Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 oynayabilen bir oyuncudur ihtiyacımız olan. oyuncunun pozisyonu kadar oyunu dömine edip edmeeyeceği liderlik özelliğinin olup olmayacağı ve takım oyunundan kopuk olmaması gibi olaylar da önemli

Yalçın'a katılıyorum.Şuan pivot'a asla ihtiyacımız yok,Zaza formda,Furkan'ın avrupa'nın dikkatini çekmeye başlayan performansı ortada,Andric'in gününde olduğu zaman neler yaptığını biliyoruz.

Bize gerektiği zaman 4 numarada oynayabilecek bir 3 numara lazım.Songaila'dan verim alamıyoruz,alsak bile çok kısa bir süre verim alabiliyoruz,maç boyu güvenebileceğimiz bir oyuncu değil Songaila.Cevher ise tam anlamıyla yeterli bir oyuncu değil bizim için.

Luol Deng aradığımız oyuncudur bence.

Yalçın'a katılıyorum.Şuan pivot'a asla ihtiyacımız yok,Zaza formda,Furkan'ın avrupa'nın dikkatini çekmeye başlayan performansı ortada,Andric'in gününde olduğu zaman neler yaptığını biliyoruz.

Bize gerektiği zaman 4 numarada oynayabilecek bir 3 numara lazım.Songaila'dan verim alamıyoruz,alsak bile çok kısa bir süre verim alabiliyoruz,maç boyu güvenebileceğimiz bir oyuncu değil Songaila.Cevher ise tam anlamıyla yeterli bir oyuncu değil bizim için.

Luol Deng aradığımız oyuncudur bence.

Son cumleye kadar katiliyorum, ancak deng 4 numara oynayabilecek bir oyuncu degil ne yazikki. 4 kisali sistemde kisa sureler oynayabilir tabi ancak genel anlamda 4 numara dusunulerek yapilacak bir transfer hamlesi olamaz.

Yok zaten ihtiyaç duyulduğunda kısa süreler oynaması açısından yazdım,yani 4 numarada oynatmak adına değil,3 numara oynayacak ama gerektiği zaman kısa süreler 4 numara'da oynayacak en azından bu işi shumpert'tan daha iyi yapar herhalde.

bir luol deng bizi ligde kesin şampiyon yapar ve top 8 hayal olmaktan çıkar.

şimdi bizim takımımızın sorunları neler ?
1- oyun sıkıştığında kendi şutunu yaratabilecek, penetre edip sayı bulabilecek delici bir oyuncu yokluğu....
luol deng 1 numaralı sorunumuzu kesinlikle giderebilecek bir oyuncu.

2- 3 numara da istikrarlı bir şutör...
üçlük atışları çok keskin olmasa da iyi ve 2 sayı dış isabeti çok yüksek bir 3 numara deng, bu açıdan da sorunumuzu giderir.

3- reboundlarda yaşadığımız sıkıntı malum...
deng'in oyunda kaldığı sürelerde nasıl bir beşle olursak olalım sahada rebound sıkıntısı çekeceğimizi sanmıyorum.

4- son zamanlarda takımımızın bulduğu fast break sayılarındaki azalış dikkatimizi çekmiştir.
deng aldığı reboundlarla bi anda karşı alana geçip bize kolay sayı kazandırabilir ve oyunun sıkıştığı anlarda kolay sayı imkanı sağlar

son olarak deng bizim gibi iyi savunma yapan bir takımda savunma anlamında da sınıf atlatır.
bir deng herşeye yeter bence.

bende tek hedef olarak deng'in transfer edilmesine yönenilmesi taraftarıyım.takımımızın sertliğine uyum sağlar,hücumunda damar açıcı rol oynar,ribaund sorununa ciddi merhem olur.karakteri konusunda sıkıntı yaşatmaz.hemen uyum sağlamaya çalışır.4 4 lük bir adam deng.başka adamlara hiç gerek yok bence.yaramızın ilacı belli

İşte bu yüzden takımımız oyuncu almadı başka, şova da gitmedi. Herkes lig büyük ihtimal yok diyodu ama aniden anlaşma oldu, Odom'la anlaşan Beşiktaş onu oynatamadı bile rezil oldular. Hedefleri uzun vadede olan takım için kendimize yakışanı yaptık.

Yine geçmişte yaptığımız doğru hareketler bugün karşımıza çıktı. Transfer fetişisti arkadaşlar da umarım herşeyin farkına varmıştır..

evet beyler. bir 5 numara lazım bu takım belli. yapacak birşey yok. türkiye ligini furkan-sertaç-andric üçlüsüyle idare edebiliriz. sertaç geri dönecekmi bilinmiyor. bilen arkadaşlar aydınlatırsa bizi seviniriz. işin EL kısmına gelirsek yapacak birşey yok. gruptan 4.cü de olsak çıkıyoruz sonuçta. olimpijayı zazasız yendik. unics kazanmaçı da zazasız oynandı ve kötü şut attığımız maçı son 2 dakikada verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...