Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinde bonservisi olan oyuncuya her zaman kapımız açık evet.. Eylül'e futbolcu mu kalır. Şampiypnlar Ligine katıulacak takımın sağ ve sol açığı yok hedef forveti yok sol bek alternatifsiz 2 oyuncusu afrika kupasına gidecek defansta oynayacak oyuncu kalmayacak. Hala Eylül'ü bekleyelim. Ali Dürüst 15'ine bitecek dedi başkan ilk etapta 25 ikinci etap 25-30 sonra 5'ine derken şimdi eylülü bulur diyorsak sezon başlamadan bitmiştir. Çünkü bir oyuncunun bir takıma adapte olması o kadar kolay değil. Basketbola gelirsek 15-20 temmuzdan sonra basketbolda üst düzey oyuncu kalmaz herkes mukavelesine yapar tatiline çıkar bu her sene böyle olur...

kardeş haklı olabilirsin ama bjk nasıl şampiyon oldu sonradan gelen oyuncularla umarım olcak ben güvenmek istiorum eboue melo geldigeçen bu senede gelir hallledilir ama ben ergin hocayı sevmediğindne baskette ilgilenmiorum bjk nin bizden 75o kazanmasını istemezdim bonsu arroyo falan istemiorum istersek playoff bile oynamayalım o derece ama gelir bütçe varsa getrlr ama şu gerçek eurleuague oynuncuları çok zor langford gbi sofo gibi adamlar gelmez hawkns 30 yaşında fırsat bu fırsat diyor.kerem gs li o gelmiyor para ve euroleague bakıyor, para var eurlague yok işde zor

ağustos sonunda bitiyor transfer futbolda olacak ben fatih hocaya güveniyorum tulun a güvenmiyorum.Ama kaimakoğlu gelirse şahane olur yada velickovic ama sağlam oyun kurucu 3 5 numara lazım o kesin :)

Tulun'a güvenmemek gerek en başta..
Diğer taraftan yıllık 2 milyondan gittiyse karşıyakaya olumlu olmuş..
Hawkins iyidir ama yıllık 2 milyon değmez.. Piyasada iyisi yoksa bile değmez..

2 Transfer ile yönetim bu derece kötülenmemeli bu derece laf söylenmemeli Galatasaray'a.

Takımın içindeki bulunduğu krizi herkes ne çabuk unuttu ya ben bunu anlamıyorum. o aradaki 1m$ falan az buz para değil sonuçte. Her oyuncuya verilecek her kuruş iyice hesaplanmalı ki hesaplıyorlar ondan sonra alıyorlar olmazsa olmuyor. Sonuçta Kobe'yi Lebron'u 100.000$ için geri çevirmiyoruz.

Bir çok kişinin dediği gibi geçen sene Gordon geldiğinde kimse sevinmezken bir anda Kobe yaptınız adamı. Gitmek isteyen gider. Gelmek istemeyen gelmez. Galatasaray'ın şartları da bellidir parası da değerlidir. Başka bir takıma gıcıklık olsun diye transfer yapmamalı.

Nerden biliyorsunuz takıma Hawkinsten veya Gordondan çok daha faydalı oyuncu bulmayacaklarını. Lütfen hemen gaza gelmeyelim sonuçta o insanlar da hem Galatasaraylı hem çok üst düzey yöneticiler. Yaptıkları yöneticilikler sadece oyunda takım kurmakla adam yönetmek değil gerçek yöneticilik. Yapılan hataların bazı durumlarda geri dönüşü olmuyor gerçek hayatta. Şu anda diğer rakibimizden ekonomik anlamda nerdeyse bir tık öndeyiz ki geçen sene neredeyse aynı noktadaydık bu sene biraz toparlandık gene aynı noktalara gelmemek için transferde de takıma sahiplenme konusunda da geçen seneki gibi hatta daha titiz davranmak zorundayız.

Neyse bundan sonra transfer konuşabilirim :) Kaimakoglu nun twitter hesabında bir ara Gordon'a selam göndermişti ama şimdi sessizlik hakim umarım şartlarda anlaşılır ve gelir.
Hatta bu dönemde NBA den bir takım oyuncusu bile getirilebilir diye düşünüyorum. Boşta olan ve şayet sakatlığı geçtiyse Billups çok iş yapabilir diye düşünüyorum gelir mi orası bilinmez tabii :)

Kaimakoglou'nun şu sıralar olimpiyat elemeleri mevzusu var.Yunan takımıyla beraber Venazuela'da.

Birkaç güne bitiyor galiba,hatta bitmiş bile olabilir:)

Ben haftasonu biteceğine inanıyorum.

Bu arada Billups da yeni sezon için Clippers ile büyük ölçüde yeniden anlaştı:)

ülker alamadı avrupada şutör buna yöneldiler klasik fener mantığı ama bizimkiler melo hamit assaidi birde sağlam forvet üstünede sol bek lazım en acilinden ama yapılır para var ama neden bekliorlar hepsiyle birden anlaşıp komple imzalar mı attrıılmak mı isteniyor bilemem.
baskette çok kariyerli adam beklemeliyim geçen sene bir ship gitti oktay hocaya maloldu şutör ve çok yönlü 4 numara almalıyız adamalr ercegle savoyla bizi ezdiler.en basitinden lakoviç yoktu önemli anlarda

Aysal elini cebine bir atsa Sofo,Andersen,Hawkins hepsini alırız da adam biraz cimri gibi veya para savurmayı çok sevmiyor. Aslında bir yerde haklı, mesela Demirören çok savurdu da noldu ? 1 sezon herkesi tatmin etti ama şimdi belkide 4-5 sezon milleti dertten öldürecek.. Ama yinede benim görüşüm, artık Aysal cebinden para çıkarıp adam gibi her branşa transferler yapmalı. Fener şu durumda bile ilgilendigi hiçbir futbolcudan veya basketçiden ''indirime gitmesini'' talep etmeden direk verdi parayı aldı.

Tracy McGrady'yi getireceksin, ortada ne Hawkins ismi kalır, ne de bir başkası! Geçen sezon aldığı para 850.000 dolar. Şu an free-agent ve ona artık NBA'de ciddi kontrat teklifleri gelme ihtimali çok az. Bu sene birkaç maçını izledim, şu an ki haliyle bile Avrupa'da herhangi bir maçı domine eder. Tek başına kombine sattırır.

Oyuncunun gelmesini isteyenler bile toplam maliyete oldukça fazla gözü ile bakıyorlardı.Bonservis ile beraber nerede ise 3 yıllık 6 milyon dolara yakın bir maliyet ederinden oldukça fazla idi .Ben pek kayıp olarak görmüyorum doğrusu

Billups konusunda haklısın Clippers ile anlaşmış benim ki biraz yüksek uçuştu ama değerdi gelse efsane olabilirdi. Bakalım kim gelecek McGrady konusunda da geçen sezon da Atlanta da süre bulamadıysa artık süre bulması çok zor olacaktır NBA'de ama Avrupa basketboluna uyum sağlayabilir mi orası muamma.

Galatasaray taraftarı,başkasının elinde görüp kıymete bindirdiği şey için 'ben de isterim ben de' diyip ağlayan kıskanç çocuk misali..

Galatasaray yönetimi,çocuğunu mutlu etmekten muzdarip,şefkatsiz,işkolik,ben bilirim diyen bencil ebeveyn modeli..

Ve bu camia hala yıkılmadan ayakta durabiliyor ya helal olsun..Daha ne diyeyim..Bu da Galatasaray'ın hikmeti herhalde..

Keşke keşke. Buradaki herkes başarı umuyordur kimsenin şüphesi olmasın. Ama buradaki insanların yönet,m tarafından ciddiye alınması lazım. Oktay Hoca gitmesin denildi hoca gitti. Bari Gordon gitmesin denildi gordon gitti en azından Hawkins gelsin denildi o da en büyük rakibe gitti gurur kıran bir şekilde. Çok merak ediyorum Avrupa'da boşta iyi bir 3 numara mı var da biz bilmiyoruz. Gordon gibi bir combo guard var da biz mi bilmiyoruz.

Oktay Mahmuti başarısız olduğu için gitti, gittiği Efes takımında da başarısız olacak şimdiden söyleyeyim. Gordon ise sistemin içinde var olabilen ve oynadığı hiç bir takımda inisiyatif alan bir yapıya sahip olmadı. Adamın şutu yok bir kere daha neyi konuşuyoruz. O da bizdeki günlerini aratacak Efes takımında. Gelelim Hawkins'e, bu adama 2 milyon dolar verildiği konuşuluyor, geçen sezon Ersin sakatlanmasaydı, acaba Hawkins ismini duyabilecek miydik çok merak ediyorum. Adam daima 6. adamdı Beşiktaş'ta. Ayrıca Kendisi eşleşme problemi yarattığı için bu kadar ön plana çıktı. Daha önce de yazdım Pete Mickeal'in sözleşmesi sona ermiş, al sana Hawkins'ten birkaç gömlek üstün bir üç numara. Ayrıca arkadaşın biri Tracy Mcgrady'den bahsetmiş, onu alsak da harika olur.
Ne futboldaki Hamit, ne de basketboldaki Hawkins transferleri umurumda bile değil. zaten suyun öte yüzüne yakışır böylesi paragöz oyuncular. Sen tut Schalke, Bayern ve Real'de top oyna, daha sonra da ülkenin çöp tenekesi kulübü Fener'e gel. Rezalet bana kalırsa.
Kevin Mirallas haberleri dönüyor nette, o adamı alırsak millet ikinci bir Kader Keita vakası yaşayacak ayrıca belirteyim.

Futbolu bilmem ama Basketbol'da adamlar hem EL'nin A lisanslı takımı hem de bütçeleri bizden fazla sonuç olarak şansları bizden fazla ama dönen meblağlar doğru ise ben pek efektif bir transfer yaptıklarını düşünmüyorum.

Oktay Mahmuti başarısız olduğu için gitti, gittiği Efes takımında da başarısız olacak şimdiden söyleyeyim. Gordon ise sistemin içinde var olabilen ve oynadığı hiç bir takımda inisiyatif alan bir yapıya sahip olmadı. Adamın şutu yok bir kere daha neyi konuşuyoruz. O da bizdeki günlerini aratacak Efes takımında. Gelelim Hawkins'e, bu adama 2 milyon dolar verildiği konuşuluyor, geçen sezon Ersin sakatlanmasaydı, acaba Hawkins ismini duyabilecek miydik çok merak ediyorum. Adam daima 6. adamdı Beşiktaş'ta. Ayrıca Kendisi eşleşme problemi yarattığı için bu kadar ön plana çıktı. Daha önce de yazdım Pete Mickeal'in sözleşmesi sona ermiş, al sana Hawkins'ten birkaç gömlek üstün bir üç numara. Ayrıca arkadaşın biri Tracy Mcgrady'den bahsetmiş, onu alsak da harika olur.
Ne futboldaki Hamit, ne de basketboldaki Hawkins transferleri umurumda bile değil. zaten suyun öte yüzüne yakışır böylesi paragöz oyuncular. Sen tut Schalke, Bayern ve Real'de top oyna, daha sonra da ülkenin çöp tenekesi kulübü Fener'e gel. Rezalet bana kalırsa.
Kevin Mirallas haberleri dönüyor nette, o adamı alırsak millet ikinci bir Kader Keita vakası yaşayacak ayrıca belirteyim.

Sizin başarı kriteriniz ne bilmiyorum ama ben 8 yaşımdan beri basketbol maçlarına giderim Galatasaray'ın geçtiğimiz iki sezon kadar başarılı dönem görmedim. Üstüne koya koya gittik. Neyse onu yaptık bunu yendik filan demicem sıkıldık bu muhabbetlerden. Ama yapılanlara saygı lütfen. Eğer Euroleague Avrupa'daki en büyük organizasyonsa bu takımı oraya çıkaran koç Galatasaray tarihinde hak ettiği yeri almalıydı.

Ben de Hawkins'e o paraların verilmesini istemem. Ama reel olan bir şey var ki o da bu rakiplerle yarışa gireceğiz ve onlar bu paraları veriyor. Ona verme buna verme şu bütçe aşar bu bütçe sıkar. Hedefin neyse ona göre bütçen olur. O zaman bu işleri alttan alttan halledeceksin. Koçunun her istediği oyuncu manşet olmayacak veya teknik direktörünün istediği oyuncuyu almamak için sürekli zamana yaymayacaksın olayı. benim aklımın almadığı şu Gordon şu takımdan neden gitti daha iyisi yok Avrupa'da boşta. Adamı Barca istedi kendine layık gördü de biz göremedik yani ilginç. İnşallah panik transferler yapılmaz tek korkum bu.

Sizin başarı kriteriniz ne bilmiyorum ama ben 8 yaşımdan beri basketbol maçlarına giderim Galatasaray'ın geçtiğimiz iki sezon kadar başarılı dönem görmedim. Üstüne koya koya gittik. Neyse onu yaptık bunu yendik filan demicem sıkıldık bu muhabbetlerden. Ama yapılanlara saygı lütfen. Eğer Euroleague Avrupa'daki en büyük organizasyonsa bu takımı oraya çıkaran koç Galatasaray tarihinde hak ettiği yeri almalıydı.

Ben de Hawkins'e o paraların verilmesini istemem. Ama reel olan bir şey var ki o da bu rakiplerle yarışa gireceğiz ve onlar bu paraları veriyor. Ona verme buna verme şu bütçe aşar bu bütçe sıkar. Hedefin neyse ona göre bütçen olur. O zaman bu işleri alttan alttan halledeceksin. Koçunun her istediği oyuncu manşet olmayacak veya teknik direktörünün istediği oyuncuyu almamak için sürekli zamana yaymayacaksın olayı. benim aklımın almadığı şu Gordon şu takımdan neden gitti daha iyisi yok Avrupa'da boşta. Adamı Barca istedi kendine layık gördü de biz göremedik yani ilginç. İnşallah panik transferler yapılmaz tek korkum bu.

Asım Çakmak 8 yaşından itibaren gittiğinden beri basketbol takımının bütçesi hiç son 2 seneki kadar yüksek oldu mu? Sadece başarı yendiğimiz takımlara göre belirlenmiyor. Elinde ne olduğuna bakıyor. 2 sene boyunca çok başarılıydık ama 2 sene önce olduğu gibi yine Eurocup'tayız. Demek ki fazla başarılı olamamışız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...