Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes ya da Griffin ile Delfino yu paket olarak getirsek fena olmaz aslında. Yalnız Derrick Rose diyenler var aman diyorum, Avrupa basketboluna, hele ki bizim takıma hiç uymayacak bir oyuncu.

Beşiktaş Lamar ODOM ve Brook Lopez'i transfer etmiş.
Ehhh. Seneye eurolig için dua edelimde play-off finalinden önce Beşiktaş ile eşleşmeyelim.
Ne de olsa Oktay Hoca'nın sistemi ve takım dengeleri anlayışı Eurolig'den önemli!

Bugün GSTV'de Son Baskı programında yorumcu olan ARİF KIZILYALIN : "Galatasaray NBA'den Müthiş Bir oyun kurucu ile anlaşacak oyun kurucu derken 1,2,3 numara oynayabilen bir oyuncu ile." Dedi

Bugün GSTV'de Son Baskı programında yorumcu olan ARİF KIZILYALIN : "Galatasaray NBA'den Müthiş Bir oyun kurucu ile anlaşacak oyun kurucu derken 1,2,3 numara oynayabilen bir oyuncu ile." Dedi
1. ve 3. çeyrekte sadece 12 sayı atabildik. Hele 3. çeyrek başladığında sanırım ilk 6 dk skor 13-0 idi.
Bunun nedeni oyun kurucularımızın performansı. Oktay Hoca bu sene sürekli çift oyun kurucu ile oynuyor. Onlar aksadığı zaman da malesef krizlerimiz oluyor. Bu sene oynadığımız tüm ciddi maçlarda böyle çeyrekler ve geri düştüğümüz seriler var. Bize gerçekten lider bir oyun kurucu şart.

lokavt falan değilde eğer minesota'ya gitmek istemez ise bu monteyunas mıdır nedir buna kafayı takmak lazım 2.13 PF serbest atış atar gibi şut atıyor...

Zıplayan uçan kaçanlar içinde bir tek Griffin'i isterim. Oyunu bilen ve hemen avrupa'ya uyum sağlayabilecek iki oyuncu var benim gözümde Paul ve Durant aslında Love 'da var ama o pozisyon için Enes ve Ömer'de olabilir.

Ben 3 numara lazım diyorum.:)

Şöyle en uzunu ve en şutöründen,anladınız siz anladınız.:)

Kesinlikle david lee gibi dominant bir beyaz alinabilir... Ben oktay hocanin oyun stiline cok uygun buluyorum ayrica savasci sert ve hizli hucuma cikmayi sevmesi david leeyi bizim takim icin ideal kilar

Bu Arif Kızılyalın isimli kişiye inanmak istiyorum.Bir programda Galatasaray,Keita ve Elano'nun gidişiyle diye bir cümle kurmuştu ve Elano o zaman takımdaydı.Daha sonra kısa bir süre içinde transfer oldu Santos'a.Yalandan taraftara gaza getirmek için bir şey söyleyeceğine inanmıyorum.Bekleyip görelim.Bu arada 1-2-3 oynayabilen PG kim var ki? :D

Bu Arif Kızılyalın isimli kişiye inanmak istiyorum.Bir programda Galatasaray,Keita ve Elano'nun gidişiyle diye bir cümle kurmuştu ve Elano o zaman takımdaydı.Daha sonra kısa bir süre içinde transfer oldu Santos'a.Yalandan taraftara gaza getirmek için bir şey söyleyeceğine inanmıyorum.Bekleyip görelim.Bu arada 1-2-3 oynayabilen PG kim var ki? :D
1-2-3 oynayan PG olarak Hido olma ihtimali var.Malum o mevkileri rahatlıkla oynuyor.
Yabancı olarak Lebron,Kobe,Carmelo anlatılan kıstaslara uyuyor.
Birde Delfinoda olabilir.

Bişey sormak istiyorum 1-2-3 oynayabilen bir oyuncu ile bir PG mi yoksa 1-2-3 oynayabilen PG mi? ile dediyse 2 oyuncu kastetmiştir.Ben ilk okuduğumda 1-2-3 oynyabilen PG anlamışım :) 2 üst düzey oyuncu almamız zor bence.NBA'den gelenler şu an makul ücretlere geldiler üst düzey oyuncular için bu ücretler ne kadar artıcak orası önemli.Bakalım hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...