Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey sormak istiyorum 1-2-3 oynayabilen bir oyuncu ile bir PG mi yoksa 1-2-3 oynayabilen PG mi? ile dediyse 2 oyuncu kastetmiştir.Ben ilk okuduğumda 1-2-3 oynyabilen PG anlamışım :) 2 üst düzey oyuncu almamız zor bence.NBA'den gelenler şu an makul ücretlere geldiler üst düzey oyuncular için bu ücretler ne kadar artıcak orası önemli.Bakalım hayırlısı :)
O mevkileri oynayacak bir oyuncudur.Dünyada 3 oynayabilen çok az 1 numaralar var.(Diamantidis,Papaloukas)
Tahminim bir oynayabilen 3 numaradır Alpaslan.

Marco Jaric i filan getirmeseler bari ya da Jordan Crawford ı.

Şaka bi yana da umarım gelirse de Brandon Jennings gibi, Monta Ellis gibi oyuncular gelmez. Delfino filan olabilir mesela ya da savunma-delicilik faktörleriyle J.R. Smith.

bu takıma transfer şart ama durant olmalı bu ya da luol deng. 3-4 oynayabilen oyunu domine eden biri lazım.

NBA'den transfer yapacaksak eğer en mantıklısı bir dört numara bir de skorer ve lider özellikli 1-2-3 oynayabilen oyuncu almak bana kalırsa. Böylece hem iki temel eksiğimiz yok etmiş olur hem de hem içeriyi hem dışarıyı güçlendirmiş oluruz.
Saf bir guard almak hali hazırda geniş olan kısa rotasyonumuza zarar verebilir. Daha kalıplı bir oyuncu en güzeli olur hem kısalardaki kritik anlarda sorumluluk alacak oyuncu eksiğini hem de üç numaradaki skorer eksiğini aynı anda kapatmış oluruz böylece. Paul Pierce, Carmelo, Wade, Lebron, Joe Johnson, Ginobili, Kobe ve Durant bu tipte oyuncular. Bazıları uçuk isimler olsalar da aralarından makul ücretlerle getirebileceğimiz 2-3 isim de var.
Dört numaraya ise Oktay Hoca'nın sistemine uygun komple bir uzun almak lazım. Şutu, postu ve ribaund kabiliyeti olan tipten. Garnett, Deng, Griffin veya Enes olabilir bu isim de.
Lokavt sürecek ise bu iki transferi yapmak şart yarışın içinde kalabilmek için ama ekonomik durumumuzu da göz önünde bulundurmamız çok önemli.

Eğer bir oyuncu alıcak nba 'den ( alınmasada olur 2. tura çıkınca başka bir avrupa takımındanda transfer yapabiliriz) gelicek oyucunun nba'de büyük başarılar kazanmamış olması ve yaşlı olmaması(d-will) .BÖylece gelecek oyuncu kendine bir hedef koyabilsin. Mesela odom elbetteki müthiş oyuncu ama pek oynayacağını düşünmüyorum bjk'De.Çünkü adam 32 oldu artık ,kendini fazla sakınıcaktır.

kevin love ,joakim noah,chandler,david lee,bogut,b.lopez,millsap
dragic,granger,redick,ıguodala.t.evans

aklıma gelen oyuncular,he kobe gelsin mi hayır diyemeyiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...