Enes ya da Griffin ile Delfino yu paket olarak getirsek fena olmaz aslında. Yalnız Derrick Rose diyenler var aman diyorum, Avrupa basketboluna, hele ki bizim takıma hiç uymayacak bir oyuncu.
yetmez 1,2,3,4,4.5 oynayabilen olsunBugün GSTV'de Son Baskı programında yorumcu olan ARİF KIZILYALIN : "Galatasaray NBA'den Müthiş Bir oyun kurucu ile anlaşacak oyun kurucu derken 1,2,3 numara oynayabilen bir oyuncu ile." Dedi
Beşiktaş Lamar ODOM ve Brook Lopez'i transfer etmiş.
Ehhh. Seneye eurolig için dua edelimde play-off finalinden önce Beşiktaş ile eşleşmeyelim.
Ne de olsa Oktay Hoca'nın sistemi ve takım dengeleri anlayışı Eurolig'den önemli!
1. ve 3. çeyrekte sadece 12 sayı atabildik. Hele 3. çeyrek başladığında sanırım ilk 6 dk skor 13-0 idi.Bugün GSTV'de Son Baskı programında yorumcu olan ARİF KIZILYALIN : "Galatasaray NBA'den Müthiş Bir oyun kurucu ile anlaşacak oyun kurucu derken 1,2,3 numara oynayabilen bir oyuncu ile." Dedi
Bu takıma bi Durant gitmez mi yaZıplayan uçan kaçanlar içinde bir tek Griffin'i isterim. Oyunu bilen ve hemen avrupa'ya uyum sağlayabilecek iki oyuncu var benim gözümde Paul ve Durant aslında Love 'da var ama o pozisyon için Enes ve Ömer'de olabilir.
1-2-3 oynayan PG olarak Hido olma ihtimali var.Malum o mevkileri rahatlıkla oynuyor.Bu Arif Kızılyalın isimli kişiye inanmak istiyorum.Bir programda Galatasaray,Keita ve Elano'nun gidişiyle diye bir cümle kurmuştu ve Elano o zaman takımdaydı.Daha sonra kısa bir süre içinde transfer oldu Santos'a.Yalandan taraftara gaza getirmek için bir şey söyleyeceğine inanmıyorum.Bekleyip görelim.Bu arada 1-2-3 oynayabilen PG kim var ki?