Elinde bonservisi olan oyuncuya her zaman kapımız açık evet.. Eylül'e futbolcu mu kalır. Şampiypnlar Ligine katıulacak takımın sağ ve sol açığı yok hedef forveti yok sol bek alternatifsiz 2 oyuncusu afrika kupasına gidecek defansta oynayacak oyuncu kalmayacak. Hala Eylül'ü bekleyelim. Ali Dürüst 15'ine bitecek dedi başkan ilk etapta 25 ikinci etap 25-30 sonra 5'ine derken şimdi eylülü bulur diyorsak sezon başlamadan bitmiştir. Çünkü bir oyuncunun bir takıma adapte olması o kadar kolay değil. Basketbola gelirsek 15-20 temmuzdan sonra basketbolda üst düzey oyuncu kalmaz herkes mukavelesine yapar tatiline çıkar bu her sene böyle olur...
kardeş haklı olabilirsin ama bjk nasıl şampiyon oldu sonradan gelen oyuncularla umarım olcak ben güvenmek istiorum eboue melo geldigeçen bu senede gelir hallledilir ama ben ergin hocayı sevmediğindne baskette ilgilenmiorum bjk nin bizden 75o kazanmasını istemezdim bonsu arroyo falan istemiorum istersek playoff bile oynamayalım o derece ama gelir bütçe varsa getrlr ama şu gerçek eurleuague oynuncuları çok zor langford gbi sofo gibi adamlar gelmez hawkns 30 yaşında fırsat bu fırsat diyor.kerem gs li o gelmiyor para ve euroleague bakıyor, para var eurlague yok işde zor