Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu bahsettiğin ayrılmak zorunda kalacak oyuncular da bizim işimize yaramaz. Yukarıda konuşulan tek bir oyuncunun bile nba'den takım bulamayacağını sanmıyorum.
arenas-Jamaal Magloire, Bill Walker bunlar belki kontrat alır ama mesela armon johnson 800bin USD--ishmael smith 500bin USD ---gerald green 400bin USD bunlar almayabilir bence
yoksa magloire 1.3USD---alırken avrupaya daha fazla ister ve biz bunu karşılayamayız zaten

Psikolojide öncelik sonralık etkisi diye bir şey vardır bilirsiniz. Hawkins'i çok beğenmeme rağmen Playoff performansı acaba sene başından beri performansını bir bütün olarak incelememizi engelliyor mu diye düşünüyorum. Çünkü sezon başı ve ortasında Ergin Hoca bazı önemli maçlarda Hawkins'e çok az süre veriyordu. Hatta 6. yabancı gibi kullanıldığı maçlar oldu. Sene sonuna doğru form tuttu ve bize ve Efes pilsen'e karşı eşleşme problemi yarattı. Ama bu söylediklerim Hawkins'in bu sezonki taban tabana zıt performansı için. Yoksa sene sonundaki performansının gelirse ve tüm sezona yayarsa macera aramaya gerek yok Nba'lerden :D Ama verdiğin isimler zaten önemli oyuncular ama Nba'den gelip Avrupa'da direkt katkı vermek de öyle her babayiğidin harcı değil. Ben JJ'yi çok sevmeme rağmen üst düzey hedefleri olan bir takımın point guard olamayağını düşünüyorum keza Washington'da öyle. Çünkü D-wash bazen kendini çok kaptırıyor oyuna oyun kurucu olduğunu unutuyor. Telekom'daki görüntüsü de bence gelmesi için yeterli değil. Ben Türkiye'deyken Bo Mccaleb'i çok beğeniyordum ama o takımda Cris lofton'ın olması müthiş performansları Bo'yu hep arka planda bırakıyordu keşke o zamanlar alabilseydik. Şimdi aynı şeyleri Trabzonspor'dan Janothan Gibson için düşünüyorum ama bu kumara şu dönemde girilemeyeceği de açık. Bakalım inşallah önemli bir pg takviyesi yaparız.

Hawkins konusundaki kaygılarımız da aynı aslında. Nedense klasman maçlarında hiç dikkatimi çekmemişti kendisi ancak Gordon'a karşı bariz üstünlük kurduğunda açıkçası hiç hoşlanmamıştım çünkü o ana kadar ligin en iyi savunmacısı olarak Gordon'u görüyordum. Nihayetinde Alan Anderson bana göre çok daha bir oyuncudur Hawkins'ten.
Darius ise Türk Telekom'da kendini bir kez daha kanıtladı, onun kaç maç çevirdiğini hatırlamak lazım bizdeyken. Gerektiğinde insiyatif alan oyuncuları daima sevmişimdir ve Ergin Ataman da sever böyle oyuncuları. Eurocup ve lig için idealdir eğer düşünülüyorsa Washington. Zaten Makedonya Milli Takımında da Bo Mccaleb ile birlikte oynuyorlar guard pozisyonunda, çok da büyük farkları yok bence.

Benim iki satırda özetlediklerimi sen ayrıntılı bir şekilde yazmışsın. Fikirlerimiz tamamıyla paralel bu hususta. Bak NBA free agent listesi açıklanmış, ne 3 numaralar, ne pivotlar var oradan alabileceğimiz, hem de fiyatları çok makul olarak.

Misal 5 numaraya Jamaal Magloire, 3 numaraya Bill Walker, 1 numaraya da Gilbert Arenas gayet uyar.

Magloire'ı bırak takıma istemeyi 3'e 3 maça çağırmam, senelerdir basketbol oynamıyor doğru düzgün.

Bill Walker 2 numarada atletikliğiyle falan iş yapabilir ama Avrupa için fazla dağınık, daha iyilerini bulursun rahat.

Arenas için de Magloire için dediklerim geçerli. Zero to hero'nun dönüşü de oldu maalesef özellikle Washington'daki silah olayından sonra dağıldı.

Öneriler:

1- Foye*, Gaines**, West***, Mills
2- Terrance Williams (?) , Meeks*, Azubuike***(?)
3-Barnes*, Ebanks*
4- A. Randolph (?) , Darrell Arthur (?) *** , Amundson *** , Jianlian *** , Jeremy Evans**
5- Joel Przybilla (?)

* = Gelmesi zor olanlar
** = Düşük profil kalabilecekler
*** = Şahane olacaklar
? = Sakatlık, istikrar, potansiyelini ortaya koyamama gibi problemler taşıyanlar.

Magloire'ı bırak takıma istemeyi 3'e 3 maça çağırmam, senelerdir basketbol oynamıyor doğru düzgün.

Bill Walker 2 numarada atletikliğiyle falan iş yapabilir ama Avrupa için fazla dağınık, daha iyilerini bulursun rahat.

Arenas için de Magloire için dediklerim geçerli. Zero to hero'nun dönüşü de oldu maalesef özellikle Washington'daki silah olayından sonra dağıldı.

Bill Walker benim bildiğim 3 numara oynar, iki numara için fazlaca ağır kalır. Arenas ve Magloire için ise ya tutarsa mantığı gütmüştüm, ancak tuttuğu takdirde büyük kazanç sağlar her iki oyuncu da.

Bill Walker benim bildiğim 3 numara oynar, iki numara için fazlaca ağır kalır. Arenas ve Magloire için ise ya tutarsa mantığı gütmüştüm, ancak tuttuğu takdirde büyük kazanç sağlar her iki oyuncu da.

Magloire'ın artık tutma ihtimali kalmadı, onun için tren kaçtı da bence Arenas da son "ya tutarsa" transferini Memphis'e yaptı sene içinde, onun da kariyerini buradan ayağa kaldırması çok imkanlar dahilinde gözükmüyor artık.

Magloire falan alınırsa kapatıp gitsinler şubeyi. O listede gelme ihtimali olupta İş yapacak Udrih , Farmar ve Haddadi var. Onlarında Avrupaya geleceğini gelse bile bize geleceğini sanmıyorum.

Haluk Yürekli yazmış Hawkins için 3 senelik 4 milyon diye. Sonunada Cenk yakında imza atar diye eklemiş. Sanırım Shipp te ayrılıcak. Cenki alıpta beşer onar dakika süre vermez Ergin Ataman. Tamamen tahmin tabi benimki. En çok oyun kurucu mevkisinde ne olacak onu merak ediyorum. Engin Fenerbahçeden daha fazla süre alabilmek için ayrıldı. Bizdede halihazırda ne kadar laf etsekte milli takımın şu an için birinci guardı konumundaki Ender var. Bide oraya bi yabancı getirilirse iyice karışır ortalık.

Jaycee Carroll olağanüstü şutu ve patlayıcılığıyla tam Ergin Ataman oyuncusudur bence.
Realli kısa tanımına da uyuyor var mıdır gelme ihtimali?Kontrat durumu vs. nedir ?

Shipp kalmalı. Sağlıklı döneceğine inanıyorum. Ayrıca savunmamız için de çok önemli ve seneye devşirme olacak. Ergin hocanın göndermek gibi bir hataya düşmemesi gerek. Cenk ve Shipp ile iyi bir 3 numara rotasyonumuz olur. Tabi bir de Lakovic'in durumu da var. Gönderebilecek miyiz acaba? Ya da daha az süre alması kaydıyla oyun kurucu olarak kullanabilir miyiz?

Ender-Engin-Yabancı
Yabancı(Hawkins)-Göksenin
Cenk-Shipp
Ersin(Cevher)-İlkan-Yabancı(Velickovic)
Furkan-Yabancı(Bonsu)

Goodmorning.. Starting a day with 2 flash news from Galatasaray.

As I expected, Ataman had a Talk with Efes swingman Cenk Akyol and they agree to terms. Akyol will sign for Galatasaray in upcoming days

Pops Bonsu has agreed personal terms with Galatasaray and will make a decision on his future within the week.

Galatasaray will pay 600.000 USD to Besiktas as a buyout (TBL rules) if the deal will happen.

Turbasket‏@turbasket

Bebek Shaq gelirse harika olur...

Bonsu için 600.000 USD Besiktas' buyout ödememiz çok bence. Bonsu'nunda alacağı ücretle birlikte maliyeti çok katmerli oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...