Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan'ın 4 numara için şutu yok,skorerliği yok bir tek ribaunt ve savunma ama Türkiye'de herşeye rağmen pivotta oynayabilir boyu 2.08 şuan ben sormuştum kendisine 2.08 olduğunu söylemişti.Ama Nba'de pivot oynaması için çok çok güçlü bir fiziğe sahip olması lazım.

Furkan tambir 4 buçuk numara :)

Boy konusu tamamda O arkadaşlar Furkan kadar ince mi idi peki bilmeidğim için soruyorum sonuçta bir beyaz olarak nispeten atletik olsa da NBA standarlarında atletizmide belli bir yerde kalır.

Yani hem boyu çok uzun olmayan hem kalın olmayan hemde özel ayletik yetenekleri olmayan bir oyuncunun NBA'de 5 numara olarak iş yapma olasılığı ne kadar (gerçekten soruyorum) Böyle kaç örnek var ama 4 numara için gerekli meziyetler daha geliştirilebilir yetenekler bence

Ben Wallace'ın kas kitlesi kalınlığı ile Furkanınki bir mi allah aşkına

Boy konusu tamamda O arkadaşlar Furkan kadar ince mi idi peki bilmeidğim için soruyorum sonuçta bir beyaz olarak nispeten atletik olsa da NBA standarlarında atletizmide belli bir yerde kalır.

Yani hem boyu çok uzun olmayan hem kalın olmayan hemde özel ayletik yetenekleri olmayan bir oyuncunun NBA'de 5 numara olarak iş yapma olasılığı ne kadar (gerçekten soruyorum) Böyle kaç örnek var ama 4 numara için gerekli meziyetler daha geliştirilebilir yetenekler bence

Ben Wallace'ın kas kitlesi kalınlığı ile Furkanınki bir mi allah aşkına

Doğru diyorsun Kutay abi,Ben Wallace'ın durumu farklı adam 2.06 boyundaydı diye biliyorum ama fiziği ortadaydı onun o sayede 5 numara oynayabiliyordu.Aynı şekilde bir örnek daha vermek isterim Maccabi'deki Sofoklis oda 2.06 civarında ama onunda fiziği ortada.

chuck hayes yokluktan 5 numara,david lee keza golden state'de adam gibi pivot olmadıgından 5 numara ki eski takımında saf bir 4 numaraydı,ben wallace ile zaten karşılaştırmıyorum...furkanın bu fizikle nba'de 5 oynaması demek her maç karşı pivot tarafından postere sokulması demektir ki o pivot howard b. lopez nene falan oldugunda da her maçtan bi poster dergisi çıkar içinde furkanın dahil oldugu...yazık etmemek gerek...otursun şut çalışsın şut formunu geliştirsin daha çok genç fizigini geliştirmeye yönelik çalışsın gerisi gelir zaten...

Taraftar çıldırdı Carl Landry ve Wilson Chandler'i istiyor, şaka maka Nba'den Belinelli'yi cidden çok isterim Avrupa'lı olarak gelebilir belki kontratının son senesi malum, o kontratı bitenlerden en realistik ve kalitelileri bunlar bence:)

Lokavt süresi uzun olacaksa Avrupalı adamlar gelebilir Avrupa'ya 1 sene oynarlar, sezon bitince geri dönerler Nba'e gayet realistik. Bahsettiğimiz adamın kontratı bitiyor, Pekovic'in kontratı bile bitmiyor ya da Ersan'ın bile Avrupa'ya geleceği konuşuluyor ki evet Belinelli onlardan daha realistik Avrupa'ya dönüş açısından.

Aklıma birden Kirk Penney geldi Yeni Zelanda'lı,oralardan oyuncu düşüneceğimizi zannetmem ama müthiş bir skorer:) çok sevdiğim bir isim ama Avrupa'da pek dikiş tutturamamıştı zamanında.

David Hawkins
Doron Perkins
Sofoklis SCHORTSANITIS
Alan Anderson

Bu oyunculardan hangisi gelirse gelsin çok sevinirim.İddalı bir takım yaratacaksak bu 4 oyuncudan 1 tanesinin gelmesi bile çok güzel olur,şimdiye kadar yaptığımız yerli transferleri ise çok isabetli sıra aynı isabeti yabancı transferlerinde yakalamakta.

De Colo,Tepic ve Pekovici öneriyorum.
PG:Ender-Tutku-Göksenin
SG: De Colo-Shipp-Caner
SF:Tepic-Shumpert-Caner
PF:Furkan-Cevher-Shumpert
C:pekovic-Andric
Tarzı bir rotasyon olabilir mesela.

De Colo,Tepic ve Pekovici öneriyorum.
PG:Ender-Tutku-Göksenin
SG: De Colo-Shipp-Caner
SF:Tepic-Shumpert-Caner
PF:Furkan-Cevher-Shumpert
C:pekovic-Andric
Tarzı bir rotasyon olabilir mesela.

Sertaç da dahil olabilir hatta 5 numaraya..Asları dinlendirmek ve ona da tecrübe kazandırmak için..

Alternatif olarak Alan Anderson,Keselj,Nachbar,Lakovic diyorum..

En başından beri Lakovic diyip duruyorum ve De Colo ile ilgili endişelerim de var ama bizim oyun yapımıza De Colo daha mantıklı bi transfer olur..

Sertaç da dahil olabilir hatta 5 numaraya..Asları dinlendirmek ve ona da tecrübe kazandırmak için..

Alternatif olarak Alan Anderson,Keselj,Nachbar,Lakovic diyorum..

En başından beri Lakovic diyip duruyorum ve De Colo ile ilgili endişelerim de var ama bizim oyun yapımıza De Colo daha mantıklı bi transfer olur..
Evet Sertacı unutmuşum.Zayıf takımlara karşı 7-8dk süre verilebilir ve aslar dinledirilebilir haklısın Sarper.

Alan Anderson
Stanco Barac
Mirza Begic
Bourousis
Marco Carrareto
Omar Cook
De Colo
Vladimir Dasic
Marc Fernandez
D'or Fischer
Jamont Gordon
Travis Hansen
Ibrahım Jaaber
Robertas Javtokas
Erazek Lorbem
Jonas Maciulis
Terrell McIntyre
Mavrokefalides
Drew Nicholas
Zoran Planinic
Milovan Rakovic

Bu oyunculardan combo guard-kısa forvet ve pivot mevkilerine 1'er oyuncu alabilsek inanılmaz işler yapabiliriz.Benim favorilerim Drew Nicholas,Alan Anderson ve Mavrokefalides :)

Alan Anderson
Stanco Barac
Mirza Begic
Bourousis
Marco Carrareto
Omar Cook
De Colo
Vladimir Dasic
Marc Fernandez
D'or Fischer
Jamont Gordon
Travis Hansen
Ibrahım Jaaber
Robertas Javtokas
Erazek Lorbem
Jonas Maciulis
Terrell McIntyre
Mavrokefalides
Drew Nicholas
Zoran Planinic
Milovan Rakovic

Bu oyunculardan combo guard-kısa forvet ve pivot mevkilerine 1'er oyuncu alabilsek inanılmaz işler yapabiliriz.Benim favorilerim Drew Nicholas,Alan Anderson ve Mavrokefalides :)

Javtokas Zalgris ile imzaladı ya..Benim de favorilerimde Alan ve Drew var..

Necati'nin listeden Mcıntyre, Nicholas,Fisher' - 'Jaaber,Anderson,Rakovic 'den üçü bu takıma sınıf atlatır. Bourousis'i bize bırakmazlar, Lorbek'de uzattı. Barac ve Begic'de düşünülebilir.

4 numaraya andre hutson marcus haislip düşünülemez mi?İkisininde hem şutu var hem atletik hem savaşçı
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ITA&PlayerID=26962
http://www.asia-basket.com/player.asp?Cntry=CHN&PlayerID=33243

2 numara alan anderson daha ucuzu alex acker İkisi de delici hem şutör
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=FRA&PlayerID=41689
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ESP&PlayerID=45023

5 numaraya bnm tercihim meciej lampe serhiy LISHCHUK bence sertlik anlamında yaşadığımız sorun ortadan kalkar
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=RUS&PlayerID=33576
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ESP&PlayerID=37972

İstersek bu oyuncuları alabiriz diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...