötü oynasa yerine transfer istenir.
Şutör lazım evet ama belliki transfer seçeneğinden evvel Avrupa'nın en iyi şutörlerinden biri olan Lakovic bir süre daha denenecek.
Kendini toplar, form tutarsa transfer yapılmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...