Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe bunu ilk defa yapmıyor . Genelde futbol da yapardı. Medya gücü sayesin de oyunculara Galatasaraydan teklifi , aldı bitti sözleşme imzaladı diye duyurur sonra fener aldı olurdu. Demek ki basketbola kadar sıçramış iş

Aynen katılıyorum :)

Zaten Ergin ATAMAN veya şubeye yakın olan isimler detayları paylaşır neden olmadı vs...

Ama gerçekten Hawkins öyle bir yere konumlandırıldıki sanki tek başına BKJ MİLANGAZ'ı şampiyon yapmış o gelmezse yok olduk, bittik biz. Evet şampiyon bir oyuncudur ama o istediği ücret + menajer + BKJ verilecek para değerinden kat be kat fazla bir hesap çıkaracaktı bütçeden böyle ekstra harcama yapmak gereksizdi. Çünkü Ergin koç daha uygun ücretlere daha iyi oyuncuları getirebilir ve getirecektirde.

Burada felaket tellallığı yapanlar gelecek isimlerden sonra utanacaklardır.

Hawkins 1 yıllık bu yılki maliyeti neredeyse 2 Milyon $ bence çok fazlaydı, hakkımızda en hayırlısı oldu, FBÜLKER'e teşekkür etmek lazımbizi bu haddinden fazla harcamadan kurtardığı için...

Bence bu konuyuda fazla uzatmanın anlamı yok, herkes için hayırlı olsun...

Tabii ki hayırlı olsun çünkü elden başka bir şey gelmez. Ama biz hala üst seviyeye çıkmadık. Büyümek için para harcamak ve risk almak gerekiyor. Güvenli limanlarda dolaşarak kahraman olunmaz. Artık atılım lazım. Geçen sene ucundan yakaladık kaçırdık. Bu sene de vasat geçerse daha bir şey olmaz bu şubeden ne taraftarda heyecan kalır ne de basketbola bütçe ayıran yönetim..

Aynen katılıyorum :)

Zaten Ergin ATAMAN veya şubeye yakın olan isimler detayları paylaşır neden olmadı vs...

Ama gerçekten Hawkins öyle bir yere konumlandırıldıki sanki tek başına BKJ MİLANGAZ'ı şampiyon yapmış o gelmezse yok olduk, bittik biz. Evet şampiyon bir oyuncudur ama o istediği ücret + menajer + BKJ verilecek para değerinden kat be kat fazla bir hesap çıkaracaktı bütçeden böyle ekstra harcama yapmak gereksizdi. Çünkü Ergin koç daha uygun ücretlere daha iyi oyuncuları getirebilir ve getirecektirde.

Burada felaket tellallığı yapanlar gelecek isimlerden sonra utanacaklardır.

Hawkins 1 yıllık bu yılki maliyeti neredeyse 2 Milyon $ bence çok fazlaydı, hakkımızda en hayırlısı oldu, FBÜLKER'e teşekkür etmek lazımbizi bu haddinden fazla harcamadan kurtardığı için...

Bence bu konuyuda fazla uzatmanın anlamı yok, herkes için hayırlı olsun...

Daha düne kadar bizimle anlaşıp da üç kuruş fazla para için bugün Ülker'e giden Hawkins'ten başka basketbolcu kalmadı mı kardeşim. Kesinlikle çok iyi transferler yapıldığında aynen senin de yazdığın gibi bir takım sabırsız kişiler çok utanacaklar. Resmin bütününe bakmayı öğrenmeli artık.

Daha düne kadar bizimle anlaşıp da üç kuruş fazla para için bugün Ülker'e giden Hawkins'ten başka basketbolcu kalmadı mı kardeşim. Kesinlikle çok iyi transferler yapıldığında aynen senin de yazdığın gibi bir takım sabırsız kişiler çok utanacaklar. Resmin bütününe bakmayı öğrenmeli artık.

Halim bey o kadar çok utanmak istiyorum ki anlatamam. Galatasaray adam akıllı yönetilsin de biz utanmaya razıyız...

Fenerbahçe bunu ilk defa yapmıyor . Genelde futbol da yapardı. Medya gücü sayesin de oyunculara Galatasaraydan teklifi , aldı bitti sözleşme imzaladı diye duyurur sonra fener aldı olurdu. Demek ki basketbola kadar sıçramış iş

Kemal Bey, yaptıkları sadece eziklik psikolojisi, Galatasaray'ın başarılarına ulaşamayarak elde edemedikleri hazzı, kendilerince olmayan değerlerde oyuncuya para verip alarak ve akıllarınca bizden üstün oldukları psikolojisini yaymak amaçları.

Bizim yönetimde bazı konularda onlara çanak tutmuyor değil ama basketbolda'da böyle davranmaları şaşırtmadı beni.

Ntvspor haberi verdiğine göre FBÜ ciddi cidi Hawkins'i ayartmış gibi görünüyor. 4 saat önce Hawkins Galatasaray'a geliyordu şimdi FBÜ oldu çok ilginç.
Çğlar torun'un yazdıkları bir yerlerde okuduklarından ibaret. Gördüğünüz gibi hemen İsmail Şenol'dan haberi duyunca geri çevirdi. Böyle atıp tutanların hedefi takipçi kazanmak.

Umarım Hawkins imzayı atmadan önce biz bir adım daha atarız. Aynı parayı verirsek Hawkins'in tercihi kesinlikle Galatasaray olur.

Birkaç saat önce de dediğim gibi 1,5 milyon dolar yıllık Hawkins için astronomik bir miktardır ama bu kadar oldu, olacak dendikten sonra bitmeliydi bu transfer. Sonra da neden her dalda karşı yaka bize üstünlük sağlıyor diyoruz. Adamlar kafamıza vurup yemeğimizi alıyor resmen.

Ntvspor haberi verdiğine göre FBÜ ciddi cidi Hawkins'i ayartmış gibi görünüyor. 4 saat önce Hawkins Galatasaray'a geliyordu şimdi FBÜ oldu çok ilginç.
Çğlar torun'un yazdıkları bir yerlerde okuduklarından ibaret. Gördüğünüz gibi hemen İsmail Şenol'dan haberi duyunca geri çevirdi. Böyle atıp tutanların hedefi takipçi kazanmak.

Umarım Hawkins imzayı atmadan önce biz bir adım daha atarız. Aynı parayı verirsek Hawkins'in tercihi kesinlikle Galatasaray olur.

Neden Hawkins'in tercihi biz olalım ki aynı parayı versek:)

Onlar Euroleague'de biz Eurocup'ta.

Diceksiniz ki e eski koçu Ergin Ataman bizde.Unutmayalım ki Pianigiani de Hawkins'in 2 yıl önceki koçu:)

Bu arada keşke gelseydi fakat Hawkins için artık çabalamanın veya ağıt dökmenin anlamı yok bence.

Bir oyuncuya yıllık 1.5 milyon dolar verebilecek bütçemiz varsa umarım bunu düzgün kullanıp kaliteli,daha da önemlisi Ataman'ın sistemine uygun oyuncular getirmeyi başarırız.

Ben şahsen hala daha Kaimakoglou diyorum,söz veriyorum aldığım basket formasının arkasına da onun adını yazdıracağım:)

ergin ataman geldigine pişman mıdır acaba?? gordon gider hawkins gelmez muhtemelen shipp de gider bu kaos ortamında...heralde bir bizim kulüp başarabilirdi bu kadar umut dolu 2 sezonun sonunu böyle getirebilmeyi...takdirlik...

Ne hawkins`mis sasıyorum :D Gordon gelince burun kıvıranlar simdi ilah yaptılar

Hawkins gelirken caz yapanlar simdi yönetimi elestiriyor cok garip insanlar var vesselam

Hele bir takım sekillensin sora elestri övgülerimizi yapalım

Mithat abiden rica resmi siteden acıklanmadan acıklamaması hem kendine gol atıyorsun abi hemde insanları umutlandırıyorsun .Olmamasının sebebi burdaki insanları cok baglamıyor ona bakmıyorlar anlıcagın bosver sen kendinde sakla burdakiler beklesinler kendini hedef adam yapma abim

napıyoruz arkadaşlar hawkins yaa geçen seneye kadar adını duyan mı vardı ben anlamadım ne hawkinsmiş :( adamlar hairstonu falan getiremedi karşıyaka hawkisne yöneldi para var diye düşünüyor.Herşeyi düşünüyor.
ama başkanın karizması hamit fenere giderse çizilir zira ön eleme oynanmayacağız zamanımız çok rahat olalım futboldada basketbolda da
eylülde şampiyonlar ligi başlayacak rahat olun para varsa daha iyilerini alırız.
umarım hamiti almaz bendde yıkılırım

Galatasaray adam akıllı yönetildiğini zaten Ergin Ataman hamlesi ile gösterdi. Daha utanılacak çok başarılar elde edecek bu takım, hem de çok.

Keşke keşke. Buradaki herkes başarı umuyordur kimsenin şüphesi olmasın. Ama buradaki insanların yönet,m tarafından ciddiye alınması lazım. Oktay Hoca gitmesin denildi hoca gitti. Bari Gordon gitmesin denildi gordon gitti en azından Hawkins gelsin denildi o da en büyük rakibe gitti gurur kıran bir şekilde. Çok merak ediyorum Avrupa'da boşta iyi bir 3 numara mı var da biz bilmiyoruz. Gordon gibi bir combo guard var da biz mi bilmiyoruz.

napıyoruz arkadaşlar hawkins yaa geçen seneye kadar adını duyan mı vardı ben anlamadım ne hawkinsmiş :( adamlar hairstonu falan getiremedi karşıyaka hawkisne yöneldi para var diye düşünüyor.Herşeyi düşünüyor.
ama başkanın karizması hamit fenere giderse çizilir zira ön eleme oynanmayacağız zamanımız çok rahat olalım futboldada basketbolda da
eylülde şampiyonlar ligi başlayacak rahat olun para varsa daha iyilerini alırız.
umarım hamiti almaz bendde yıkılırım

Elinde bonservisi olan oyuncuya her zaman kapımız açık evet.. Eylül'e futbolcu mu kalır. Şampiypnlar Ligine katıulacak takımın sağ ve sol açığı yok hedef forveti yok sol bek alternatifsiz 2 oyuncusu afrika kupasına gidecek defansta oynayacak oyuncu kalmayacak. Hala Eylül'ü bekleyelim. Ali Dürüst 15'ine bitecek dedi başkan ilk etapta 25 ikinci etap 25-30 sonra 5'ine derken şimdi eylülü bulur diyorsak sezon başlamadan bitmiştir. Çünkü bir oyuncunun bir takıma adapte olması o kadar kolay değil. Basketbola gelirsek 15-20 temmuzdan sonra basketbolda üst düzey oyuncu kalmaz herkes mukavelesine yapar tatiline çıkar bu her sene böyle olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...