Bir an önce gelecek oyuncu belli olsada rahatlasak. Takıma katkı veren bir olur umarım , takım iyi , iyi biri ile çok iyi olur.
Banvit - Valencia maçında Justin Doellman'ı ı bir kez daha izleme fırsatı buldum.İnanılmaz iyi bir şutör, savunmada yapılan en ufak bir hatayı cezalandırıyor.27 sayı attı.Yanılmıyorsam grupta bi önceki maçta da 27 sayı atmıştı.Geçen sene ispanya ligi takımlarından manresa formasıyla 16.8 sayı 4.5 ribaund 1.9 asist ortalamalarıyla oynamış.27 yaşında ve 2.04 boyunda Valencia ile 2 yıllık sözleşmesi var.Ne yapıp edip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmeliyiz.Hayran kaldım
Justin Doellman hayali kurmaya gerek yok zaten alamayız onu sezon içinde, İspanyol takımlarından adam almak kolay değil dünyanın parasını istiyorlar. He bir de Doellman tam 3,5 numara, siz 2 numara mı istiyosunuz, oyun kurucu olup şutu iyi olan bir guard mı istiyosunuz onu da çözemedim.
Abi ben şahsen bize Henry kadar katkı yapacak skorer,gerektiğinde sorumluluk alıp kilidi açacak,son topu kullanma yeteneği olan sayı potansiyeli yüksek bir oyuncu istiyorum. Doelmann da bunun için bire bir ama dediğin gibi almak zor ve biraz hayal.
Justin Doellman hayali kurmaya gerek yok zaten alamayız onu sezon içinde, İspanyol takımlarından adam almak kolay değil dünyanın parasını istiyorlar. He bir de Doellman tam 3,5 numara, siz 2 numara mı istiyosunuz, oyun kurucu olup şutu iyi olan bir guard mı istiyosunuz onu da çözemedim.
299. ve 300. sayfalarda Darius Washington yazılmamış.Bir yaşıma daha girdim.
Teşekkürler Adnan abi,400. sayfaya kadar yokum.Darius Washington neden olmasın