Fenerbahçe bunu ilk defa yapmıyor . Genelde futbol da yapardı. Medya gücü sayesin de oyunculara Galatasaraydan teklifi , aldı bitti sözleşme imzaladı diye duyurur sonra fener aldı olurdu. Demek ki basketbola kadar sıçramış iş
karizma?
Aynen katılıyorum
Zaten Ergin ATAMAN veya şubeye yakın olan isimler detayları paylaşır neden olmadı vs...
Ama gerçekten Hawkins öyle bir yere konumlandırıldıki sanki tek başına BKJ MİLANGAZ'ı şampiyon yapmış o gelmezse yok olduk, bittik biz. Evet şampiyon bir oyuncudur ama o istediği ücret + menajer + BKJ verilecek para değerinden kat be kat fazla bir hesap çıkaracaktı bütçeden böyle ekstra harcama yapmak gereksizdi. Çünkü Ergin koç daha uygun ücretlere daha iyi oyuncuları getirebilir ve getirecektirde.
Burada felaket tellallığı yapanlar gelecek isimlerden sonra utanacaklardır.
Hawkins 1 yıllık bu yılki maliyeti neredeyse 2 Milyon $ bence çok fazlaydı, hakkımızda en hayırlısı oldu, FBÜLKER'e teşekkür etmek lazımbizi bu haddinden fazla harcamadan kurtardığı için...
Bence bu konuyuda fazla uzatmanın anlamı yok, herkes için hayırlı olsun...
Fenerbahçe bunu ilk defa yapmıyor . Genelde futbol da yapardı. Medya gücü sayesin de oyunculara Galatasaraydan teklifi , aldı bitti sözleşme imzaladı diye duyurur sonra fener aldı olurdu. Demek ki basketbola kadar sıçramış iş
Aynen katılıyorum
Zaten Ergin ATAMAN veya şubeye yakın olan isimler detayları paylaşır neden olmadı vs...
Ama gerçekten Hawkins öyle bir yere konumlandırıldıki sanki tek başına BKJ MİLANGAZ'ı şampiyon yapmış o gelmezse yok olduk, bittik biz. Evet şampiyon bir oyuncudur ama o istediği ücret + menajer + BKJ verilecek para değerinden kat be kat fazla bir hesap çıkaracaktı bütçeden böyle ekstra harcama yapmak gereksizdi. Çünkü Ergin koç daha uygun ücretlere daha iyi oyuncuları getirebilir ve getirecektirde.
Burada felaket tellallığı yapanlar gelecek isimlerden sonra utanacaklardır.
Hawkins 1 yıllık bu yılki maliyeti neredeyse 2 Milyon $ bence çok fazlaydı, hakkımızda en hayırlısı oldu, FBÜLKER'e teşekkür etmek lazımbizi bu haddinden fazla harcamadan kurtardığı için...
Bence bu konuyuda fazla uzatmanın anlamı yok, herkes için hayırlı olsun...
Daha düne kadar bizimle anlaşıp da üç kuruş fazla para için bugün Ülker'e giden Hawkins'ten başka basketbolcu kalmadı mı kardeşim. Kesinlikle çok iyi transferler yapıldığında aynen senin de yazdığın gibi bir takım sabırsız kişiler çok utanacaklar. Resmin bütününe bakmayı öğrenmeli artık.
Halim bey o kadar çok utanmak istiyorum ki anlatamam. Galatasaray adam akıllı yönetilsin de biz utanmaya razıyız...
Ntvspor haberi verdiğine göre FBÜ ciddi cidi Hawkins'i ayartmış gibi görünüyor. 4 saat önce Hawkins Galatasaray'a geliyordu şimdi FBÜ oldu çok ilginç.
Çğlar torun'un yazdıkları bir yerlerde okuduklarından ibaret. Gördüğünüz gibi hemen İsmail Şenol'dan haberi duyunca geri çevirdi. Böyle atıp tutanların hedefi takipçi kazanmak.
Umarım Hawkins imzayı atmadan önce biz bir adım daha atarız. Aynı parayı verirsek Hawkins'in tercihi kesinlikle Galatasaray olur.
Galatasaray adam akıllı yönetildiğini zaten Ergin Ataman hamlesi ile gösterdi. Daha utanılacak çok başarılar elde edecek bu takım, hem de çok.
napıyoruz arkadaşlar hawkins yaa geçen seneye kadar adını duyan mı vardı ben anlamadım ne hawkinsmiş adamlar hairstonu falan getiremedi karşıyaka hawkisne yöneldi para var diye düşünüyor.Herşeyi düşünüyor.
ama başkanın karizması hamit fenere giderse çizilir zira ön eleme oynanmayacağız zamanımız çok rahat olalım futboldada basketbolda da
eylülde şampiyonlar ligi başlayacak rahat olun para varsa daha iyilerini alırız.
umarım hamiti almaz bendde yıkılırım