Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyüp yıldız da AMK Sofo'ya teklif yapıldı yazdıysa doğruluk payı fazladır şubeden bilgi alabiliyorlar bugüne kadar yaptıkları haberlerin hepsi doğru çıktı...diye yazmış inşallah doğrudur ve 900bin USD ye sofo tadından yenmez vallahi...

Cenk`le anlasıldı diye fısıltılar cogaldı.Gelirse bence türk rotasyon kalitesi artar ergin hocaya güveniyorum .

Cenk özünde galatasaraylı zaten özünde GALATASARAYLI olanların formayı giyince ekstra bir motive olduguna inanıyorum

Cenk, potansiyeli yüksek genç bir oyuncu olarak anıldı hep ama uzunca bir süre yeteneklerine ihanet etti desek pek haksızlık etmiş sayılmayız bu oyuncu için.

Bizim formamızı giydiği dönemde de çok iyi maçlar çıkardı, Asvel karşılaşması hala hafızalarda.. Hafızamda yer edinen bir diğer nokta ise maç seçiyor olması. Umarım bu hastalığını atarak gelir, eğer gelecekse. Görev aldığı her maçta yeteneklerine ihanet etmeyen Cenk´i formamız altında izlemeyi ben de isterim.

Sofoklis Schortsanitisi sabah sabah duymak beni sevindirdi.İnşallah gelir ve kalın bir pivotumuz olur :D çok sevdiğim biri kendisi geçen senede transfer döneminde keşke gelse demişimdir fakat olmamıştı.Bu sezon Furkan-Sofo-Sertaç iyi gider 5 e.

Şu an ortalıkta dolanan bilgilere göre Cenk Akyollada anlaşıldı yakında açıklanacak. Şu an bir arkadaşım aracılığıyla ulaşmaya çalışıyorum kendisine umarım resmi açıklama benden önce gelir.

Kerem Gönlüm de imzalamıştı onlara göre bizle, aynı akşam twitter hesaplarından Kerem yuvada kaldı diye geçtiler. Akşam da Sofo için Pao ile anlaştı yazarlarsa şaşırmam artık. Sofo'nun olduğu bir takımın 5 numara oynayabilecek 3 oyuncuya ihtiyacı vardır bu da kesin, 10 maçın 5'inde 10 dakikada faul problemine giren birine sene boyu güvenmek için yedek lazım mutlaka. Andric'in faul problemlerine takan kişiler vardı burada malum, Sofo'yu görünce onlarda saç kalmaz muhtemelen.

Sofoklis Schortsanitisi sabah sabah duymak beni sevindirdi.İnşallah gelir ve kalın bir pivotumuz olur :D çok sevdiğim biri kendisi geçen senede transfer döneminde keşke gelse demişimdir fakat olmamıştı.Bu sezon Furkan-Sofo-Sertaç iyi gider 5 e.

Sertaçın bu takımda yeri yok bence artık 2 senedir elindeki şansı bir türlü kullanamadı. Bence bu sene Ersin Dağlı en uygun isim 5 numara için yerli oynayacak. Sofo Ersin Furkan - İlkan Cevher-Yeni 4 İyi uzun rotasyonu olur bizim için

Kerem Gönlüm de imzalamıştı onlara göre bizle, aynı akşam twitter hesaplarından Kerem yuvada kaldı diye geçtiler. Akşam da Sofo için Pao ile anlaştı yazarlarsa şaşırmam artık. Sofo'nun olduğu bir takımın 5 numara oynayabilecek 3 oyuncuya ihtiyacı vardır bu da kesin, 10 maçın 5'inde 10 dakikada faul problemine giren birine sene boyu güvenmek için yedek lazım mutlaka. Andric'in faul problemlerine takan kişiler vardı burada malum, Sofo'yu görünce onlarda saç kalmaz muhtemelen.

Çok iyi tespit. Sofo varsa 1 tane daha adam lazım. Furkan-Sofo-X X'de yabancı olursa az biraz lüks olur yani. Bu arada forumdaki arkadaşların yanlışlıkla yazdıkları isimler ne kadar doğru bilmiyorum ama Eurocup varken bu isimler geçiyorsa elimizde EL olsaydı -ki Mahmuti de kalmış olurdu- neler yapabilirdik kimbilir. AMK'nın yazdıklarının doğru olduğunu düşünsem de Kerem Gönlüm konusunda haklısın. Yine de insanlar durgun günlerde her yazılan hakkında yorum yapıyor mecburen.

Sofoklis Schortsanitis bence bize faydalı olur ...23 dk 28 sayı armani-- 19 dk 17 sayı efes--21 dk 16 sayı real madrid vb istatistikleri var ve bizde zaten furkan süre almasını istiyorsak schortsanitis tarzı kısa sürede süper işler yapabilen birine ihtiyaç var...sofo çıkıp 30-35 dk oynasa furkanın falan gelişmesi hayal olur...sofo riski de var en kritik maçta faul problemine girebilir 5 dk da 3 faul aldığı panathinaikos (euroleague finali)hala aklımda...

Sofoklis Schortsanitis bence bize faydalı olur ...23 dk 28 sayı armani-- 19 dk 17 sayı efes--21 dk 16 sayı real madrid vb istatistikleri var ve bizde zaten furkan süre almasını istiyorsak schortsanitis tarzı kısa sürede süper işler yapabilen birine ihtiyaç var...sofo çıkıp 30-35 dk oynasa furkanın falan gelişmesi hayal olur...sofo riski de var en kritik maçta faul problemine girebilir 5 dk da 3 faul aldığı panathinaikos (euroleague finali)hala aklımda...

türkiyede sofo yu durdurabilecek bir tane pivot yok bence şu an zaten istekliyse durdurmak imkansız...ama avrupa basketbolunun temeli artık ikili oyunlar ve sofo bu konuda sıfırın altında bence bu da maccabi den ayrılma sebebi ama ne olursa olsun krstic-vazquez-tomic-batiste yi alamıyorsan sofo iyi seçim bence

Sofoklis Schortsanitis beğenmeyen arkadaşları hayretle okudum
maccabi pota altını tek başında ayakta tutan isim
biraz lige ve avrupa istatistiklerine bakmak yeter
bence alınırsa müthiş olur furkanla beraber
benim tek çekincem hakemlerimiz :)
5 dk. 5 faul çalarlar :)

Galatasaray Medical Park, transferde gaz kesmedi ve Beşiktaş Milangaz’ın yıldız ismi David Hawkins ile büyük ölçüde anlaştı.

Ergin Ataman’ın Siyah – Beyazlılardan, Sarı – Kırmızılılara transfer olmasının ardından Galatasaray Medical Park, kadrosunu şekillendirmeye başladı ve Engin Atsür transferinin ardından Hawkins’i de renklerine bağlamaya çok yaklaştı.
Geçen sezonun MVP’si olan ve Beşiktaş’ın kazandığı 3 kupada büyük rol oynayan Hawkins, Sarı – Kırmızılılar ile 3 yıl için 4 milyon Dolar’lık anlaşmaya olumlu baktı. Oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray Medical Park, önümüzdeki hafta Beşiktaş ile masaya oturacak. Pops Mensah-Bonsu ile de ilgilenen Sarı – Kırmızılılar, oyuncuların çıkış ücretleri için Siyah – Beyaslılarla görüşecek. Hawkins geçen sezon Beşiktaş’tan 900 bin Dolar kazanıyordu.

* Basketdergisi.com özel haberidir.

xx-engin-ender
hawkins-göksenin
shipp-cenk akyol
xx-ilkan
sofo(yada başka bir 5)-furkan-ersin
iyi bir rotasyon bence ersini 4-5 gibi düşünürsek...2-3 rotasyonu değişik oluyor hepsi hem 2 hem 3 oynayacak isimler hemen hemen
xx lerin yerine sergio rodriguez-milan macvan-thiago splitter alınsa çok süper olurdu ama hayal gibi duruyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...