Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temel itibari ile doğru ama KSK ve Efes'in durumuda aynı değil Efes resmen açık bütçe ile hareket ediyor he royuncuya saldırıyor ederinin üzerinde parar veriyor halböyle iken elindeki en iyi yerliden birini almak çok çok zor öte yandan Kerem resti çekip kardeş ben seneye burada oynamak istemiyorum kalsamda verim veremeyeceğim beni Galatasaraya ya giderim yada bir sene öyle otururum derse etkili olabilir ama ortada sözleşme varken bu iş ahlakı ile bağdaşır mı bağdaşmaz mı oda ayrı bir tartışma konusu gerçi gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutmak da pek etik sayılmayabilir.

Bu mantık bir açıdan doğru mantık. O zaman Arda'nın gidecek mi kalacak mı konusunu konuşmaya gerek yok. Arda kalacak deriz biter. Ama işler öyle yürümüyor. İşveren ahlakı da bunu gerektirir. Gitmek isteyeni tutamazsın. Kerem rüzgar yapıyor gibi sadece. En azından bana öyle gelmeye başladı Tunçeri de Gönlüm de.

Tunçeri ile Gönlüm'ü karıştırmayın derim.

Aynı kefeye koyabilmemiz için sözleşmesi bittiğinde bizden teklif alıp Efes'te kalması gerekir. Önümüzdeki sene gelecek muhtemelen Kerem Gönlüm, Tunçeri ve türevleriyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Tribün tozu yutmuş biri sonuçta ve her fırsatta Galatasaraylı olduğunu, Galatasaray'da oynamak istediğini söyleyen biri. Geçmişte oynaması imkansızdı, gerekli şartlar bu sene oluştu ama kontratı var. Seneye kontratı bittiğinde gelir muhtemelen, Haluk saha kenarına geçer, KG de saha içinde takıma abilik yapan kişi olur ki 2-3 sene daha üst seviyede oynayacağını düşünüyorum ben zaten.

Kısacası, Kerem Gönlüm candır.

Kerem Gönlüm her fırsatta Galatasaraylı olduğunu ve bize gelmek istediğini söylüyor. Taraftar olarak bizde çok istiyoruz. Peki kulüp olarak biz Keremi, Furkanı istediğimiz kadar istiyormuyuz.

Bu arada boşa çıktığını gördüm ve yazmak istedim.

Robin Benzing.

2-3 sene önce Almanya'nın süper yeteneği olarak gösteriliyordu, maalesef beklenen patlamayı bir türlü yapamadı ama hala 22 yaşında ve genç bir oyuncu. Hani eğer diğer pozisyonlara fazla para harcayıp bütçeyi zorlayacaksak kısa forvet pozisyonuna Robin Benzing düşünülebilir. Benim oyun tarzı olarak beğendiğim bir isim.

http://www.nbadraft.net/players/robin-benzing

Siena Hairston'a 2 yıllık yeni sözleşme önermiş kabul ederse kalacakmış.Moss ve Rakovic muhtelemen bırakılacakmış

Moss da oldukça atletik ve kaliteli bir isim, Hairston çok iyi oynayıp ondan kapmıştı ilk 5'deki yeri Top 16'dan sonra.

Bu arada Spanoulis için Real MAdrid ve Barcelona devreye girmiş, onlar ciddi anlamda isterlerse Efes'in alması çok zorlaşır.

Benjamin Eze bu takıma iyi giderdi.

Hem pota altını karartır hemde ribauntları kovalar.

Banvit, Cemal Nalga ile ufak pürüzler dışında anlaştı. Taraflar arasındaki sözleşmenin kısa süre içinde imzalanması bekleniyor.

Cemal Nalga’yı takibe alan Milli Takım ve Banvit Coachu Orhun Ene, TBF yönetiminin izin vermesi halinde basketbolcuyu milli takımın geniş kadrosuna çağıracağını açıklamıştı.

5 maç cezası varken, Galatasaray’ın Almanya turnesi sırasında Tufan Ersöz’ün formasıyla oynaması nedeniyle yeniden Disiplin Kurulu’na sevkedilen Nalga 2 yıl ve 10 bin TL para cezasına çarptırılında yurt dışında oynamaya başlamış, önce Alba Berlin, geçen sezon da Euroleague takımlarından Rytas’ın formasını giymişti.

Cezası 22 Kasım’da sona erecek olan Cemal Nalga, bu tarihten sonra tekrar Türkiye’de oynama hakkını elde edecek.

Cemal@Banvit haberleri artıyor

Gökçe Başaran,Furkan'ın 5 numara oynayacağını ve bizim çok büyük bir ihtimalle 4 numara alacağımızı söylemiş.Aslında ben de Furkan'ın 5 oynayacağını düşünenlerdenim fakat Andric-Furkan bence kısa bir 5 numara rotasyonu olur.Furkan'ın 4 numara oynayabildiğini,aynı şekilde Shumpert'ın da 4 numara kullanılabildiğini düşünürsek,uzun rotasyonumuza uzun bir 5 numara almalıyız.Benim önerim Mirza Begic.

Furkan'ı aldığımıza göre adamla oturup bir kariyer planlaması yaptık.Adamın hedefi NBA bu boy ile orada 5 oynayabilir mi hayır .Biz adamı 5 oynatmayı planlıyoruz ve bunu kabul ederek bize geliyor .Bu adam NBA'e gidecekse 4 numara olarak gidecek ve bunu yapabilmesi için 4 numarada oynaması lazım.

Furkan NBA de niye 5 oynamasın ki..takımına gitti mi 5 te oynar..PF ü çok dominant olan bir takımda oynayabilir 5 olarak..Zamanında San Antonio da Duncan ın yanında Oberto yu hatta Malik Rose u bile 5 numarada izledik..Şuanda Chuck Hayes ve David Lee de boyları Furkan dan kısa olmasına rağmen 5 numara oynayan oyuncular..Olabilir yani..İlla 4 oynayacak diye birşey yok bence..Bizde 4 oynamasını isterim orası ayrı..2 uzunla oynamamızı istediğimden :)

Furkan'ı aldığımıza göre adamla oturup bir kariyer planlaması yaptık.Adamın hedefi NBA bu boy ile orada 5 oynayabilir mi hayır .Biz adamı 5 oynatmayı planlıyoruz ve bunu kabul ederek bize geliyor .Bu adam NBA'e gidecekse 4 numara olarak gidecek ve bunu yapabilmesi için 4 numarada oynaması lazım.

Kutay abi NBA'de Furkan'la aynı boyda ve ya Furkan'dan kısa onlarca pivot var.İçinde all-star olanı var yüzüğü takanı var yıllık 10 milyon dolar'dan fazla alanı var .Yani diyeceğim Furkan güç-atletizm dengesini iyi ayarlarsa NBA'de pivot oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...