Psikolojide öncelik sonralık etkisi diye bir şey vardır bilirsiniz. Hawkins'i çok beğenmeme rağmen Playoff performansı acaba sene başından beri performansını bir bütün olarak incelememizi engelliyor mu diye düşünüyorum. Çünkü sezon başı ve ortasında Ergin Hoca bazı önemli maçlarda Hawkins'e çok az süre veriyordu. Hatta 6. yabancı gibi kullanıldığı maçlar oldu. Sene sonuna doğru form tuttu ve bize ve Efes pilsen'e karşı eşleşme problemi yarattı. Ama bu söylediklerim Hawkins'in bu sezonki taban tabana zıt performansı için. Yoksa sene sonundaki performansının gelirse ve tüm sezona yayarsa macera aramaya gerek yok Nba'lerden
Ama verdiğin isimler zaten önemli oyuncular ama Nba'den gelip Avrupa'da direkt katkı vermek de öyle her babayiğidin harcı değil. Ben JJ'yi çok sevmeme rağmen üst düzey hedefleri olan bir takımın point guard olamayağını düşünüyorum keza Washington'da öyle. Çünkü D-wash bazen kendini çok kaptırıyor oyuna oyun kurucu olduğunu unutuyor. Telekom'daki görüntüsü de bence gelmesi için yeterli değil. Ben Türkiye'deyken Bo Mccaleb'i çok beğeniyordum ama o takımda Cris lofton'ın olması müthiş performansları Bo'yu hep arka planda bırakıyordu keşke o zamanlar alabilseydik. Şimdi aynı şeyleri Trabzonspor'dan Janothan Gibson için düşünüyorum ama bu kumara şu dönemde girilemeyeceği de açık. Bakalım inşallah önemli bir pg takviyesi yaparız.